1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Се прашувам зошто оваа неправда? Организираат војната на Блискиот Исток во САД, и беше принуден да го прифати бегалци само Европа. Колку бегалци од Блискиот Исток се во САД?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
BuyInCoins WW