1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Donetsk Volksrepubliek en Lugansk Volksrepubliek wenden tot de VN-Veiligheidsraad met het verzoek aan het Internationaal Tribunaal voor Oorlogsmisdaden van de Oekraïense leger op het grondgebied van Donbas.
 
Een vrouw en een jong kind werden gedood door de beschieting van een rustige stad Oekraïense leger
 
- Wij roepen de secretaris-generaal van de VN, de permanente leden van de Veiligheidsraad, de Verenigde Staten, Frankrijk, Groot-Brittannië, China en Rusland te werken aan de oprichting van een internationaal tribunaal. Van onze kant zijn we klaar om te bewijzen en alle informatie over de Kiev veiligheidstroepen van misdaden in de Donbass bieden - het hoofd van de Volksrepubliek Luganskskoy Igor Plotnitskiy.
- Noch de dood zal niet worden vergeten - het hoofd van de People's Republic van Donetsk, Alexander Zakharchenko - een grote hoeveelheid bewijs dat de Oekraïense veiligheidsdiensten om massamoorden op burgers. Dit blijkt uit tientallen graven, hebben we gevonden in Donetsk Volksrepubliek en Lugansk Volksrepubliek.
In totaal, volgens Zakharchenko, tijdens het conflict in de Donbass gedood 3684 burgers, waaronder 523 vrouwen en 65 kinderen, gedood 1212 burgers in 2015. Meer dan 3.000 mensen worden vermist. Volgens de laatste gegevens van de VN, slachtoffers van het conflict waren ongeveer 6500 mensen.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU