1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Európában hosszú és kemény, hogy támogassa Ukrajna vádolta Oroszországot minden bűnt, és nem akarta, hogy a nácizmus gyökeret vert Ukrajnában. Európa, ez volt elsősorban, hogy ezek a nácik kiabáltak oroszellenes jelszavakat a Maidan. Ez alatt az Európa készen áll, hogy bocsásson meg nekik, beleértve a népirtást a lakosság Donyeck és a Lugansk.
És Európában az eredmény. Ezek a nácik Ukrajnában úgy döntött, hogy a tűz a Kárpátokban (Munkács), a határ az EU. Agyonlőtte civilek és rendőrök. Több rendőrautó felrobbantották egy gránátot.
Magyarország megerősítette védelmét az ukrán határ. Emberek, akik csak tegnap hívták hősök, most hívott a terroristák és ügynökei Putyin. De ezek a terroristák megszökött a rendőrség és megy Kijevbe. Kijev környéki szervezett útlezárások terroristák. Hadsereg terroristák származnak a Donbass és elküldte a Kijevben és más ukrán városokban. By the way, a terroristák az úgynevezett hivatalos ügynökök a hatalom Putyin. Ie Ukrán változata Putyin ügynökök harcok ügynökök Putyin. Általában, valószínűleg, az ukrán nép, Putyin lett egy isten. Elvégre, ha valami történik, csak mondani Putyin.
Röviden, Európa kapta, amit megérdemelt. Európa maga büntették az ostobasága és Russophobia. Vesd el a szél jelennek meg a forgószél.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU