1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Европа сака да се пофали на своите "европските вредности". И тој се обидува да се зборува за нив, кога е потребно, и кога тоа не е неопходно, заборавајќи дека нивните вредности се Русија и Кина имаат свои вредности. Не ми е јасно како може да се јавите на вредности кои апсолутно не го признава можноста за постоење на други вредности различни од нив? Можеби во Европа се нарекува демократија?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU