1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Rusia este restabilirea treptat statutul de mare putere. Și cea mai bună dovadă a acestui fapt este că propaganda americană Rusia este tot mai lucrează împotriva Rusiei. America a placut docil si slabe Rusia a anilor nouăzeci și întărirea Rusiei nu le place America.

La sfârșitul anilor '80 în lumea conflict serios originea puterii. În lumea nu mai pot coexista două superputeri. Sau au avut de a distruge Uniunea Sovietică sau Statele Unite ar fi distruse. Și America a folosit toate căile necinstite că era URSS sa prăbușit. În Uniunea Sovietică a avut loc un referendum cu privire la soarta Uniunii Sovietice. Cei mai mulți oameni din Uniunea Sovietică dorea Uniunea Sovietică a rămas acolo. Chiar și acum, mulți oameni sunt triști pentru URSS. Poporul sovietic erau prea naiv și încrezător, au crezut că Statele Unite - prietenul nostru. Și America au inselat. Din fericire, oamenii din Rusia modernă știu deja că America nu poate fi de încredere.

Acum propaganda americană începe să utilizeze aceleași tehnici pe care ea a folosit împotriva Uniunii Sovietice. Declarații false și nedovedite hand. Americanii, probabil pierdut complet imaginație. În Ucraina, a folosit același provocare, la fel ca în Vilnius în 1991. Sniper a ucis câțiva oameni, iar apoi a acuzat guvernul de omor, stabilind astfel mulțimea împotriva guvernului.

De exemplu, politicienii americani si europeni de multe ori se repetă că în Ucraina există trupele rusești. Cu toate acestea, nu o dată, nici SUA, nici Europa a încercat să-l dovedească.

Dar unul dintre cele mai mari minciuni este distribuit de către americani și europeni rapoarte mass-media că al doilea război mondial a început pentru URSS și Germania semnează un document numit "Pactul Ribbentrop-Molotov". Ea nici măcar nu menționează numele real al documentului: ". Tratatul de neagresiune dintre Germania și Uniunea Sovietică".

Cu toate acestea, Pactul sine este de puțin interes pentru propagandiști americani. E greu pentru a găsi vina cu acordul de pace, mai ales atunci când consideră că același tratatul cu Germania a avut, de exemplu, în Marea Britanie. Prin urmare, acestea sunt de obicei vorbesc despre unele rapoarte "secrete" la tratat. Aparent, aceste protocoale Germania și Uniunea Sovietică au împărțit teritoriul Poloniei între ele. Cu toate acestea, nici unul dintre care împărțirea Poloniei în acest document nu spune. Linia de demarcație protocol definit între cele două țări. Ce inseamna? Acest lucru înseamnă că a definit limita dincolo de care o anumită țară are dreptul de a merge, dacă, dintr-o dată, ea a fost lupta cu unele țări terțe (amintiți-vă de război între Germania și Uniunea Sovietică nu implică, pentru că a fost tratatul de pace). De altfel, "secretul" a cererii - este, de asemenea, un confectii propagandă. Toate aceste linii de demarcație au fost publicate într-o lună, 29 septembrie 1939, în ziarul "Pravda".

Titlul ziarului Pravda 29 septembrie 1939

Notă în ziarul Pravda despre semnarea unui tratat de pace cu Germania

Descrierea limitele zonei de interese ale URSS și Germania

Foto de la semnarea tratatului de pace

Harta zonelor de interes ale URSS și Germania

Am văzut "Protocoale" fals, care apar periodic pe internet. Acest document este intitulat "Secret Protocol adițional". Oricine este familiarizat cu actele standard URSS doar începe râs când a văzut-o. Cu același succes se poate spune că ceva este un document foarte important, și pentru a arăta mai multe documente cu titlul "document foarte important." Toate acest lucru este foarte amintește de fals și documentele din filmele realizate la Hollywood.

Și apropo, acest protocol nu a fost condamnată pentru oricare dintre țările.

Cu toate acestea, politica actuală de America și Europa sunt discipoli demni de Goebbels și Hitler. În partea 1, capitolul 10 din cartea sa "Mein Kampf", Hitler a scris: "Acești domni provenite din calculul corect că inselat monstruoasă, mai devreme cred oamenii obișnuiți ar crede mai degrabă o mare minciună decât una mică Aceasta corespunde sufletul primitiv... Ei știu că sunt mici și posibilitatea de a minți le bine, foarte mult mint, poate timid. mare minciună, chiar și numai nu vin la mintea lor. De aceea, masa nu se poate imagina că alții au fost capabili să le minciună monstruoasă pe denaturarea prea nerușinată a faptelor. Și chiar și atunci când explică faptul că aceasta este o chestiune de o minciună monstruoasă, ei continua să se îndoiască și au tendința de a presupune că, probabil, încă de aici este adevărul. De aceea Virtuozii și minciună .. întregul partid, construit exclusiv pe minciuni, este întotdeauna recurs la această metodă Minciunilor sunt conștienți de greutatea această proprietate înșeală puternic - orice, de la minciunile tale vor rămâne așa".

Cu toate acestea, înapoi la Tratatul de neagresiune dintre Germania și Uniunea Sovietică. Părțile la acordul au fost obligate să se abțină de la atace reciproc și să rămână neutră în cazul în care una dintre ele devine obiectul operațiunilor militare ale terților. Participanții la acord și a refuzat să participe la un grup de competențe ", vizează în mod direct sau indirect, la cealaltă parte." Acesta prevede schimbul reciproc de informații cu privire la aspecte care afectează interesele părților. Documentul a fost semnat la 23 august 1939. Vă rugăm să rețineți că data. Acum, amintiți-vă de evenimente anterioare.

 1.  30 septembrie 1938 (de exemplu, un an înainte de a se discuta un document), Regatul Unit, Franța, Germania și Italia au semnat Acordul de la Munchen. Acordul privind transferul regiunea sudetă din Cehoslovacia de către Germania. Documentul a fost semnat de către Chamberlain, Daladier, Mussolini și Hitler.
 2. De asemenea, 30 septembrie 1938 între Marea Britanie și Germania au semnat o declarație privind non-agresiune mutuală. Un document similar între Franța și Germania a fost semnat mai târziu (06 decembrie 1938).
 3. 04 octombrie 1938, ambasadorul francez la Moscova Robert Coulondre menționat că acordul de Munchen "amenințare deosebit de puternică a Uniunii Sovietice. După neutralizare a Cehoslovaciei Germania a deschis drumul spre sud-est." Acest lucru este, de asemenea, menționat în documente diplomatice SUA, Franța, Germania, Italia, Polonia și alte țări.
 4. Cu toate acestea, în conformitate cu Cehoslovacia nu a fost doar Germania. Polonia a luat parte la partiția Cehoslovaciei: douăzeci și unu septembrie 1938, în mijlocul crizei sudeți și liderii polonezi au prezentat un ultimatum cehii pe "întoarcerea" le regiunea Cieszyn, în cazul în care 80 de mii de polonezi și cehi 120.000.
 5. 27 septembrie a fost anunțat re-apel. Nu isterie împotriva Cehoslovaciei. În numele așa-numita "Uniunea rebeli Silezia" din Varșovia, a fost recrutare deschis în Těšín voluntar al Corpului. Detașamente de "voluntari" este apoi trimis la frontiera cehoslovacă, unde a organizat provocări armate și sabotaj, atacuri asupra armurarii. Aeronava zilnic polonez a încălcat granița Cehoslovaciei. Diplomații polonezi la Londra și Paris au luptat pentru abordarea egală rezolvarea problemei regiunea sudetă și Cieszyn, iar Polonia și armata germană, între timp, a fost de acord cu privire la trupele de linie de demarcație în cazul invaziei din Cehoslovacia.
 6. În ziua încheierii acordului Munchen din 30 septembrie, Polonia a trimis un ultimatum la Praga o dată și în același timp trupele germane armata sa in regiunea Cieszyn, subiectul disputelor teritoriale dintre ea și Cehoslovacia în 1918-1920. Lăsat în izolare internațională, guvernul cehoslovac a fost forțat să accepte ultimatumul.
 7. În Cehoslovacia le-a maturizat conflicte foarte grave între naționaliști slovaci și guvernul de la Praga. Acest conflict a fost folosit de Hitler drept pretext pentru anexarea de "rămășițe ale Republicii Cehe" (Rest-Tschechei).
 8. 07 octombrie sub presiune germană Guvernul cehoslovac ia o decizie privind acordarea autonomiei în Slovacia și 08 octombrie - Sub-carpatic Rus.
 9. 21 octombrie 1938, Hitler a publica instrucțiuni secrete, care informează despre posibilitatea în viitorul apropiat pentru a rezolva problema cu "resturi din Republica Cehă."
 10. 02 noiembrie 1938 Ungaria a aborda Premiul First Vienna a primit de Sud (plate) zonele de Slovacia și subcarpatice Rus (prezent. Transcarpatia Ucraina) la orașele Ujgorod, Mucacevo și Beregovo.
 11. 15 martie 1939, Germania a ocupat Republica Cehă, iar la sfârșitul lunii martie - Memel teritoriu. Douăzeci și unu martie 1939, Ribbentrop a cerut un ultimatum de la omologul său polonez Beck satisface toate cerințele din Germania, apoi "să efectueze politica anti-sovietic comun cu Germania."
 12. Ca răspuns la ocupația Republicii Cehe și integrarea sa în Germania, guvernul sovietic în nota sa din data de 18 martie 1939 a declarat: "... În absența oricărei expresie a voinței poporului ceh a fost ocupația Republicii Cehe de trupele germane și acțiunile ulterioare ale guvernului german nu poate fi recunoscut ca arbitrar, violent, agresiv."
 13. 18 martie 1939, în legătură cu știrile de ultimatumului german în România, comisarul Poporului URSS al Afacerilor Externe Litvinov prin ambasadorul britanic la Moscova a propus să convoace o conferință de șase țări: URSS, Marea Britanie, Franța, România, Polonia si Turcia, în scopul de a preveni viitoare agresiuni germane. Cu toate acestea, partea britanic a considerat propunerea "prematură" și a propus să se limiteze declarația comună a Angliei, Franței, Uniunea Sovietică și Polonia, interesul acestor țări în păstrarea independenței și integrității statelor din Europa de Sud-Est.
 14. 23 martie 1939 cu privire la consimțământul guvernului lituanian, orașul și zona înconjurătoare a orașului Memel (Klaipeda), care este acasa, la un număr semnificativ de etnici germani au fost transferate în Germania, care a lansat imediat trupele aici.
 15. 16 aprilie 1939 Litvinov, ca răspuns la o propunere britanic de a garanta bine față Polonia și din Uniunea Sovietică, a propus un proiect de acord tripartit care prevede "face toți, inclusiv militare, asistență statelor din Europa de Est, situat între Marea Baltică și Marea Neagră, cu iesire la Uniunea Sovietică în cazul de agresiune împotriva acestor state. " Propunere de alianță tripartită a fost percepută în Occident ca fiind prea radical.
 16. Ca răspuns, Franța, 25-29 aprilie, a sugerat în schimb să restricționeze declarație scurtă de intenție: de a oferi sprijin militar reciproc și să sprijine țările din Europa Centrală și de Est, în caz de agresiune german împotriva inculpaților în comun. În URSS, propunerea nu a găsit sprijin.
 17. Guvernul britanic a oferit URSS pe 8 mai declarație în care Uniunea Sovietică și-a exprimat intenția de a ajuta Anglia și Franța, în cazul în care sunt angajate într-un război cu Germania, îndeplinirea garanția pentru țările din Europa de Est obligatorii. Această propunere a fost respinsă de către Uniunea Sovietică, pentru că nu a îndeplinit principiul reciprocității.
 18. La acel moment, perspectiva participării la război cu Germania nu corespunde Stalin ca Uniunea Sovietică nu era pregătită pentru război tehnic. Prin urmare, sa decis să se amâne începerea războiului, atâta timp cât posibil. Ca urmare, Litvinov Stalin respinge și numește locul Molotov. Această schimbare a fost perceput de Germania ca un semn bun.
 19. 11 august 1939 la sugestia Uniunii Sovietice a deschis negocierile dintre URSS, Marea Britanie și Franța. Propunerea de a începe negocierile a fost trimis la 23 iulie, cu toate acestea, Chamberlain a prelungit în mod deliberat începerea negocierilor. Negocierile s-au bazat pe proiectul anglo-franceză la 27 mai cu sovietic a fost modificat la 2 iunie. Solicită Uniunii în vigoare, în cazul unui atac de una dintre puterile europene (de exemplu, Germania) la partea contractantă în cazul de agresiune german împotriva Belgiei, Grecia, Turcia, România, Polonia, Letonia, Estonia și Finlanda (toate părțile contractante s-au dat garanții de protecție) .
  Unul dintre subiectele discuțiilor a fost problema Armatei Roșii treacă prin teritoriul Poloniei, pe Vilnius și coridoare galiciană - fără de care, în conformitate cu partea sovietică, nu au putut fi reflectate în posibila agresiunea germană. Polonezi a refuzat să treacă Armata Roșie pe teritoriul său, în ciuda presiunilor exercitate de Franța.
 20. În paralel cu aceste negocieri din România începe negocieri secrete cu Germania. Propunerile britanice au inclus împărțirea sferelor de influență ale Germaniei cu recunoașterea intereselor germane din Europa de Sud-Est, precum și drepturile de colonii din Marea Britanie (URSS și China au făcut parte din domeniul de aplicare al comun anglo-germană "cooperare"). Ei au discutat despre revizuirea Tratatului de la Versailles în 1919 cu planuri de participare Germaniei în funcționarea "regiune africană colonial."
  Pe partea British asemenea să prezinte propuneri pentru un tratat de neagresiune cu anularea garanțiilor emise anterior Marea Britanie, inclusiv Polonia. Din punct de vedere al diplomației sovietice, discuțiile au vizat Londra pentru a redirecționa agresiunea Germaniei împotriva URSS și Europa de Est. Negocierile au eșuat din cauza la adâncimea de contradicțiile dintre Germania și Marea Britanie. În cazul în care detaliile negocierilor curgea presei, Chamberlain a discutat negocierile Wilson evaziv și a spus că Hudson acționa din proprie inițiativă.
  Politica de dinainte de război Poloniei a istoricului american William Shirer descrie ca fiind "sinucidere". Shearer a spus că Polonia din 1934 Germania a fost menținut constant în detrimentul sistemului Versailles. În același timp, între Polonia și Germania, a existat o dispută teritorială accentuată pe coridorul Danzig care separă teritoriul german în două părți. Relațiile dintre Polonia și Uniunea Sovietică au fost rece, de la războiul polono-sovietic, în care Polonia a trecut frontiera sa de est a liniei Curzon (ca urmare a aproape 6 milioane de etnici ucraineni și belarușii au fost în Polonia). După moartea politicii Pilsudski de Polonia a fost veterani determinate de război sovietice, poloneze, cum ar fi Beck și Rydz-Rydz configurate pe o confruntare cu Uniunea Sovietică. Astfel, în conformitate cu Shearer, Polonia a avut granițe, "inacceptabil" pentru nici Germania sau URSS, în timp ce nu sunt suficient de puternic pentru a putea lupta cu ambele vecini în același timp.

După cum se poate vedea, de la începutul anului 1938 în Europa a fost o schimbare activă a frontierelor. Și rețineți că Uniunea Sovietică nu a participat la redistribuirea! În același timp, Marea Britanie a făcut totul pentru a incita Germania în Uniunea Sovietică. Cred că Marea Britanie ar potrivi orice rezultat al războiului. Un adversar ar fi învins și celălalt adversarul ar fi slăbit serios. Așa cum am spus, la acea vreme Uniunea Sovietică nu a fost gata să înceapă un război cu Germania. Prin urmare, guvernul sovietic insistă asupra semnării Tratatului de neagresiune dintre Germania și Uniunea Sovietică.

Conținutul acordului:

Contractul a constat din șapte articole scurte.

 • Articolul I obligă părțile să se abțină de agresiune impotriva celuilalt;
 • Articolul II obligă părțile nu pentru a sprijini țările terțe de agresiune împotriva celeilalte părți;
 • Articolul IV obligă părțile nu pentru a intra în alianțe militare îndreptate împotriva celeilalte;
 • Articolul V din calea propusă de soluționare pașnică a conflictelor;
 • Articolul VI descris durata contractului (zece ani, cu reînnoire automată de fiecare dată timp de cinci ani);
 • Articolul III și VII au fost pur tehnic.

Semnarea tratatului de URSS a fost întoarcerea al Uniunii Sovietice teritoriile pierdute anterior, trăgând un război cu Germania timp de doi ani și pentru a preveni crearea unei alianțe anti-sovietic între Germania, Marea Britanie și Franța.

Dar există două puncte:

 1. În condițiile pactului Molotov-Ribbentrop, Germania era obligată, pe cheltuiala proprie pentru a dezvolta și echipa URSS. Da, așa e! Dacă până la câteva minute înainte de începerea războiului din granița sovieto-german a germanilor erau trenuri cu pâine, piele de oaie, canepa, alte materii prime - care laminate spre compoziții cu mașini, arme, echipamente de fabrică sofisticat. A fost german tunurile antiaeriene apărarea Moscovei din cer și knock-out bombardiere germane ataca tancurile germane, este arma germana a fost baza pentru dezvoltarea sovietice 45 mm arme anti-tanc, se înregistrează aeronavei și germanii vândute mașini au ajutat la dezvoltarea excelent "Yak"; Proiecte germane submarine transformat într-o clasă submarin "u" și german "U-88" se arunca cu capul transformat în "pioni". Acestea sunt primele exemple care vin în minte. În echipamente general, militar, înființat prin modelul german, Armata Roșie a fost destul de mult. Dar asta nu e - ei înșiși designeri ruși la începutul războiului au învățat să dezvolte o armă mare. Este mult mai important ca Germania a ajutat la crearea unei baze de producție, care este gata să-l producă în cantități suficiente. Pe germani cojile mașină tochilis împotriva armura german, mașină lustruit arborii cotiți germane pentru tancuri și turnuri sovietice taie bretele, apăsați capacul german ștampilată pentru mașini sovietice. Și fiecare mici lucruri adăuga până la un viitor victorie.
  Și lucrul amuzant este - toate aceste arme și mașini au ajuns în URSS, în scor de credit de 300 milioane de mărci care Stalin a dat Hitler. Ghici ce a fost soarta a creditului după război?
 2. Desigur, războiul cu Germania a fost inevitabilă, și Stalin știa. Dar și în Europa, URSS a fost un alt dușman. Acest inamic a fost Polonia!
  25 aprilie 1920 - Polonia, fără a declara război, a atacat Rusia, sângerare în războiul civil, iar contractul atribuit Riga ucrainean și terenuri Belarus.
  În octombrie 1920 trupele poloneze confiscate Vilnius si regiunea Vilna Lituania, Suwalki încălcarea familiar contractului.
  03 mai 1921 Polonia cuceri militar la începutul Silezia Superioară. Aliații avertizat Berlin Reichswehr că intervenția ar însemna război. Ca urmare, în octombrie 1921 în Polonia mutat o parte semnificativă din Silezia Superioară cu 80% din întreaga industrie, și o mare parte din rezervele de cărbune.
  În tot 20-30s Polonia nu a lăsat intențiile de anexare Lituania. Inspirate în special prin acțiuni de pradă Varșovia de Hitler în Austria martie 1938. Apropo, cu regimul fascist al guvernului polonez Hitler a fost mult timp într-o relație foarte cald prin semnarea unui pact de neagresiune în 1934. Când Hitler la unsprezece au 12 martie 1938, a efectuat Anschluss Austria, Varșovia a încercat să facă același lucru cu Lituania (care este menționată doar ca "Austria polonez"). 15 martie 1938 în Varșovia și Vilnius au avut loc demonstrații anti-lituaniene sub sloganul "Înainte de a Kaunas" (Kaunas - atunci capitala Lituaniei). Lituania a fost dat un ultimatum, și sa concentrat pe frontiera lituaniană mai mult de 100 de mii. Trupele poloneze. Numai poziția Uniunii Sovietice, iar Franța a păstrat Polonia de la o invazie militară.
  28 decembrie 1938 trimisul nou numit de Polonia în Iran J. Karsh-Sedlevsky declarat într-un interviu cu consilierul Ambasadei Germaniei în Polonia R. Shelia:
  "Perspectiva politică pentru Europa de Est este clar. După câțiva ani, Germania va lupta cu Uniunea Sovietică ... este mai bine pentru Polonia a conflictului sta cu siguranta pe partea Germaniei, ca interesele teritoriale ale Poloniei la vest și obiectivele politice ale Poloniei în est, în special în Ucraina, pot fi furnizate numai de avans realizat acord polonez-german. El Karshi-Sedlevsky, subordoneze activitatea ca trimisul polonez la Teheran la acest mare concept de Est, deoarece este necesar în cele din urmă de a convinge și de a încuraja, de asemenea, perșilor și afganii joace un rol activ într-un viitor război împotriva sovieticilor "(" anul crizei, 1938 1939:. Documente și materiale ", v.1, Moscova, 1990, p 162).
  Recunoașterea Ribbentrop, după o întâlnire cu ministrul de externe polonez Beck 26 ianuarie 1939: "Dl. Beck a făcut nici un secret că Polonia susține că sovietice Ucraina și ieșirea la Marea Neagră".
  Sau ministrul de externe adjunct al Poloniei contelui Shembek 10 decembrie 1938 da instrucțiuni ambasadorului polonez la Moscova, Grzybowski:
  "Suntem extrem de dificil să se mențină un echilibru între Rusia și Germania. Relația noastră cu acesta din urmă se bazează în întregime pe conceptul de persoanele cele mai responsabile din al treilea Reich, care susțin că, în viitor, conflictul dintre Germania și Rusia, Polonia va fi un aliat natural al Germaniei. "
  În decembrie 1938, raportul Departamentului de Stat Major al armatei poloneze a 2 (inteligență) a declarat răspicat:
  "Dezmembrarea Rusiei stă la baza politicii poloneze în est ... Prin urmare, poziția noastră este posibil, vor fi reduse cu următoarea formulă: cine va lua parte la secțiunea. Polonia nu ar trebui să rămână pasiv în acest moment istoric de mare. Scopul este de a pregăti în avans fizic și spiritual ... Obiectivul principal - slăbirea și înfrângerea Rusiei »(«Z dziejow stosunkow polsko-radzieckich. Studia i materialy», T.III. Warszawa, 1968, S. 262, 287).
  25 septembrie 1938 într-o conversație cu omologul său american, ambasadorul Poloniei la Paris, Lukasiewicz a declarat:
  "Incepe cu un război religios între fascism și bolșevismul, iar în cazul furnizării de asistență pentru Uniunea Sovietică Cehoslovacia Polonia este gata pentru război cu Uniunea Sovietică, umăr la umăr cu Germania. Guvernul polonez este convins că în termen de trei luni trupele ruse vor fi complet distruse, iar Rusia nu va mai fi chiar un simulacru de stat. "
  Polonia constant declarat cu voce tare că distrugerea bolșevismului în nici un fel - scopul principal. Polonia a creat, armate, adăpostit pe teritoriul său bande mari care au atacat în mod regulat pe teritoriul sovietic, jefuit, violate, ucise civili și apoi fericit sa întors în Polonia, și a rămas în siguranța de persecuție a unităților NKVD și polițiștii de frontieră.
  Polonia a avut de trei ori mai mare armată și mult mai bine echipate decât Germania Wehrmacht condimentată, care a fost luptat în toată Europa și au primit un plin arme grele nu exista.
  30 septembrie 1938 de la Varșovia a trimis o cerere oficială la Berlin: dacă se poate conta pe poziția binevoitoare a Germaniei, în cazul în care rezultatul invaziei viitoare trupelor poloneze în Cehoslovacia există armate conflict între Polonia și Uniunea Sovietică?
  Acest lucru înseamnă că Polonia a fost gata pentru a începe un război cu Uniunea Sovietică, în orice moment!

Acord germană va permite, pentru a evita un război pe două fronturi (cu Franța, pe de o parte și URSS, pe de altă) într-un atac asupra Poloniei în septembrie 1939.

Unii istorici cred că acest acord a cauzat daune la prestigiul internațional al Uniunii Sovietice și a condus la restrângerea de propagandă anti-fascist al țării, care a slăbit frontul unit anti-fascist. Istoricul Kumanev consideră că pactul a Uniunii Sovietice a reprezentat mai mult de o realizare neutralitate instabil temporare, iar Stalin este conștient de: ajunul semnării acordului, el a recunoscut că nu a fost o alegere usoara, și chiar greu totuși "plusuri" pentru Uniunea Sovietică încă mai. Pactul a dat Uniunii Sovietice pentru a câștiga timp, în timp ce Hitler sa angajat într-o acțiune militară pe scară largă împotriva unui număr de state. Chiar Hitler nu a ascuns faptul că acest acord este temporară. Timp de 12 zile înainte de semnarea Hitler a spus: "Tot ceea ce fac este îndreptat împotriva Rusiei, în cazul în care Occidentul este prea prost și orb să înțeleagă acest lucru, voi fi obligat să negocieze cu Federația Rusă, bate Occident și forțele apoi, după înfrângerea sa, concentrate recurs împotriva Uniunii Sovietice. Am nevoie de Ucraina, care nu sunt de foame, la fel ca în ultimul război. "

Winston Churchill a spus despre acest acord:

"Este imposibil de spus cine a inspirat mai mult dezgust -. Hitler sau Stalin Ambele au fost conștienți de faptul că acest lucru ar putea fi doar o măsură temporară dictată de împrejurările Antagonismul dintre cele două imperii si sisteme fost fatală Stalin, fără îndoială, a crezut că Hitler ar fi dușman mai puțin periculos.. Rusia după ani de război împotriva puterilor occidentale. Hitler a urmat metoda sa de "singur." Faptul că un astfel de acord a fost posibil, marchează adâncimea plin de eșecul politicilor și diplomației britanice și franceze pentru mai mulți ani.

În favoarea sovieticilor, trebuie spus că Uniunea Sovietică a fost vital pentru a împinge pe cât posibil, la vest de pornire poziții de armatele germane, astfel încât rus am timp și au reușit să adune putere din toate părțile imperiului său enorm. În mintea de fier arsă accident fierbinte rus care a suferit armata lor în 1914, atunci când s-au aruncat în atacul asupra germanilor, nu mobilizare încă terminat. Și acum granițele lor au fost mult mai departe spre est decât în ​​timpul primului război. Ei au avut de a forța sau fraudă pentru a ocupa tarile Baltice si in cele mai multe din Polonia, înainte ca acestea să atace. Dacă politica lor a fost prudență frig, era, de asemenea, la acel moment un foarte realist. "

William Shirer, un istoric american, în 1939 un corespondent în Germania:

"Franța, împreună cu Germania și Anglia a decis în unanimitate Rusia dintre participanții la reuniunea de la Munchen. Câteva luni mai târziu, democrațiile occidentale au trebuit să plătească pentru el. 03 octombrie, la patru zile după ședința Munchen, Werner von Tippelskirch, consilier al Ambasadei Germaniei la Moscova, a raportat la Berlin privind implicațiile Munchen pentru politica Uniunii Sovietice. <...>

La Londra și Paris, a deplâns cu amărăciune dublu joc Stalin. Timp de mulți ani, tiranul sovietic strigat despre "fiara fascist", chemând toate națiunile iubitoare de pace se unesc pentru a opri agresiunea nazistă. Acum, el devine complicele ei. Kremlinul ar argumenta că, de fapt, a făcut Uniunea Sovietică a făcut ceea ce Marea Britanie și Franța a făcut cu un an în urmă, în Munchen - în detrimentul unui stat mic cumpărat un răgaz pașnică necesar să se re să se confrunte Germania. Dacă Chamberlain a acționat sincer și onorabil, făcând pace Hitler și i-au dat Cehoslovacia în 1938, ce a purtat Stalin necinstit și pace josnică prin anul Hitler Polonia, care a refuzat încă ajutor sovietic? "

Și vreau să reamintesc că nici Marea Britanie, nici Statele Unite au condamnat tratatul de pace între Germania și Uniunea Sovietică, deși a încercat să împiedice semnarea lui.


Pentru a fi sincer, o mulțime de ceea ce sa întâmplat în lume, după război, se pare ciudat. Se pare ciudat că mulți criminali nazisti, apoi a trăit în libertate, în Statele Unite și Canada. Se pare ciudat că Marea Britanie a fost pregătirea unui plan de război cu Uniunea Sovietică în momentul când Uniunea Sovietică încă în stare de război cu Germania (în primăvara anului 1945, planul "Totalitatea"). Pare ciudat, atunci când se spune că "războiul rece" a început în Uniunea Sovietică. "Războiul Rece" a început 05 martie 1946, când Churchill a spus, "discurs Fulton." Totuși, chiar și în acest discurs Churchill și-a exprimat respectul pentru Stalin. Se pare ciudat că se spune despre ocupația sovietică din Europa de Est. De ce, atunci, nu vorbesc despre ocupația SUA? De ce nu vorbim despre ocupația britanic? La urma urmei, Europa a fost împărțită între cele două țări. De ce acum nu vorbesc despre ocuparea țării în care există baze militare NATO? Cum bazele militare germane situate în Statele Unite?

De ce sunt politicienii americani și istorici sunt atât de mândru de laudă pe care le-au ajutat URSS "land-lease"? Și de ce nu se spune că mărfurile la Uniunea Sovietica Statele Unite ale Americii livrat banii? Sunteți recunoscător pentru a vânzătorului că el vinde pâine vă în magazin?

De ce politicienii americani neagă cu cinism rolul comuniștilor în Marele Război Patriotic și al doilea război mondial? De la începutul războiului Partidului Comunist a constat din aproximativ 3800000 de membri și membri supleanți ai partidului. 60% dintre ei sa dus la război împotriva Germaniei. În timpul războiului, partidul a preluat 5300000 persoane. În timpul războiului a ucis peste trei milioane de comuniști.

De ce nu nimeni nu amintesc curajul soldatului sovietic? În timpul bătăliei de la Stalingrad soldații Armatei Sovietice (31 de persoane) a fost aparata de casă cu patru etaje (mai târziu numit "Casa lui Pavlov"), în termen de 58 zile! În timpul apărarea soldații sovietici au distrus casa soldati germani mai mult decât armata germană a pierdut în capturarea de la Paris. Permiteți-mi să vă reamintesc că armata franceză a fost mai mult de doua milioane de oameni, iar armata după 46 de zile de război, sa predat în Germania.

Casa lui Pavlov

De ce nimeni nu isi aminteste acord naval de Marea Britanie și Germania în 1935, anul în care Marea Britanie a permis Germaniei să aibă puterea de a mării, la o rată de 35% din puterea de Marea Britanie, iar in flota de submarine - putere, egală cu Marea Britanie în sine? De fapt, germanii au făcut posibilă construirea 5 nave de lupta, două portavioane, distrugatoare 21 și 64 Cruiser. În comentariile oficiale ale guvernului britanic a subliniat că punerea în aplicare a tratatului va permite Germania să stabilească limite supremația maritimă în Marea Baltică, care este aluzie la tratat anti-sovietic. Din fericire, Germania nu are timp să profite din plin de acest acord.

De ce este totul despre aminteste nimeni, dar începe imediat isterie despre Stalin, URSS și Pactul Ribbentrop-Molotov?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет
Tinydeal WW