1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Oroszország fokozatosan helyreállítsa a nagyhatalmi státuszát. És a legjobb bizonyíték erre a tényre, hogy az amerikai propaganda Oroszországban egyre dolgozik Oroszország ellen. Amerikában tetszett engedelmes és gyenge Oroszország a kilencvenes évek és az erősödő Oroszország nem szeretik Amerikában.

A végén a 80-as évek a világon a komoly konfliktus keletkezett energiát. A világ már nem egymás mellett két szuperhatalom. Vagy volt, hogy elpusztítsa a Szovjetunió és az Egyesült Államok is meg kell semmisíteni. És Amerikában használt összes becstelen módon, hogy ez volt a Szovjetunió összeomlott. A Szovjetunióban tartott népszavazást a sorsa a Szovjetunió. A legtöbb ember a Szovjetunióban akartak a Szovjetunió ott is maradt. Még most is, sokan szomorúak a Szovjetunióban. A szovjet nép voltak túl naiv és hiszékeny, azt hitték, hogy az Egyesült Államok - a barátunk. És Amerikában becsapják. Szerencsére, az emberek a modern Oroszország már tudjuk, hogy Amerika nem lehet megbízni.

Most az amerikai propaganda elkezdi használni ugyanazt a technikát, hogy ő használta a Szovjetunió ellen. Használt hamis és bizonyítatlan kijelentések. Az amerikaiak valószínűleg teljesen elvesztette a képzelet. Ukrajnában, azt használják ugyanazt a provokációt, Vilnius 1991-ben. Sniper megölt néhány embert, majd azzal vádolta a kormányt gyilkosság és ily módon a tömeg a kormány ellen.

Például, amerikai és európai politikusok gyakran ismétlik, hogy Ukrajnában vannak az orosz csapatok. Azonban nem egyszer, sem az USA, sem Európa igyekezett bizonyítani.

De az egyik legnagyobb hazugságokat terjesztett az amerikai és az európai médiában, hogy a második világháború kezdődött a Szovjetunió és Németország aláírja a dokumentumot a "Molotov-Ribbentrop paktum". Nem is beszélve a valódi neve a dokumentum: "A Szerződés megnemtámadási Németország és a Szovjetunió.".

Azonban a Szövetség maga kevéssé érdekli az amerikai propagandisták. Nehéz hibát találni a béke-megállapodás, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ugyanaz a szerződést Németország volt, például az Egyesült Királyságban. Ezért ezek általában beszél valamilyen "titkos" jelentéseket a szerződést. Látszólag ezek a protokollok Németország és a Szovjetunió felosztotta a Lengyelország területén közöttük. Azonban egyik sem Lengyelország felosztását ebben a dokumentumban nem mondja. A protokoll által meghatározott demarkációs vonal a két ország között. Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy meghatározta a határ, amelyen túl egy adott országnak jogában áll, hogy menjen, ha hirtelen, ő harcolt néhány harmadik ország (emlékszik a háború Németország és a Szovjetunió nem jelenti, mert ez volt a békeszerződés). Mellesleg, a "titok" a kérelem - szintén propaganda késztetések. Mindezek a demarkációs vonalat tettek közzé egy hónap, szeptember 29, 1939 az újság "Pravda".

Cím az újság Pravda szeptember 29, 1939

Megjegyzés az újságban Pravda feliratkozik a békeszerződést Németországgal

Leírása határait az érdekek, a Szovjetunió és Németország

Fotó a aláírták a békeszerződést

Térkép a zónák az érdeklődés a Szovjetunió és Németország

Láttam hamis "jegyzőkönyvek", amely rendszeresen jelennek meg az interneten. Ez az írás címe: "Secret kiegészítő jegyzőkönyv". Bárki, aki ismeri a standard papírmunkát a Szovjetunióban csak nevetni kezd, amikor meglátta. Ugyanolyan sikerrel azt mondhatjuk, hogy valami nagyon fontos dokumentum, és megmutatni több dokumentumot a költségvetés "nagyon fontos dokumentum." Mindez nagyon emlékeztet a hamis és dokumentumokat készült filmek Hollywoodban.

És mellesleg, ez a protokoll nem ítélték el az országban.

Ugyanakkor a jelenlegi politikai Amerika és Európa méltó tanítványai Goebbels és Hitler. 1. rész 10. fejezetében könyvében: "Mein Kampf" Hitler azt írta: "Ezek az urak folytatta a helyes számítás, hogy a szörnyű csalás, annál hamarabb elhinni. Rendes ember inkább hisznek egy nagy hazugság, mint egy kicsi. Ez megfelel a primitív lélek. Tudják, hogy kicsik és képes hazudni magát, nos, így nagyon sokat hazudnak, talán félénk. A nagy hazugság, még csak nem jött, hogy az elméjüket. Ezért a tömeg nem tudja elképzelni, hogy mások képesek voltak túl szörnyű hazugság túl szégyentelen a tények elferdítése. És akkor is, ha magyarázni, hogy ez a kérdés egy óriási hazugság, mégis továbbra is kételkednek, és általában feltételezhető, hogy talán még mindig itt van az igazság. Éppen ezért a virtuóz, és hamisság az egész párt, beépített kizárólag hazugságokat, mindig igénybe ezt a módszert. Liars tisztában vannak a súlya az ingatlan. becsapja erősebb - semmit a hazugság ez így is marad."

Azonban vissza a Szerződés megnemtámadási Németország és a Szovjetunió. A megállapodásban részes felek kötelesek voltak tartózkodjanak támadják egymást, és hogy semleges marad abban az esetben, egyikük tárgyává válik a katonai műveletek harmadik felek. A résztvevők a megállapodást, és nem volt hajlandó részt venni a csoportosulás hatáskörök, "közvetve vagy közvetlenül célzó, a másik fél." Ez biztosítja a kölcsönös információcserét érintő ügyekben a felek érdekeinek. A dokumentumot aláírta a 23 augusztus 1939. Kérjük, ne feledje, hogy a dátumot. Emlékszel, korábban eseményeket.

 1. Szeptember 30, 1938 (azaz az egy évvel korábbinál beszélünk egy dokumentumot), az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország és Olaszország aláírta a müncheni egyezmény. A vonatkozó megállapodás az átruházás a Szudéta-vidék Csehszlovákia Németország. A dokumentumot aláírta Chamberlain, Daladier, Mussolini és Hitler.
 2. Szintén szeptember 30, 1938 között Nagy-Britannia és Németország aláírta a nyilatkozatot a kölcsönös megnemtámadási. Egy hasonló dokumentum Franciaország és Németország között írták alá később (december 6., 1938).
 3. Október 4, 1938, a francia nagykövet Moszkvában Robert Coulondre jegyezni, hogy a müncheni egyezmény "különösen erős fenyegetést a Szovjetunió. Semlegesítés után Csehszlovákia Németország megnyitotta az utat a délkeleti országrészben." Ez is említett diplomáciai dokumentumok az USA, Franciaország, Németország, Olaszország, Lengyelország és más országokban.
 4. Szerint azonban Csehszlovákia nem volt csak Németországban. Lengyelország részt vett a partíció Csehszlovákia: szeptember 21, 1938, a közepén a Szudéta-válság és a lengyel vezetők bemutatott ultimátumot a csehek a "visszatérés" őket Cieszyni régióban, ahol 80 ezer lengyelek és csehek 120.000.
 5. Szeptember 27.-ben bejelentette, hogy újra hívást. Van hisztéria Csehszlovákia ellen. Nevében az úgynevezett "Unió a sziléziai lázadók" Varsóban, nyíltan toboroznak a Těšín önkéntes alakulat. Detachments "önkéntesek" majd elküldi a csehszlovák határ, ahol a szervezett fegyveres provokációk és a szabotázs elleni támadások armories. A lengyel napi repülőgép megsértette a határ Csehszlovákia. Lengyel diplomaták Londonban és Párizsban harcolt egyenlő megközelítése a probléma megoldásának a Szudéta-vidék és Cieszyn, valamint a lengyel és a német hadsereg, időközben már megállapodtak a demarkációs vonal csapatok esetében a Csehszlovákia megszállása.
 6. Azon a napon, a következtetést a müncheni egyezmény szeptember 30-Lengyelország ultimátumot intézett Prága egyszer és ezzel egyidejűleg német csapatok seregével Cieszyni régió, a téma a területi viták közte és Csehszlovákiában 1918-1920. Balra a nemzetközi elszigeteltség, a csehszlovák kormány kénytelen volt elfogadni az ultimátumot.
 7. Csehszlovákiában érett nagyon komoly konfliktus szlovák nacionalisták és a prágai kormány. Ez a konfliktus használta Hitler ürügyül az annexió a "maradványai a Cseh Köztársaság" (ez. Rest-Tschechei).
 8. Október 7. német nyomásra a csehszlovák kormány dönt a autonómiát Szlovákiában és október 8. - kárpátaljai Rus.
 9. Október 21, 1938, Hitler közzé titkos utasítást, amely tájékoztatja arról a lehetőségről, hogy a közeljövőben, hogy megoldja a problémát a "maradványai a Cseh Köztársaság."
 10. 2 november 1938 Hungary foglalkozni az első bécsi döntéssel kapott a Dél-(lapos) nak a szlovákiai és kárpátaljai Rus (jelen. Kárpátaljai ukrán), hogy a városok Ungvár, Munkács és Beregszász és.
 11. Március 15, 1939, Németország elfoglalta a Cseh Köztársaság, és a végén március - Memel Territory. Március 21, 1939, Ribbentrop követelt ultimátumot lengyel partnerével Beck valamennyi követelményének megfelelő Németországban, majd a "végezni a közös szovjet-ellenes politikája Németországgal."
 12. Válaszul a szakma a Cseh Köztársaság és beépülését Németország, a szovjet kormány az i feljegyzésben március 18, 1939 kijelentette: "... Az hiányában akaratnyilvánítását a cseh nép volt, a szakma a Cseh Köztársaság a német csapatok és az azt követő intézkedések a német kormány nem lehet elismert önkényes, erőszakos, agresszív."
 13. Március 18, 1939, összefüggésben a hír a német ultimátumot Románia, a Szovjetunió népbiztos külügyminiszter Litvinov át a brit nagykövet Moszkvában javasolta konferenciára hívja hat ország: a Szovjetunió, Nagy-Britannia, Franciaország, Románia, Lengyelország és Törökország annak érdekében, hogy megakadályozzák a jövőbeni német agresszió. Ugyanakkor a brit oldalon megfontolta a javaslatot "idő előtti", és javasolta, hogy korlátozzák a közös nyilatkozat Anglia, Franciaország, a Szovjetunió és Lengyelország, a kamat ezen országoknak a megőrzése a függetlenségét és integritását a Keleti és Dél-Kelet-Európában.
 14. Március 23, 1939 a belenyugvás a litván kormány, a város és a környező területet a város Memel (Klaipeda), amely otthont ad a jelentős számú etnikai németek át Németországnak, amely azonnal elindította csapatait itt.
 15. Április 16, 1939 Litvinov, válaszul egy brit javaslatot, hogy garantálják a jól oldalú Lengyelország és a Szovjetunió, javasolt tervezetet háromoldalú szerződés, amely a "render minden, beleértve a katonai, segítséget a kelet-európai államok között található a Balti- és a Fekete-tengeren és a határos a Szovjetunió abban az esetben, agresszió ellen ezekben az államokban. " Javaslat a háromoldalú szövetség érzékelhető volt a nyugati túl radikális.
 16. Válaszul, Franciaország április 25-29 javasolta helyette short szándéknyilatkozat: hogy katonai támogatást egymással, és közösen támogatják a közép- és kelet-európai esetén a német agresszió ellen, a vádlottak. A Szovjetunió, a javaslat nem talált támogatásra.
 17. A brit kormány felajánlotta a Szovjetunió május 8-án kisebb erejű nyilatkozat, amelyben a Szovjetunió kifejezte abbéli szándékát, hogy segítsen Anglia és Franciaország, ha részt vesznek a háborúban Németország, teljesíti garancia a kelet-európai országokban. Ezt a javaslatot elutasította a Szovjetunió, mert az nem felelt meg a viszonosság elvét.
 18. Abban az időben, a várható részvétel a háborút Németország nem felelt meg Sztálin a Szovjetunió nem volt technikailag készen áll a háborúra. Ezért úgy döntöttek, hogy késleltesse a háború kezdete, ameddig csak lehet. Ennek eredményeként, Litvinov Sztálin elutasítja, és kinevezi a helyére Molotov. Ez a változás által érzékelt Németországban, mint egy jó jel.
 19. Augusztus 11, 1939 at a javaslatot a Szovjetunió tárgyalásokat kezdett a Szovjetunió, Nagy-Britannia és Franciaország. A javaslat, hogy kezdjenek tárgyalásokat küldték július 23-án azonban Chamberlain szándékosan elhúzódó tárgyalások megkezdését. A tárgyalások alapján az angol-francia projekt május 27-én, a szovjet módosított június 2-án. Kéri, hogy az Unió hatályos támadás esetén az egyik az európai hatalmak (azaz Németország), hogy a szerződő fél esetében a német agresszió elleni Belgium, Görögország, Törökország, Románia, Lengyelország, Lettország, Észtország és Finnország (mindegyik szerződő feleknek védelmi garanciákat).
  Az egyik téma a tárgyalások az volt a kérdés, hogy a Vörös Hadsereg áthaladnak a Lengyelország területén, a Vilnius és galíciai folyosók - anélkül, amely szerint a szovjet oldalon, nem lehetett térni a német agresszió. Lengyelek nem volt hajlandó átadni a Vörös Hadsereg a területén keresztül, nyomás ellenére Franciaországban.
 20. Mindezekkel párhuzamosan tárgyalások az Egyesült Királyságban kezdődik titkos tárgyalásokat Németországban. A brit javaslatok között a szétválás hatóköreik Németország elismerését a német érdekek Kelet- és Dél-Kelet-Európában, valamint a jogok gyarmatai az Egyesült Királyságban (a Szovjetunió és Kína része volt érvényes az a közös angol-német "együttműködés"). Megvitatták a felülvizsgálat a versailles-i szerződés 1919-ben a tervek Németország részvétele a művelet a "gyarmati afrikai régióban."
  A brit oldalon is terjesszen elő javaslatokat a megnemtámadási szerződést az lemondása korábban kiadott garanciák Britain, beleértve Lengyelországot. A szempontból a szovjet diplomácia, London tárgyalásokat, amelyek célja, hogy irányítsa át a német agresszió ellen, a Szovjetunió és Kelet-Európában. A tárgyalások sikertelenek voltak, mivel a mélysége azt az ellentmondást Németországban és Nagy-Britanniában. Amikor a részleteket a tárgyalások folyt a sajtónak, Chamberlain megvitatták a tárgyalások Wilson kitérő és azt mondta, hogy Hudson színész lett, saját kezdeményezésére.
  Lengyelország háború előtti politikáját az amerikai történész William Shirer írja le, mint "öngyilkos". Shearer elmondta, hogy Lengyelország 1934 óta Németországban már folyamatosan karbantartott rovására a versailles-i rendszer. Ugyanakkor Lengyelország és Németország között, volt egy éles területi vita a Danzig folyosó, amely elválasztotta a német területen két részre. Közötti kapcsolatok Lengyelország és a Szovjetunió volt jó, mivel a lengyel-szovjet háború, amelynek során Lengyelország is a határ keletre a Curzon-vonal (ennek eredményeként a közel 6 millió etnikai fehéroroszok és ukránok Lengyelországban). Halála után a Pilsudski politikája Lengyelország elhatározta veteránok a szovjet-lengyel háború, mint például Beck és Rydz-Rydz beállítva a konfrontációt a Szovjetunió. Így szerint Shearer, Lengyelország volt határok, "elfogadhatatlan" akár Németországban vagy a Szovjetunióban, míg nem vagyunk elég erősek ahhoz, hogy harcolni mind szomszédok egyidejűleg.

Amint látjuk, a kezdetektől az 1938-as Európa volt aktív változás a határok. És vegye figyelembe, hogy a Szovjetunió nem vett részt az újraelosztás! Ugyanakkor, Nagy-Britannia mindent megtett, hogy ösztönözzék Németország a Szovjetuniót. Azt hiszem, az Egyesült Királyságnak megfeleljen minden háború kimenetele. Az egyik felszólaló azt kell legyőzni, és a többi ellenfelet komolyan meggyengült. Mint mondtam, abban az időben a Szovjetunió nem volt kész a háborút Németországgal. Ezért a szovjet kormány ragaszkodik béke aláírásakor megnemtámadási Németország és a Szovjetunió.

A megállapodás tartalma:

A szerződés állt hét rövid cikkeket.

 • I. cikk arra kötelezi a feleket, hogy tartózkodjanak az agresszió egymás ellen;
 • Cikk II kötelezi a feleket, hogy ne támogassa a harmadik országok elleni agresszió a másik fél;
 • IV-es cikkely arra kötelezi a feleket, hogy nem lép katonai szövetségek ellen a másik;
 • V. cikk a javasolt módja a konfliktusok békés megoldásának;
 • Cikk VI le a a szerződés futamideje (tíz év automatikus megújítása minden alkalommal öt évre);
 • III és VII voltak tisztán technikai.

A szerződés aláírását a Szovjetunió volt a visszatérés a Szovjetunió korábban elvesztett területeket, húz egy háborút Németországgal két év, és megakadályozzák az anti-szovjet szövetség között Németország, Nagy-Britannia és Franciaország.

De van két pontot:

 1. Feltételei szerint a Molotov-Ribbentrop paktum, Németországot kötelezték a saját költségén, hogy dolgozzon, és felszerelni a Szovjetunió. Igen ez így van! Ha csak néhány perccel a rajt előtt a háború a szovjet-német határon a németek vonatok kenyérrel, báránybőr, kender, egyéb nyersanyagok - gördült felé kompozíciók gépek, fegyverek, kifinomult üzemi berendezések. Ez volt a német légvédelmi ágyúk védelme Moszkva az égből, és kiütötte a német bombázók támadják a német tankok, hogy a német pisztoly volt az alapja a fejlesztés a szovjet 45 mm-es páncéltörő ágyúk, feljegyzi, hogy a légi jármű és a németek eladott autók segített kidolgozni kiváló "Yak"; Német projektek tengeralattjárók vált egy tengeralattjáró osztály "u" és a német "U-88" dive átalakul "gyalogok". Ezek az első példa, hogy jöhetnek szóba. Általában, katonai felszerelések, által létrehozott német modell, a Vörös Hadsereg volt elég sokat. De ez nem igaz - orosz tervezők magukat a háború kezdete megtanulták, hogy dolgozzon ki egy jó fegyver. Sokkal fontosabb, hogy Németország segített létrehozni egy termelési bázis, amely készen áll megtermeléséhez elegendő mennyiségben. A német gép tochilis kagyló ellen a német páncél, a német gép polírozott főtengelyek a szovjet tankok és a tornyok vágott vállpántok, a német sajtó lepecsételt fedezetet szovjet gépek. És minden kis dolgokat kitesz egy jövőbeli győzelmet.
  És a vicces az egészben, - mindezek a fegyverek és gépek megérkezett a Szovjetunióban a hitel pontszám, hogy 300 millió birodalmi hogy Sztálin adta Hitler. Találd ki, mi lett a sorsa a hitel a háború után?
 2. Természetesen a háború Németországgal elkerülhetetlen volt, és Sztálin is tudta. De Európában a Szovjetunió volt egy másik ellenség. Ez az ellenség Lengyelország volt!
  Április 25, 1920 - Lengyelország nélkül hadüzenet megtámadta Oroszországot, vérzés a polgárháború, és a szerződés oda a Riga ukrán és fehérorosz földeket.
  Októberben 1920-ban a lengyel csapatok lefoglalták vilniusi és a vilniusi régió Litvánia, Suwalki teketória nélkül megszegi a szerződést.
  Május 3., 1921 Lengyelország katonailag legyőzni az elején Felső-Sziléziában. Szövetségesek figyelmeztette a Berlin Reichswehr hogy az intervenciós azt jelentené háborút. Ennek eredményeként októberben 1921 Lengyelország költözött jelentős részét Felső-Szilézia 80% -a az egész iparág, és jelentős része a szénkészletek.
  Során minden 20-30s Lengyelország nem hagyott szándékok bekebelezni Litvánia. Különösen ihlette Varsó ragadozó akciók Hitler Ausztriában március 1938. By the way, a fasiszta rezsim Hitler lengyel kormány már régóta egy nagyon meleg kapcsolata aláírásával megnemtámadási paktum 1934-ben. Amikor Hitler március 11-12-én 1938 végzett az Anschluss, Ausztria, Varsó megpróbálta ugyanezt a Litvániában (amely a továbbiakban csak mint "a lengyel Ausztria"). Március 15, 1938 Varsó és Vilnius tartottak anti-litván tüntetések a szlogen: "Előre Kaunas" (Kaunas -, akkor Litvánia fővárosában). Litvánia egy ultimátumot, és figyelni a litván határtól több mint 100 ezer. A lengyel csapatok. Csak a helyzet a Szovjetunió, és Franciaország betartotta Poland egy katonai invázió.
  December 28, 1938 újonnan kinevezett megbízottja Lengyelország Irán J. Karsh-Sedlevsky mondta egy interjúban, hogy a tanácsadó a német nagykövetség Lengyelországban R. Shelia:
  "A politikai kilátások Kelet-Európában egyértelmű. Néhány év elteltével, Németország harcolni fog a Szovjetunióval ... Jobb, hogy Lengyelország konfliktus határozottan álljon Németország oldalán, a területi érdekek Lengyelország a nyugati és a politikai célok Lengyelország keleti, különösen Ukrajnában, csak akkor biztosítható által előzetesen elért Lengyel-német megállapodást. Ő Karshi-Sedlevsky, alárendelni tevékenységek, mint a lengyel követet, hogy Teheránt, hogy ezt a nagy keleti fogalmát, mivel szükség van a végén, hogy meggyőzze, és ösztönözze is a perzsák és az afgánok aktív szerepet a jövőben a háború ellen, a szovjetek "(" The Year of a válság, 1938- 1939: Documents and Materials ", V.1., Moszkva, 1990, p 162).
  Elismerés Ribbentrop miután találkozott a lengyel külügyminiszter Beck január 26, 1939: "Mr. Beck nem titkolta, hogy Lengyelország azt állítja, hogy Szovjet-Ukrajna és a kijárat a Fekete-tenger."
  Vagy a külügyminiszter-helyettes, a Lengyel gróf Shembek december 10, 1938 utasításokat ad a lengyel nagykövet Moszkvában, Grzybowski:
  "Nagyon nehéz fenntartani az egyensúlyt Oroszország és Németország között. Kapcsolatunk az utóbbi teljes mértékben a koncepció a leginkább felelős személyeket a Harmadik Birodalom, akik azzal érvelnek, hogy a jövőben a konfliktus Németország és Oroszország között, Lengyelország lesz a természetes szövetségese Németországban. "
  Decemberben 1938-ban a jelentést a 2. (hírszerző) osztályának a Main személyzeti lengyel hadsereg kertelés nélkül kijelentette:
  "Feldarabolását Oroszország alapját a lengyel politika Keleten ... Ezért a lehető helyzetben csökken, az alábbi képlet: aki részt vesz ebben a szakaszban. Lengyelország nem maradhat passzív ebben a nagy történelmi pillanat. A cél az, hogy előkészítse jó előre fizikailag és lelkileg ... A fő cél - a gyengülő és Oroszország vereségével »(« Z dziejow stosunkow Polsko-radzieckich. Studia i materialy », T.III. Warszawa, 1968, S. 262, 287 ).
  Szeptember 25, 1938 egy beszélgetés amerikai kollégája, a lengyel párizsi nagykövete, Lukasiewicz mondta:
  "Úgy kezdődik egy vallási háború között a fasizmus és a bolsevizmus, és abban az esetben a támogatás biztosítása a Szovjetunió Csehszlovákia Lengyelország kész a háborúra a Szovjetunióval, vállvetve Németországban. A lengyel kormány bízik abban, hogy három hónapon belül az orosz csapatok is teljesen megsemmisült, és Oroszország már nem lesz még egy látszatát az állam. "
  Lengyelország folyamatosan hangosan kijelentette, hogy a pusztítás a bolsevizmus bármilyen módon - a fő cél. Lengyelország létrehozott, fegyveres, védett területén nagy bandák, hogy rendszeresen házkutatást Szovjetunió területén, kirabolták, megerőszakolták, civileket, majd boldogan ment vissza Lengyelországba, és ez maradt a biztonsági üldözés elől az NKVD egységek és a határőrség.
  Lengyelország volt háromszor akkora, és sokkal jobban felszerelt hadsereg, mint Németországban tapasztalt Wehrmacht, amit vívtak az egész Európában és kapott egy teljes nehézfegyverek nem létezett.
  Szeptember 30, 1938 Varsó küldött hivatalos kérelmet Berlin: függetlenül attól, hogy számíthatnak a jóindulatú helyzete Németországban, ha az eredmény a közelgő invázió lengyel csapatok Csehszlovákiába ott fegyveres konfliktus Lengyelország és a Szovjetunió?
  Ez azt jelenti, hogy Lengyelország kész volt a háborúban a Szovjetunió bármikor!

Német megállapodás lehetővé teszi, hogy elkerülje a kétfrontos háború (Franciaországgal az egyik oldalon és a Szovjetunió a másik oldalon) egy Lengyelország elleni támadás 1939 szeptemberében.

Egyes történészek úgy vélik, hogy ez a megállapodás okozott károkat a nemzetközi presztízse a Szovjetunió és vezetett a megszorítás az ország antifasiszta propaganda, amely gyengítette az antifasiszta egységfront. Történész Kumanev úgy véli, a paktum a Szovjetunió képviseletében legfeljebb ideiglenes kitüntetést instabil semlegességét, és Sztálin nagyon is tisztában van: a előestéjén a szerződés aláírását, azt elismerte, hogy nem volt könnyű választás, és még kemény, de mégis "pluses" a Szovjetunió még. A paktum adta a Szovjetunió, hogy időt nyerjen, miközben Hitler kezdett egy nagyszabású katonai akció ellen számos állam. Még Hitler nem rejtette véka alá azt a tényt, hogy ez a megállapodás ideiglenes. 12 nappal korábban aláírták a Hitler azt mondta: "Minden, amit csinál irányul Oroszország ellen, ha a Nyugat túlságosan ostoba és vak megragadni ezt, kénytelen lesz tárgyalni az orosz, verte a West majd vereség után, koncentrált erők fellebbezést a Szovjetunió ellen. Szükségem van Ukrajnában, hogy nem vagyunk éhen, mint az utolsó háború. "

Winston Churchill azt mondta erről megállapodást:

"Lehetetlen megmondani, ki ő ihlette több undor - Hitler vagy Sztálin. Mindketten tisztában azzal, hogy ez csak ideiglenes intézkedés által diktált körülmények között. Az ellentét a két birodalom között és rendszerek végzetes volt. Sztálin, nem kétséges, gondoltam, hogy Hitler kevésbé lenne veszélyes ellenség Oroszországba év után a háború ellen, a nyugati hatalmak. Hitler követte a módszer "egyedül." Az a tény, hogy egy ilyen megállapodás lehetséges volt, jelzi a teljes mélységében a tény, hogy a brit és a francia politika és a diplomácia több éve.

Mellett a szovjetek kell mondani, hogy a Szovjetunió létfontosságú volt, hogy álljon, amennyire csak lehetséges, hogy a nyugati kiindulási helyzetét a német hadsereg, úgy, hogy az orosz kapott időt, és képes volt erőt gyűjteni minden részéből a hatalmas birodalom. A fejében a orosz forró vas égette balesetet szenvedett a hadsereg 1914-ben, amikor vetették bele magukat a támadást a németek, még nem fejeződött be mozgósítás. És most ezek a határok jóval keletebbre, mint az első háborúban. Úgy kellett kényszeríteni vagy csalás elfoglalni a balti államok és a legtöbb Lengyelországban, mielőtt támadást. Ha a politika hideg volt az óvatosság, ez is abban az időben egy nagyon reális. "

William Shirer, egy amerikai történész, az 1939-ben levelező Németországban:

"Franciaország, valamint Németország és Anglia egyhangúlag úgy döntött, Oroszország közül a résztvevők a találkozó Münchenben. Néhány hónappal később a nyugati demokráciák kellett fizetni érte. Október 3. után négy nappal a müncheni találkozó, Werner von Tippelskirch, tanácsos a német nagykövetség Moszkvában, jelentette Berlinbe következményeiről szóló München a politika a Szovjetunió. <...>

Londonban és Párizsban, keserűen panaszolta a kettős játék Sztálin. Sok éven át, a szovjet zsarnok kiáltotta a "fasiszta fenevad", felszólít minden békeszerető nemzet egyesül, hogy állítsa le a náci agresszió. Most már cinkosra. A Kreml azt állítják, hogy valójában tette a Szovjetunió tette, amit Angliában és Franciaországban tett egy évvel ezelőtt Münchenben - rovására egy kis állam vettem egy békés haladékot, hogy újra kell szembenézni Németországban. Ha Chamberlain tisztességesen járt el, és becsülettel, békességet Hitler és adott neki Csehszlovákia 1938-ban, miért viselkedett Sztálin tisztességtelen és aljas béke az év Hitler Lengyelország, amely még mindig nem volt hajlandó szovjet támogatással? "

És szeretném emlékeztetni, hogy sem Nagy-Britannia, sem az Egyesült Államok elítélte a békeszerződést Németország és a Szovjetunió, annak ellenére, hogy megpróbálta megakadályozni aláírásával.


Hogy őszinte legyek, nagyon sok, mi történt a világban a háború után, úgy tűnik furcsának. Különös, hogy sok náci bűnözők, majd élt a szabadság, az Egyesült Államokban és Kanadában. Különös, hogy Nagy-Britannia a terv elkészítése a háborút a Szovjetunió idején, amikor a Szovjetunió még mindig háborúban áll Németországgal (a 1945 tavaszán, a terv "teljesség"). Úgy tűnik furcsának, amikor azt mondják, hogy "hidegháború" kezdte a Szovjetunió. "Hidegháború" kezdődött március 5, 1946, amikor Churchill azt mondta: "Fulton beszéd." De még ebben a beszédében Churchill kifejezte tiszteletét Sztálin. Különös, hogy azt mondják, a szovjet megszállás Kelet-Európában. Akkor miért nem beszélnek az amerikai megszállás? Miért nem beszélünk a brit megszállás? Elvégre Európa megosztott volt a két ország között. Miért most ne beszéljünk a szakma az országban, ahol vannak katonai bázisok a NATO? Hogy a német katonai bázisok található az Egyesült Államokban?

Miért amerikai politikusok és történészek annyira szereti dicsekedett, hogy segítettek a Szovjetunió "land-lease"? És miért nem azt mondják, hogy az árut a Szovjetunió, az Egyesült Államok szállított a pénz? Ön hálás az eladó, mert eladja kenyeret neked a boltban?

Miért amerikai politikusok cinikusan tagadja szerepét a kommunisták a Nagy Honvédő Háború és a második világháború? Az elején a háború a kommunista párt állt mintegy 3800000 tagjainak és póttagjainak a párt. 60% -uk elment a háborúba Németország ellen. A háború alatt a párt átvette 5300000 emberek. A háború alatt megölt több mint hárommillió kommunisták.

Miért senki nem emlékszik a bátorságot a szovjet katona? A sztálingrádi csata a katonák a szovjet hadsereg (31 fő) védte négy emeletes ház (későbbi nevén "Pavlov-ház") belül 58 nap! A védés során a szovjet katonák megsemmisítették a ház több német katona, mint a német hadsereg elvesztette a capture Párizsban. Hadd emlékeztessem önöket, hogy a francia hadsereg több mint két millió ember és a hadsereg után 46 nappal a háború, megadta magát Németországban.

Pavlov-ház

Miért senki sem emlékszik haditengerészeti megállapodást Nagy-Britannia és Németország 1935-ben, az év, amikor Nagy-Britanniában megengedett Németországban, hogy a hatalom a tenger, amelynek mértéke a 35% -a hatalom Nagy-Britannia, és a tengeralattjáró-flotta - hatalom, amely egyenlő a brit magát? Tény, hogy a németek tették lehetővé, hogy létrejöjjön 5 csatahajó, két repülőgép-hordozók, 21 romboló, illetve 64 Cruiser. A hivatalos hozzászólások a brit kormány hangsúlyozta, hogy a szerződés végrehajtása lehetővé teszi Németország határt szabni tengeri uralmát a Balti-tengeren, amely utalt szovjetellenes szerződést. Szerencsére, Németország nem volt ideje, hogy teljes mértékben kihasználják ezt a megállapodást.

Miért szól senki sem emlékszik, de azonnal megkezdi hisztériát Sztálin, a Szovjetunió és a Molotov-Ribbentrop-paktum?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет
BuyInCoins WW