1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Ik ben geen fan van samenzwering (complottheorieën), maar in deze ramp, zijn er een aantal vragen die geen logische verklaring te hebben.
 1. Het jaar daarvoor ontbreekt Maleisische Boeing, die niet is gevonden. Verrassend is dat de twee vliegtuigen romp nummers zijn zeer vergelijkbaar: 9M-MRO (vlucht MH370, verdween in 8 maart 2014. Het wrak van het vliegtuig is niet gevonden.) En 9M-MRD (flight HM17, neergeschoten boven het grondgebied van Oekraïne).
 2. Milities (de rebellen) vertelde dat de lijken ontdaan van bloed en had een aparte geur van lijken. Het lichaam kan niet beginnen te ontleden voor een half uur, en zelfs bij bewolkt weer.

 1. Veel van de lichamen waren naakt. En degenen die waren gekleed, droeg kleren uitsluitend in Hugo Boss. Om ethische redenen, vind ik het onmogelijk om de foto te publiceren. Dus geef koppelingen.
  Waarschuwing: nerveuze mensen niet kijken !!!
  http://singsupplies.com/showthread.php?186328-The-final-indignity-Bodies-of-MH17-crash-victims-tossed-into-rubbish-trucks
  Search Google 
  Search Google
 2. Bovendien is het vliegtuig vond een grote hoeveelheid drugs, bloedserum en andere, die niet kenmerkend is voor conventionele vliegtuigen.
 3. Europese gebruikers deed wat eigen onderzoek. Ze probeerden om deze mensen in Facebook te vinden. Het bleek dat er waren alle doden pagina, maar alle pagina's werden geopend op dezelfde dag (21 april 2014) en waren leeg. Maar ik kan bevestigen noch ontkennen deze informatie.
 4. De paspoorten van dode leek nieuw, werden allemaal zorgvuldig verpakt. Weet je, het ziet eruit als een paspoort na de crash? Ongeveer paspoort ziet er na de crash:

Passport na de crash

 
 1. Veel paspoort had vreemde gaten en snijden onderdelen.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет
Taobao RU