1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Ρωσική θέλουν να πάρουν όλο τον κόσμο, επειδή είναι πολύ επιθετικοί και θέλουμε να γίνει και πάλι μια αυτοκρατορία. Στην καλύτερη περίπτωση, η ρωσική είναι έτοιμη να μοιραστεί τον κόσμο εξίσου μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας.
  Ρωσική άνθρωποι έχουν αρκετά από τις ανησυχίες τους, πολύ πιο σημαντική από τη σύλληψη του κόσμου. Με την ευκαιρία, αυτό ισχύει και για τους Κινέζους. Σημειώνω ότι πιο συχνά επιθέσεις της Ρωσίας από τη Ρωσία επιτέθηκε σε άλλες χώρες.
  Για να είμαι ειλικρινής, η Ευρώπη κολακεύει τον εαυτό σας, πιστεύοντας ότι η Ρωσία θέλει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Η Ρωσία δεν χρειάζεται να υποδουλώσει την Ευρώπη. Όλως αντιθέτως, χρειάζεται η Ρωσία για την Ευρώπη. Όπως είναι γνωστό, ο Ναπολέων και ο Χίτλερ. Αργότερα, έμαθαν ότι η Ρωσία κανείς δεν σου επιτίθεται, αλλά για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ως την τελευταία σταγόνα του αίματος. Έμαθαν ότι η ρωσική δεν συμβιβαστούν με τον εχθρό, και να αγωνιζόμαστε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί.
  Παρεμπιπτόντως, πριν από τη νίκη στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (1941-1945 ετών), η ΕΣΣΔ δεν ήταν μια υπερδύναμη. Η Σοβιετική Ένωση προσπαθεί να αναπτύξει μόνο για να θρέψει τους πολίτες της και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. Και αποδίδεται σε αυτοκρατορικές φιλοδοξίες της Σοβιετικής Ένωσης - μια μάλλον πρωτόγονη προπαγάνδα.
 2. Το πολιτικό σύστημα στη Ρωσία θυμίζει την εποχή του Στάλιν. Τα ρωσικά γκουλάγκ και πλήρη των πολιτικών κρατουμένων. Πούτιν - ένας τύραννος και ένα μυστικό εκατομμυριούχος.
  Στη Ρωσία δεν υπάρχουν γκουλάγκ, δεν υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι. Στη ρωσική τηλεόραση και στις εφημερίδες της αντιπολίτευσης κάνουν τέτοιους ισχυρισμούς ότι στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες για να λένε ότι θα πρέπει να κατατεθεί στο δικαστήριο και ζήτησε αποζημίωση. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι αυτή η αντίθεση η πλειοψηφία των Ρώσων δεν παίρνουν στα σοβαρά.
  Ο Πούτιν είναι αρκετά φιλελεύθερο ηγέτη, απολύτως δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα των Ρώσων. Νομίζω ότι συγχέεται με τη γραμμή τυραννία να εκπληρώσει την υπόσχεση και την ικανότητα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας τους (πώς διαφέρει από τους ηγέτες της Ευρώπης και της Αμερικής) τους.
  Συχνά ακούω ιστορίες για "εκατομμύρια Πούτιν δολάρια σε ξένες τράπεζες." Επιπλέον, λέγεται ότι αντίθεση της Ρωσίας, η οποία, σύμφωνα με τους αλλοδαπούς, που βρίσκονται σε γκουλάγκ (πιθανώς στα ρωσικά γκουλάγκ κρατούμενοι έχουν κατά καιρούς την ευκαιρία να εμφανιστούν στην τηλεόραση). Περιέργως, κανείς δεν μπορεί να δείξει σε οποιαδήποτε τράπεζα ή αριθμούς λογαριασμών. Φυσικά, θα πω ότι αυτά τα δεδομένα προστατεύονται από το τραπεζικό απόρρητο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Στη συνέχεια, όμως, όπου η αντιπολίτευση έχει τις "πληροφορίες"; Ή μήπως το μυστικό του τραπεζικού απορρήτου δεν είναι για όλους; Ναι, και πως ο Πούτιν θα μπορούσε να πάρει αυτές που του αποδόθηκαν τα εκατομμύρια; Η αντιπολίτευση απάντησε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​τιμή του πετρελαίου ήταν υψηλές, και η ανάπτυξη της Rosii επενδύσει λίγο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, όλα τα κέρδη ήρθαν στον τραπεζικό λογαριασμό του Πούτιν. Αλλά εντελώς ξεχνάμε ότι τα χρήματα πηγαίνουν στο αποθεματικό της Ρωσίας (δεδομένα για το μέγεθός της είναι ανοιχτά και συνεχώς δημοσιευθεί). Και τα περισσότερα από τα κέρδη πήγαν στην αποπληρωμή ενός γιγάντιου χρέους σε άλλες χώρες που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν Γιέλτσιν και Γκορμπατσόφ (θυμηθείτε ότι η Ρωσία μόνη της έχει αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις για τα χρέη της ΕΣΣΔ).
 3. Ρωσία - αυτό είναι το πιο κρύο μέρος πάνω στη γη. Υπάρχει πάντα κρύο και το χιόνι.
  Η μέση θερμοκρασία στη Μόσχα τον Φεβρουάριο - -9,8 ° C. Η μέση θερμοκρασία τον Ιούλιο - + 19,2 ° C.
  Η μέση θερμοκρασία τον Φεβρουάριο στο Νοβοσιμπίρσκ - -14,8 ° C, ενώ τον Ιούλιο - + 19,4 ° C.
 4. Οι άνθρωποι στη Ρωσία δεν ήθελαν να εργαστούν.
  Μια κοινή παρανόηση. Είναι συνδεδεμένο, πρώτα απ 'όλα, με ένα ιδιαίτερο στυλ της εργασίας στη Ρωσία. Ρωσική μπορεί πολλές φορές να αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ωστόσο, εάν η Ρωσική κάτι που δεν είχε χρόνο για να ολοκληρωθεί, είναι πρόθυμοι να παραμείνουν στην εργασία μέχρι αργά το βράδυ.
 5. Στη Ρωσία, τα πάντα είναι συνεχώς πίνει βότκα.
  Πρέπει να πω: Εγώ προσωπικά δεν πίνουν βότκα καθόλου. Και ξέρω πολλούς ανθρώπους που δεν πίνουν καθόλου. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στη Ρωσία ήταν το 2005, ο χρόνος στην πέμπτη θέση, και το 2010 - τέταρτη θέση στην κατανάλωση του αλκοόλ.
  http://www.who.int/substance_abuse/publications/global_alcohol_report/en/
  Με την ευκαιρία, εγώ δεν πίνουν βότκα, αλλά στο σπίτι έχω ένα μπουκάλι είναι μισοάδειο. Προσπαθήστε να μαντέψετε γιατί; Ίσως νομίζετε ότι για να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες. ΟΧΙ δεν ειναι. Είναι δύσκολο να το εξηγήσουμε αυτό στους πολίτες της Ευρώπης, αλλά πολλή βότκα στη Ρωσία αγοράζουν για τεχνικούς και ιατρικούς σκοπούς. Και αυτά τα στατιστικά στοιχεία που πιστεύεται ότι αυτή η βότκα ποτό. Καθώς και η βότκα, η οποία αγόρασε "αλκοολούχα τουρίστες" Ίδια Φινλανδία.
 6. Στη Ρωσία ζουν τραχύ και αγενείς ανθρώπους.
  Οι περισσότεροι αλλοδαποί λάθος για την αγένεια στοιχειώδη άγνοια της αγγλικής γλώσσας τους απλούς ανθρώπους της Ρωσίας. Πράγματι, τα αγγλικά δεν είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ εκείνων που δεν έχουν σχέση με την "ελίτ". Αυτός απλά δεν τις χρειάζεται. Ρωσική γλώσσα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική.
 7. Ρωσική χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.
  Ευτυχώς, η εκπαίδευση στη Ρωσία παραμένει υψηλότερο επίπεδο από ό, τι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη (αν και από τη Σοβιετική Ένωση, δυστυχώς, είναι χειρότερη). Και η Ρωσία εξακολουθεί να παραμένει μια χώρα όπου πολλά από την ανάγνωση βιβλίων, τόσο καλλιτεχνικά και επιστημονικά. Πολλοί άνθρωποι απορρίπτονται επιστημονικά περιοδικά για να ενημερωθείτε για τις νέες ανακαλύψεις και τεχνολογίες.
  Έπρεπε να ασχοληθεί με τους ξένους που έχουν μια καλή εκπαίδευση (από τα πρότυπα των αντίστοιχων χωρών). Οφείλω να ομολογήσω ότι στον τομέα τους, είναι συνήθως επαγγελματίες. Ωστόσο, θα πρέπει να αποσπούν την προσοχή από τα θέματα εκτός του πεδίου των αρμοδιοτήτων του, όπως κατάλαβα ότι η περιορισμένη γνώση του για ένα πολύ στενό φάσμα θεμάτων. Ρωσική έχει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ενδιαφερόντων.
 8. Ρωσική αδίστακτοι
  Απλά ακριβώς στη Ρωσία οι άνθρωποι, ακόμη και στην αρχαιότητα πήγαμε στο Ρωσική σάουνα.
  Δεν μπορεί να ειπωθεί για "πολιτισμένη Ευρώπη". Μεσαιωνική Ευρώπη, μύριζε λυμάτων και δυσωδία της σήψης φορέων. Λυμάτων χύνεται στο δρόμο από τα παράθυρα. Πόλη δεν μοιάζει με καθαρό αίθουσες του Hollywood, με πρωταγωνιστή ταινίες με βάση τα μυθιστορήματα του Δουμά.
  Ελβετικό Patrick Suskind, γνωστή σχολαστική αναπαραγωγή των λεπτομερειών της καθημερινής ζωής, που περιγράφεται εποχής του, τρομοκρατημένος δυσωδία ύστερη μεσαιωνική ευρωπαϊκές πόλεις:
  «Οι δρόμοι βρωμούσε σκατά, πίσω αυλή μύριζε ούρα, τα κλιμακοστάσια βρωμούσε της σήψης του ξύλου και του αρουραίου περιττώματα, τα τρόφιμα - χαλασμένο άνθρακα και αρνίσιο λίπος? unventilated βρωμούσε δωμάτιο μπαγιάτικο σκόνη, τα υπνοδωμάτια - λιπαρά φύλλα, υγρό στρώματα με ελατήρια και πικάντικη γλυκιά μυρωδιά του θάλαμο γλάστρες.
  Από το τζάκι μύριζε θειάφι, από δέρμα εργαστήρια καυστική βρωμάει, βρωμούσε των σφαγείων θρόμβου.
  Οι άνθρωποι βρωμούσε ιδρώτα και άπλυτα ρούχα, βρωμούσε το στόμα του σήψη των δοντιών, από τις κοιλιές τους - κρεμμυδόσουπα, καθώς και των οργάνων, όταν δεν ήταν πλέον αρκετά νέοι, παλιά τυρί, γάλα και ξινόγαλα, και ογκολογικές ασθένειες.
  River βρωμούσε, περιοχή βρωμούσε βρωμούσε εκκλησία βρωμούσε κάτω από τις γέφυρες και τα παλάτια. Ο χωρικός βρωμούσε σαν ιερέας, ένα μαθητή του τεχνίτη -. Η σύζυγος του πλοιάρχου, όλα τα αριστοκρατία βρωμούσε, ακόμη και ο βασιλιάς μύριζε σαν ένα άγριο ζώο, και η βασίλισσα σαν ένα παλιό κατσίκα, το καλοκαίρι και το χειμώνα "
  Της Ισπανίας βασίλισσα Ισαβέλλα της Καστίλης (. Το τέλος του XV αιώνα) αναγνώρισε ότι η ζωή πλένονται μόνο δύο φορές - κατά τη γέννηση και την ημέρα του γάμου.
  Louis XIV λουσμένο επίσης μόνο δύο φορές στη ζωή μου - και αυτό με τη συμβουλή των γιατρών. Πλύνετε οδήγησε ο μονάρχης σε τέτοια φρίκη που είχε ορκιστεί να μην πάρει ποτέ θεραπείες νερού. Ρωσική πρεσβευτές στην αυλή του Λουδοβίκου XIV (Βασιλιάς Ήλιος) έγραψε ότι βρωμάει Μεγαλειοτήτων «όμοιος ένα άγριο θηρίο».
  Οι περισσότεροι αριστοκράτες διασώθηκαν από την λάσπη με ένα αρωματικό πανί, που έτριβαν το σώμα. Μασχάλες και τη βουβωνική χώρα, συνιστάται να βρέχετε το ανθόνερο. Οι άνδρες φορούσαν πουκάμισο και γιλέκο μεταξύ σακούλες των αρωματικών βοτάνων. Κυρίες χρησιμοποιούνται μόνο αρωματική σκόνη.
 9. Ρωσική γυναίκες ονειρεύονται να παντρευτεί έναν ξένο και να αφήσει τη Ρωσία.
  Επίσης, πολύ κοινή παρερμηνεία. Πράγματι, αυτή η λειτουργία (που είναι της μόδας!) Ήταν στη δεκαετία του '90, όμως, έχει από καιρό εξαφανιστεί. Ρώσικα κορίτσια προτιμούν τις ρωσικές άνδρες. Αν και, ξέρω ότι μια γυναίκα που παντρεύτηκε έναν αλλοδαπό ... και συνεχίζουν να ζουν στη Ρωσία!
  Οι ρωσικές κυρίες συχνά συνδέονται με τους ξένους με την απληστία και την απραξία: όλες τις ανησυχίες ομορφιά ευχάριστη θέση να δώσει ο σύζυγός της, ένας ξένος, και τον ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουν στην εμφάνισή τους.
  Ωστόσο, υπό το πρίσμα της γνώμης των αλλοδαπών στατιστικά στοιχεία σχετικά με όμορφες κυρίες μας φαίνεται άδικο: στην πραγματικότητα, οι Ρωσίδες διαφέρουν ως προς την ευφυΐα, οξυδέρκεια και επιχειρηματικές δεξιότητες. Σύμφωνα με τη μελέτη Grant Thornton International, διεξήχθη σε 36 χώρες, η Ρωσία κατέχει τη δεύτερη θέση στον αριθμό των ιδιωτικών εταιρειών που διοικούνται από γυναίκες. Επιπλέον, η Ρωσία - ένας από τους ηγέτες στην ανάπτυξη των γυναικών στην ηγεσία των επιχειρήσεων.

Θα ήθελα πραγματικά να δω οι λαοί της Ευρώπης να καταλάβουν ότι η Ρωσική έχει τη δική της κουλτούρα. Το γεγονός ότι δεν το καταλαβαίνουν, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ή δεν είναι κακό, κακό, επικίνδυνο, κ.λπ.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет