1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Защо Порошенко заяви, че Русия е окупатор, но тя има своя собствена фабрика в Русия (Липецк)?
 2. Защо Порошенко заяви, че Русия е окупатор, но поиска отстъпка от цената на природния газ?
 3. Защо е огромен брой бежанци пътуват до Русия (която призовава Порошенко окупатор)?
 4. Защо Русия е последователно доставена хуманитарна помощ на Донбас, и Европа само ангажирани бърборене? И ако Европа е нещо, и изпраща до Украйна, а не лекарства или храна, но оръжието.
 5. Защо, след като Газпром предлага на Украйна отстъпка от цената на газа, Украйна ще изисква още по-голямо намаление?
 6. Защо Украйна отказва да изпомпва газ в подземните хранилища на газ, въпреки че Газпром нееднократно предупреди, че ако не се качите на природен газ в хранилища на газ, зимата ще бъде проблем с доставките на природен газ за Европа?
 7. Защо украински официални лица казват, че Русия напада (в Украйна), но не успя да обяви война на Русия?
 8. Защо украинската армия Порошенко призовава един от най-добрите армии в Европа, но се страхува да се бори с този руски армия (не изобретен от руската армия, както в момента)?
 9. Вярвате ли, че украинските власти, когато те казват, че от дома до училището пожарите не са украинската армия? Вярвате ли, че украинските власти, когато те казват, че самите милиции обстрела на техните домове и училища, за да се дискредитира Украйна? Готов да убие детето си да го обвинявам за някой друг ли сте?
 10. Защо в Крим всички военни части (с изключение на един) в самостоятелен избяга руснака?
 11. Защо Владимир Путин (по мнение на Украйна - окупатор) предложи мирен план за Украйна?
 12. Защо Владимир Путин поиска от властите да не се извършва Донецк референдум за независимост?
 13. Защо Меркел и Оланд са пренебрегна факта, че разговорите им слушали американското разузнаване?
 14. Защо Обама каза, че след проблемите с Иран, няма да бъдат необходими за противоракетна отбрана в Европа, а когато проблемът е решен с Иран, Обама отново на думата си?
 15. Защо Америка заяви, че "Боинг" Донецк милиционери свален няколко часа след катастрофата? Не разследването дори не е започнало.
 16. САЩ твърди, че в този момент не е имало украински комплекси "Бук". Въпреки това, в деня преди катастрофата (16 Юли 2014) на украинска телевизия беше доклад, който влезе Порошенко на войниците, които служат в комплексите "Бук" в района. Вярвате ли, че в Съединените щати?
  http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407281016-v8zo.htm  (видео)
  http://rutube.ru/video/23e7cf9aacce8d3af663203e48ff9f28/ 
 17. Защо авиодиспечерите на този ден се променили полета маршрут MH17?
 18. Да приемем, че комплекс "Бук", който е бил свален MH17, бе за Русия, и е в града Snowy (например САЩ). Защо Русия има Kompeks има предвид факта, че самолетът е трябвало да лети по различен път?
 19. Защо половин час преди унищожаването на MH-17 украински вестници и телевизия съобщи, че бунтовниците (милицията), се твърди, че има оръжия, които ви позволяват да унищожат самолети на голяма надморска височина? Съвпадение ли е? Въпреки че повечето експерти смятат, че бунтовниците, уловени комплекси повредени, освен това, нямам милиция специалисти могат да използват тези съоръжения.
 20. Защо ще бунтовниците, или руската армия (ако те са били там), за да свалят граждански самолети? В крайна сметка, всеки разбира, че Европа и Америка са готови да признаят, че бяло - това е черна, а земята е плоска, ако такива изявления вредят Русия.
 21. Защо Украйна катеря преговори на ръководителите на полети (въпреки че трябваше да дадем на тези преговори следователи)?
 22. Защо контрольор на въздушния трафик (украински) напусна работата си няколко дни след бедствието, и изчезна без следа?
 23. Вие сте видели по телевизията, тъй като руското военно задвижва стартер комплекс "Бук" в Донецк (фалшив искал да покаже украински и някои европейски канали)? Виждали ли сте някога транспортиране на радар "Купол" и контролна точка? Не, аз не съм виждал. И това е грешка на американските пропагандатори. Фактът, че стартера без радар "Купол" може да унищожи самолети на височина по-малка от 6000 метра. Не забравяйте, че надморската височина беше отстранен MH17?
 24. Защо разследването не е взел предвид показанията на Eugene Agapov (гражданин на Украйна, заминал за Русия от страх за живота си)? Eugene сервира в механикът украинския Air Force. Agapov доброволно прекоси руско-украинската граница и изрази желание да сътрудничи с руската разследването. По време на разпита, той каза, че в деня на падането на лайнера - 17 юли, 2014 - в следобедните часове на бойна мисия отлетя Su-25 украински Air Force, пилотиран от капитан Волошин. Самолетът върнат на летището с халосни патрони, докато пилотът обясни на колегите си, че "самолетът е бил в лошо време и лошо място." Късно Agapov научих, че в същия ден, в Украйна Малайзийски пътнически самолет се разби.
 25. Има съобщения, че в момента на територията е самолетът да лети на президента на Русия (Владимир Путин). Въпреки това, като маршрутът е бил променен, това, което не е официално обявена. Как тази информация е вярна, аз не знам.
 26. Защо да откаже на САЩ да предоставят снимки на зоната на удара "Боинг" (с разузнавателни сателити)?
 27. Защо Australian портал "News Corp Австралия" публикува "сензационни" видео, което в крайна сметка се оказа видео BBC (преди една година), но сглобен от части? https://www.youtube.com/watch?t=20&v=j4zQKUVPfAQ&bpctr=1437461697 
 28. Защо Australian портал показва, само на 4 минути от 17?
 29. Защо се интерпретират трансфер Забавление много странни думи милиции (бунтовниците)?
  След телефонен разговор с командира на една от милициите (бунтовниците) казаха колегите си:
  "(Командир) заяви, че "Су"(изтребител) свален граждански самолет.
  И нашите войници свален "Су" (изтребител).
  Те (украинските власти) реши да направи поглед като че ли ние свален от самолета. "
  Това означава, че "Боинг" свален с помощта на украинския "Су" (изтребител). След това, милицията (бунтовниците) почука на боеца. Това, което доказва, че "Боинг" милиция свален (от бунтовниците)? Струва ми се, напротив, той твърди, че "Боинг" е бил ударен от украинската армия.
 30. Защо САЩ изискват създаването на трибунала за "Боинг", ако ООН през юни 2014 г., приета резолюция 2166 на тема (няма Tribunal не е предвидено)? http://www.un.org/ru/documents/ods.asp?m=S/RES/2166(2014)
 31. Защо САЩ изискват създаването на трибунала за "Боинг", въпреки че това не е прецедент? Спомням си на 4 октомври на 2001 г. украинската противовъздушна отбрана свален Tu-154 (Тел Авив - Новосибирск), Съдът на публичната служба не е бил, макар Украинка отказа да признае вината. 3-ти Юли 1988, годината на ракети крайцер "Vincennes" американския флот унищожени ирански граждански самолети (Airbus A300B2-203 авиокомпания Iran Air). По време на крайцера на ракети Vincennes беше в ирански териториални води. Убит 290 души, включително 16 членове на екипажа, включително 65 пътници са били деца. Трибуналът не е била извършена. Вицепрезидентът на САЩ през 1988 г., Джордж Буш-старши, по-специално, каза: "Никога няма да се извиня за Съединените щати, без значение какви са фактите» («I will never apologize for the United States of America, I don’t care what the facts are»)
 32. Защо Китай (не се интересуват от разследването на катастрофата) се противопостави на създаването на трибунала (Китай иска да се съобрази с резолюцията на Съвета за сигурност на ООН 2166)?
 33. Защо Европа трябва да спаси транзита на газ през Украйна?
 34. Защо хората в Европа страдат крие своите вестници и телевизия?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет
Sammydress WW