1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Miksi Poroshenko sanoi, että Venäjä on haltija, mutta se on oma tehdas Venäjällä (Lipetsk)?
 2. Miksi Poroshenko sanoi, että Venäjä on haltija, vaan pyysi alennusta maakaasun hinta?
 3. Miksi valtava määrä pakolaisia ​​matkustaa Venäjälle (Venäjä Poroshenko Tämä edellyttää asukkaan maa)?
 4. Miksi Venäjä on johdonmukaisesti toimitetaan humanitaarista apua Donbas, ja Euroopassa vain harjoitella demagogiaan? Ja jos Eurooppa jotain ja lähettää Ukrainaan, ei huumeita tai elintarvikkeiden, mutta ase.
 5. Miksi, kun Gazprom tarjosi Ukraina alennuksen kaasu, Ukraina edellyttää vielä suurempia alennuksia?
 6. Miksi Ukraina kieltäytyy pumpata kaasua maanalaisiin kaasuvarastoja, vaikka Gazprom on toistuvasti varoittanut, että jos et lataa maakaasun kaasun varastointi, talvesta tulee ongelma maakaasun Eurooppaan?
 7. Miksi Ukrainan virkamiehet sanovat, että Venäjä hyökkäsi (Ukrainassa), mutta ei julistaa sotaa Venäjälle?
 8. Miksi Ukrainan armeija Poroshenko puhelut yksi parhaista armeijoiden Euroopassa, mutta ei uskalla taistella tätä Venäjän armeijan (ei keksi Venäjän armeijan kuten tällä hetkellä)?
 9. Uskotko, että Ukrainan viranomaiset, kun he sanovat, että kodin ja koulun tulipalot eivät ole Ukrainan armeija? Uskotko, että Ukrainan viranomaiset, kun he sanovat, että miliisit itsensä kuoret kodeistaan ja kouluissa, häpäistä Ukrainassa? Oletko valmis tappamaan lapsensa syyttää sitä joku muu?
 10. Miksi Vladimir Putin (lausunnossa Ukraina - asukas) ehdotti rauhansuunnitelmaa Ukrainalle?
 11. Miksi Vladimir Putin pyysi viranomaisia ​​olemaan panematta Donetsk kansanäänestystä itsenäisyydestä?
 12. Miksi Merkel ja Hollande ovat huomiotta se, että heidän keskusteluistaan ​​kuunnellut amerikkalaisten älykkyyttä?
 13. Miksi Krimin kaikki sotilaalliset yksiköt (yhtä lukuun ottamatta) omasta loikkasi Venäjän?
 14. Miksi Obama sanoi, että ongelmat Iranin, ohjuspuolustus Eurooppaan ei tarvita, ja kun ongelma on ratkaistu Iraniin, Obama takaisin hänen sanansa?
 15. Miksi America ilmoitti, että "Boeing" Donetsk miliisit ammuttiin alas muutaman tunnin kuluttua onnettomuuden? Tutkimusta ei ole edes aloitettu.
 16. USA väittää, että tässä vaiheessa ei ollut ukrainalainen komplekseja "Buk". Kuitenkin päivä ennen kaatua (16 heinäkuu 2014) Ukrainan televisiossa oli kertomus, joka tuli Poroshenko sotilaille jotka palvelevat komplekseja "Buk" alueella. Uskotko Yhdysvalloissa?
  http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407281016-v8zo.htm  (video)
  http://rutube.ru/video/23e7cf9aacce8d3af663203e48ff9f28/ 
 17. Miksi lennonjohtajat tuona päivänä muuttaneet reittiä lennon MH17?
 18. Oletetaan, että monimutkainen "Buk", joka ammuttiin alas MH17, kuului Venäjään, ja oli kaupungissa Snowy (kuten USA). Miksi Venäjällä on Kompeks siellä, koska kone oli lentää eri reittiä?
 19. Miksi puoli tuntia ennen tuhoamista MH-17 Ukrainan sanomalehtiä ja televisio kertoi, että kapinalliset (miliisi) mukaan on aseita, joiden avulla tuhoamaan lentokoneita korkealla? Onko se sattumaa? Vaikka useimmat asiantuntijat uskovat, että kapinalliset sieppasivat komplekseja vioittunut myöskään ole miliisi asiantuntijat voivat käyttää näitä palveluita.
 20. Miksi kapinalliset tai Venäjän armeijan (jos he olivat siellä) ampua alas siviililentokonetta? Onhan jokainen ymmärtää, että Euroopassa ja Amerikassa ovat valmiita myöntämään, että valkoiset - se on musta, ja maa on litteä, jos tällaisia ​​lausuntoja haittaa Venäjä.
 21. Miksi Ukraina ryntäily neuvottelujen Lennonjohtajien (vaikka oli antaa nämä neuvottelut tutkijat)?
 22. Miksi lennonjohtajan (ukraina) lopettaa työnsä muutama päivä onnettomuuden jälkeen, ja kadonnut jäljettömiin?
 23. Olet nähnyt televisiossa kuin Venäjän sotilaallinen ajetaan kantoraketti monimutkaisia "Buk" Donetsk (fake haluavat näyttää Ukrainan ja joissakin Euroopan kanavaa)? Oletko koskaan nähnyt kuljettavat tutka "Kupol" sekä rastin? Ei, en ole nähnyt. Ja tämä on virhe amerikkalaisen propagandan. Se, että kantoraketti ilman tutka "Kupol" voi tuhota ilma korkeudessa alle 6000 metriä. Muista, korkeus lyötiin MH17?
 24. Miksi tutkimus ei ota huomioon todistuksen Eugene Agapov (Ukrainan kansalaista, lähti Venäjälle pelosta hänen elämänsä)? Eugene palveli Ukrainan ilmavoimien mekaanikko. Agapov vapaaehtoisesti ylitti Venäjän ja Ukrainan rajalla ja ilmaisivat halunsa tehdä yhteistyötä Venäjän tutkimuksessa. Kuulustelun aikana, hän sanoi, että sinä päivänä, jona romahduksen liner - 17 heinäkuu 2014 - iltapäivällä Combat Mission lensi Su-25 Ukrainan Air Force luotsaaman kapteeni Voloshin. Lentokone palasi lentokentälle tyhjä ammuksia, kun lentäjä selitti kollegoille, että "kone oli huono aika ja paha paikka." Agapov myöhemmin tietää, että samana päivänä Ukrainassa Malesian matkustajakone syöksyi maahan.
 25. On raportoitu, että ajankohtana alueen oli lentää tasoon Venäjän presidentti (Vladimir Putin). Kuitenkin, reitti muuttui, mitä ei ole virallisesti ilmoitettu. Kuinka tämä tieto on totta, en tiedä.
 26. Miksi USA kieltäytyä tarjoamasta kuvia vaikutusalue "Boeing" (jossa tiedustelusatelliittien)?
 27. Miksi Australian portaali "News Corp Australia" julkaisi "sensaatiomainen" video, joka lopulta osoittautui video BBC (vuosi sitten), mutta koottu osista? https://www.youtube.com/watch?t=20&v=j4zQKUVPfAQ&bpctr=1437461697 
 28. Miksi Australian portaali osoittaa vain 4 minuutin päässä 17?
 29. Miksi siirto talk hyvin outoa sanat tulkitaan miliisit (kapinallisia)?
  Jälkeen puhelin keskustelun komentaja yhden miliisien (kapinallisten) kertoi hänen kollegansa:
  "[Komentaja] sanoi, että" Su "(taistelija) ampui alas siviili kone.
  Ja meidän sotilaat ampuivat alas "Su" (taistelija).
  He (Ukrainan viranomaiset) päätti tehdä ilme kuin jos me ammuttiin alas kone. "
  Eli "Boeing" kaatoi avulla Ukrainan "Su" (taistelija). Sen jälkeen, miliisi (kapinalliset) tippuu taistelija. Mitä tämä todistaa, että "Boeing" miliisi ampui alas (kapinallisten)? Minusta näyttää siltä, ​​päinvastoin, se väittää, että "Boeing" osui Ukrainan armeija.
 30. iksi Yhdysvalloissa edellyttäisi tuomioistuimen for "Boeing", jos YK kesäkuussa 2014 hyväksytyn päätöslauselman 2166 asiasta (ei Tribunal sitä ei ole säädetty)? http://www.un.org/ru/documents/ods.asp?m=S/RES/2166(2014)
 31. Miksi Yhdysvalloissa edellyttäisi tuomioistuimen for "Boeing", vaikka tämä ei ollut ennakkotapaus? Muistan 4. lokakuuta 2001 Ukrainan ilmapuolustuksen ampui alas Tu-154 (Tel Aviv - Novosibirsk), Tribunal ei ollut, vaikka Ukrainka kieltäytyi tunnustamasta syyllisyyttään. 03 heinäkuu 1988, vuosi ohjus risteilijä "Vincennes" US Navy tuhonnut Iranin siviililentokoneiden (Airbus A300B2-203 lentoyhtiö Iran Air). Aikana ohjusten risteilijä Vincennes oli Iranin aluevesillä. Tappoi 290 ihmistä, mukaan lukien 16 miehistön jäsentä, joista 65 matkustajaa lapsia. Tribunal ei ole suoritettu. Yhdysvaltain varapresidentti vuonna 1988, George HW Bush, erityisesti, sanoi: "En koskaan anteeksi Yhdysvalloissa, ei väliä mitä tosiasiat» («I will never apologize for the United States of America, I don’t care what the facts are»)
 32. Miksi Kiina (ei kiinnostunut tutkii Crash) vastusti luominen tuomioistuimen (Kiina vaati noudattamaan YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselma 2166)?
 33. Miksi Eurooppa tarvitsee säästää kaasua Ukrainan kautta?
 34. Miksi Euroopan kansalaiset kärsivät piilee sen sanomalehdissä ja televisiossa?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет
Dx WW