1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Waarom Poroshenko zei dat Rusland is een bezetter, maar het heeft zijn eigen fabriek in Rusland (Lipetsk)?
 2. Waarom Poroshenko zei dat Rusland is een bezetter, maar verzocht om een korting op de prijs van aardgas?
 3. Waarom is een enorm aantal vluchtelingen reizen naar Rusland (die Poroshenko bewoner noemt)?
 4. Waarom Rusland is consequent geleverd humanitaire hulp aan de Donbas, en Europa alleen bezig chatter? En als Europa iets en stuurt naar de Oekraïne, geen drugs of voedsel, maar het wapen.
 5. Waarom, na Gazprom bood Oekraïne een korting op gas, Oekraïne zal een nog grotere korting nodig?
 6. Waarom Oekraïne weigert om gas te pompen in ondergrondse gasopslag, maar Gazprom heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat als je niet aardgas te uploaden in gasopslag, zal de winter een probleem met de levering van aardgas aan Europa?
 7. Waarom Oekraïense functionarissen zeggen dat Rusland binnenviel (in Oekraïne), maar niet de oorlog verklaren aan Rusland?
 8. Waarom de Oekraïense leger Poroshenko noemt één van de beste legers in Europa, maar is bang om te vechten met deze Russische leger (niet uitgevonden door het Russische leger op dit moment)?
 9. Gelooft u dat de Oekraïense autoriteiten, als ze zeggen dat het huis en de school branden zijn niet de Oekraïense leger? Gelooft u dat de Oekraïense autoriteiten, wanneer zij zeggen dat de milities zich beschietingen hun huizen en scholen, in diskrediet te brengen Oekraïne? Ben je klaar om zijn kind te doden om de schuld op iemand anders?
 10. Waarom in de Krim alle militaire eenheden (behalve één) op hun eigen overliep naar de Russische?
 11. Waarom Vladimir Putin (naar de mening van Oekraïne - bewoner) stelde een vredesplan voor Oekraïne?
 12. Waarom Vladimir Poetin vroeg de autoriteiten niet uit te voeren Donetsk referendum over onafhankelijkheid?
 13. Waarom Merkel en Hollande het feit dat hun gesprekken geluisterd Amerikaanse inlichtingendiensten hebben genegeerd?
 14. Waarom Obama zei dat na de problemen met Iran, raketschild in Europa zal niet nodig zijn, en wanneer het probleem is opgelost met Iran, Obama terug op zijn woord?
 15. Waarom Amerika verklaarde dat "Boeing" Donetsk militieleden neergeschoten een paar uur na de ramp? Geen onderzoek is nog niet eens begonnen.
 16. De VS beweert dat op dit punt was er geen Oekraïense complexen "Buk". Echter, de dag voor de crash (16 juli 2014) op de Oekraïense televisie was een rapport, dat Poroshenko aan de soldaten die dienen in de complexen "Buk" in het gebied kwamen. Heeft u de Verenigde Staten geloven?
  http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407281016-v8zo.htm  (video)
  http://rutube.ru/video/23e7cf9aacce8d3af663203e48ff9f28/ 
 17. Waarom luchtverkeersleiders op die dag veranderde de route vlucht MH17?
 18. Neem aan dat het complex "Buk", die werd neergeschoten MH17, behoorde tot Rusland, en was in de stad Snowy (zoals de VS). Waarom Rusland heeft Kompeks er, gezien het feit dat het vliegtuig moest een andere route vliegen?
 19. Waarom een half uur voor de vernietiging van MH-17 Oekraïense kranten en televisie meldde dat de rebellen (militie) hebben naar verluidt wapens die het mogelijk maken te vernietigen vliegtuigen op grote hoogte? Is het toeval? Hoewel de meeste deskundigen geloven dat de rebellen gevangen complexen beschadigd, bovendien hebben geen militie specialisten in staat om deze faciliteiten te gebruiken.
 20. Waarom zou de rebellen, of het Russische leger (als ze er waren) neer te schieten burgervliegtuigen? Immers, iedereen begrijpt dat Europa en Amerika zijn bereid toe te geven dat wit - het is zwart, en de aarde is plat, als dergelijke verklaringen schaden Rusland.
 21. Waarom Oekraïne scramble onderhandelingen van luchtverkeersleiders (hoewel moest deze onderhandelingen onderzoekers geven)?
 22. Waarom doet een luchtverkeersleider (Oekraïens) stoppen met haar werk een paar dagen na de ramp, en verdween zonder een spoor?
 23. Je hebt gezien op televisie als de Russische militaire gedreven launcher complex "Buk" in Donetsk (de nep willen Oekraïense en een aantal Europese zenders te laten zien)? Heb je ooit het transport radar "Kupol" en controlepunt gezien? Nee, ik heb niet gezien. En dit is een fout van de Amerikaanse propagandisten. Het feit dat de draagraket zonder radar "Kupol 'kan vliegtuig op een hoogte van minder dan 6000 meter te vernietigen. Onthoud, werd de hoogte klopte MH17?
 24. Waarom heeft het onderzoek geen rekening gehouden met de getuigenis van Eugene Agapov (burger van Oekraïne, vertrokken naar Rusland uit vrees voor zijn leven)? Eugene geserveerd in de Oekraïense luchtmacht monteur. Agapov vrijwillig stak de Russisch-Oekraïense grens en de wens geuit om samen te werken met de Russische onderzoek. Tijdens het verhoor, zei hij dat op de dag van de ineenstorting van de liner - 17 juli 2014 - in de middag op een combat missie vloog Su-25 Oekraïense luchtmacht, bestuurd door kapitein Voloshin. Het vliegtuig keerde terug naar de luchthaven met blanco munitie, terwijl de piloot legde collega's dat "het vliegtuig was in een slechte tijd en een slechte plaats." Agapov leerde later dat op dezelfde dag in Oekraïne Maleisische passagiersvliegtuig neergestort.
 25. Er zijn berichten dat op het moment van het gebied was op het vlak van de president van Rusland (Vladimir Putin) vliegen. Echter, werd de route veranderd, wat is nog niet officieel aangekondigd. Hoe deze informatie waar is, weet ik niet.
 26. Waarom heeft de VS weigeren om foto's van de impact gebied "Boeing" (met verkenning satellieten) geven?
 27. Waarom Australische portal "News Corp Australië" gepubliceerd "sensationeel" video, die uiteindelijk bleek te zijn van een video BBC (een jaar geleden), maar samengesteld uit delen? https://www.youtube.com/watch?t=20&v=j4zQKUVPfAQ&bpctr=1437461697 
 28. Waarom Australische portal toont slechts 4 minuten van de 17?
 29. Waarom overdracht talk zeer vreemde woorden worden geïnterpreteerd milities (de rebellen)?
  Na een telefoongesprek met de commandant van een van de milities (de rebellen) vertelde zijn collega's:
  "[De commandant] zei dat" Su "(fighter) neergeschoten een burgerluchtvaartuigen.
  En onze soldaten neergeschoten "Su" (fighter).
  Zij (de Oekraïense autoriteiten) besloten blik maken alsof we neergeschoten het vliegtuig. "
  Dat wil zeggen, de "Boeing" neergehaald met de hulp van de Oekraïense "Su" (fighter). Na dat de militie (de rebellen) kopte een vechter. Wat dit bewijst dat "Boeing" militie neergeschoten (door de rebellen)? Het lijkt mij, integendeel, betoogt zij dat "Boeing" werd geraakt door een Oekraïense leger.
 30. Waarom is de Verenigde Staten eisen de oprichting van het tribunaal voor "Boeing" als de Verenigde Naties in juni 2014 aangenomen resolutie 2166 over dit onderwerp (geen Tribunaal wordt niet meegeleverd)? http://www.un.org/ru/documents/ods.asp?m=S/RES/2166(2014)
 31. Waarom is de Verenigde Staten eisen de oprichting van het tribunaal voor "Boeing", maar dit was geen precedent? Ik herinner me op 4 oktober 2001 de Oekraïense luchtverdediging neergeschoten een Tu-154 (Tel Aviv - Novosibirsk), het Tribunaal was niet, hoewel Ukrainka weigerde schuld te bekennen. 3 juli 1988, het jaar dat de raket kruiser "Vincennes" US Navy vernietigd een Iraanse civiele vliegtuigen (Airbus A300B2-203 luchtvaartmaatschappij Iran Air). Tijdens de raketlancering kruiser was Vincennes in Iraanse territoriale wateren. Doodde 290 mensen, waaronder 16 bemanningsleden, waaronder 65 passagiers werden kinderen. Het Tribunaal is niet uitgevoerd. Vice President van de Verenigde Staten in 1988, George HW Bush, in het bijzonder, zei: "Ik zal nooit verontschuldigen voor de Verenigde Staten, ongeacht wat de feiten» («I will never apologize for the United States of America, I don’t care what the facts are»)
 32. Waarom China (niet geïnteresseerd in het onderzoek naar de crash) tegen de oprichting van het tribunaal (China eiste om te voldoen aan VN-Veiligheidsraad resolutie 2166)?
 33. Waarom moet Europa de doorvoer van gas via Oekraïne te redden?
 34. Waarom hebben de mensen in Europa lijden ligt zijn kranten en televisie?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет