1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Zašto Poroshenko je rekao da je Rusija okupator, ali to ima svoje tvornice u Rusiji (Lipetsk)?
 2. Zašto Poroshenko je rekao da je Rusija okupator, ali je zatražio popust na cijenu prirodnog plina?
 3. Zašto je veliki broj izbjeglica putuje u Rusiju (Rusija Poroshenko To zahtijeva posjednik zemlja)?
 4. Zašto Rusija dosljedno isporučuje humanitarnu pomoć na Donbas, a Europa je samo praksa demagogiju? A ako je Europa nešto i šalje u Ukrajinu, a ne lijekovima ili hrane, ali oružje.
 5. Zašto, nakon što je Gazprom ponudio Ukrajini popust na plin, Ukrajina će zahtijevati još veći popust?
 6. Zašto Ukrajina odbija pumpa plina u podzemna skladišta plina, iako Gazprom je u više navrata upozorio da ako ne stavi plin u skladištu plina, zima će biti problem s opskrbom prirodnog plina u Europu?
 7. Zašto ukrajinski dužnosnici kažu da je Rusija napali (u Ukrajini), ali nije objaviti rat Rusiji?
 8. Zašto Ukrajinski vojske Poroshenko zove jedan od najboljih vojski u Europi, ali se boji da se bori s ovom ruske vojske (nije izumio ruske vojske kao danas)?
 9. Vjerujete li da su ukrajinske vlasti, kada kažu da su kuće i škole požari nisu Ukrajinski vojske? Vjerujete li da ukrajinske vlasti, kada kažu da su sami milicije granatiranja svoje domove i škole, diskreditirati Ukrajinu? Jeste li spremni ubiti svoje dijete da ga okriviti nekoga drugoga?
 10. Zašto Vladimir Putin (prema mišljenju Ukrajini - posjednik) predložila mirovni plan za Ukrajinu?
 11. Zašto Vladimir Putin zatražio je od vlasti da ne provode Donjeck referendum o neovisnosti?
 12. Zašto Merkel i Hollande su ignorirali činjenicu da su njihovi razgovori slušao američke inteligencije?
 13. Zašto u Krim sve vojne jedinice (osim jednog) na vlastitu prešla ruski?
 14. Zašto Obama je rekao da je nakon problema s Iranom, raketne obrane u Europi neće biti potrebna, a kada je problem riješen Iranu, Obama natrag na njegove riječi?
 15. Zašto Amerika je izjavio da je "Boeing" Donjeck paravojne postrojbe oborila nekoliko sati nakon katastrofe? Ne istraga nije ni počeo.
 16. SAD tvrdi da u ovom trenutku nije bilo Ukrajinski kompleksi "Buk". Međutim, dan prije nesreće (16. srpnja 2014) na ukrajinskom televiziji izvještaj, koji je stupio Poroshenko vojnicima koji služe u kompleksima "Buk" u tom području. Vjerujete li u SAD?
  http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407281016-v8zo.htm  (video)
  http://rutube.ru/video/23e7cf9aacce8d3af663203e48ff9f28/ 
 17. Zašto kontrolori zračnog prometa na taj dan promijenio let na ruti MH17?
 18. Pretpostavimo da kompleks "Buk", koji je oboren MH17, pripadala Rusiji, i bio je u gradu Snowy (kao SAD). Zašto Rusija ima Kompeks postoji, s obzirom da je zrakoplov morao letjeti drugačiji put?
 19. Zašto pola sata prije uništenja MH-17 ukrajinskih novina i televizije izvijestio je da su pobunjenici (paravojnih) navodno ima oružje koje omogućuju uništi zrakoplove na velikim visinama? Je li to slučajnost? Iako većina stručnjaka smatra da su pobunjenici uhvaćeni kompleksi korumpiran, štoviše, nemaju milicija stručnjake u mogućnosti koristiti ove objekte.
 20. Zašto bi pobunjenici, ili ruski vojni (ako su tamo) da se pucati prema dolje civilne zrakoplove? Uostalom, svatko razumije da Europa i Amerika su spremni priznati da je bijela - to je crna, a zemlja je ravna, ako takve izjave naškoditi Rusiju.
 21. Zašto Ukrajina Scramble pregovori kontrolora zračnog prometa (iako je morao dati tih pregovora istražiteljima)?
 22. Zašto kontrolor zračnog prometa (ukrajinski) dala otkaz par dana nakon nesreće, i nestao bez traga?
 23. Vidjeli ste na TV-u kao ruski vojni pogon lansirni kompleks "Buk" u Donjecku (lažni željeli pokazati ukrajinski i neke europske programe)? Jeste li ikada vidjeli prevozio radar "Kupol" i kontrolnu točku? Ne, nisam vidio. A to je pogrešno američkih propagandista.Činjenica da lanser bez radara "Kupol" može uništiti zrakoplov na visini manjoj od 6000 metara. Zapamtite, visina je pokucao MH17?
 24. Zašto istraga nije uzeo u obzir svjedočenje Eugene Agapov (državljanin Ukrajine, otišao u Rusiju iz straha za svoj život)? Eugene je služio u ukrajinskom zrakoplovnoj mehaničar. Agapov dobrovoljno prešao rusku-ukrajinskoj granici te je izrazio želju za suradnjom s ruskom istrage. Tijekom ispitivanja, on je rekao da je na dan raspada košuljice - 17. srpnja 2014 - u popodnevnim satima na borbene misije letjeli Su-25 ukrajinski ratno zrakoplovstvo, upravljao kapetan Voloshin. Zrakoplov se vratio u zračnu luku s praznim streljiva, a pilot je objasnio kolega da je "zrakoplov bio u lošem vremenu i lošem mjestu." Agapov kasnije saznao da je istog dana u Ukrajini Malezije zrakoplov srušio.
 25. Postoje izvješća da je u vrijeme teritorija bio letjeti avionom predsjednika Rusije (Vladimir Putin). Međutim, put je promijenjen, što nije službeno najavljen. Kako ova informacija je istina, ne znam.
 26. Zašto SAD odbijaju pružiti slike utjecaja području "Boeing" (s izvidničkih satelita)?
 27. Zašto australski portal "News Corp Australija" objavio "senzacionalnu" video, koji je na kraju ispostavilo da video BBC (prije godinu dana), ali sastavljen od dijelova? https://www.youtube.com/watch?t=20&v=j4zQKUVPfAQ&bpctr=1437461697 
 28. Zašto Australski Portal pokazuje samo 4 minute od 17?
 29. Zašto prijenos razgovora vrlo čudne riječi tumače milicije (pobunjenici)?
  Nakon telefonskog razgovora sa zapovjednikom jedne od milicija (pobunjenici) rekao svojim kolegama:
  "[Zapovjednik] je rekao da je" Su "(borac) oborili građanski zrakoplov.
  I naši vojnici oborili "Su" (borac).
  Oni (ukrajinske vlasti) odlučili napraviti izgled kao da smo oborili avion. "
  To je, "Boeing" srušen uz pomoć ukrajinskog "Su" (borca). Nakon toga, milicija (pobunjenici) pokucao borac. Što to dokazuje da je "Boeing" milicija oborila (pobunjenici)? Čini mi se, naprotiv, on tvrdi da je "Boeing" udario je ukrajinski vojske.
 30. Zašto je SAD zahtijevaju uspostavu suda za "Boeing" ako Ujedinjenih naroda u lipnju 2014. usvojio rezoluciju 2166 o toj temi (ne sud nije uvjet)? http://www.un.org/ru/documents/ods.asp?m=S/RES/2166(2014)
 31. Zašto je SAD zahtijevaju uspostavu suda za "Boeing", iako to nije bio presedan? Sjećam 4. listopada 2001. Ukrajinski protuzračna obrana oborila Tu-154 (Tel Aviv - Novosibirsk), Sud nije bio, ali Ukrajinka odbila priznati krivnju. 3. srpanj 1988, godinu raketa krstarica "Vincennes" Američka mornarica uništila iranski civilni zrakoplov (Airbus A300B2-203 zrakoplovna Iranu zraka). Tijekom projektil lansiranja krstarica Vincennes bio u iranskim teritorijalnim vodama. Ubio 290 ljudi, uključujući i 16 članova posade, uključujući 65 putnika bili djeca. Sud nije provedena. Potpredsjednik SAD-u 1988, George HW Bush, posebice, je rekao: "Ja nikada neće ispričati za SAD, bez obzira na činjenice» («I will never apologize for the United States of America, I don’t care what the facts are»)
 32. Zašto se Kina (ne zanima istražuje sudar) protivi stvaranje tribunala (Kina zatražila da se u skladu s rezolucijom Vijeća sigurnosti UN-a 2166)?
 33. Zašto Europa treba spasiti tranzit plina preko Ukrajine?
 34. Zašto su ljudi Europe pate nalazi svoje novine i televizije?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет