1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Зашто Поросхенко је рекао да је Русија је окупатор, али има своју фабрику у Русији (Липетск)?
 2. Зашто Поросхенко је рекао да је Русија је окупатор, али је тражила попуст на цене природног гаса?
 3. Зашто је огроман број избеглица путују у Русију (која позива Поросхенко окупатор)?
 4. Зашто Русија доследно испоручује хуманитарну помоћ у Донбас, а Европа само ангажовани брбљањем? А ако Европа је нешто и шаље у Украјину, а не лековима или храну, али оружје.
 5. Зашто, након Гаспром нуди Украјини попуст на гас, Украјина ће захтевати још већу попуст?
 6. Зашто Украјина одбија да пумпа гас у подземним складиштима гаса, иако је Газпром је више пута упозорио да ако не поставите природног гаса у складишту гаса, зима ће бити проблема са снабдевањем природним гасом за Европу?
 7. Зашто Украјински званичници кажу да је Русија извршила инвазију (у Украјини), али није објавио рат Русији?
 8. Зашто украјински војска Поросхенко зове један од најбољих војски у Европи, али се плаши да се бори са овим руској војсци (није измишљено од стране руске војске као данас)?
 9. Да ли верујете да су украјинске власти, када кажу да су куће и школе пожари нису украјински војска? Да ли верујете да су украјинске власти, када кажу да су сами милиције гранатирају своје домове и школе, да се дискредитује Украјину? Да ли сте спремни да убију своје дете да га кривити неког другог?
 10. Зашто на Криму све војне јединице (осим једног) сами по себи прешао на руски?
 11. Зашто је Владимир Путин (по мишљењу Украјине - окупатор) је предложио мировни план за Украјину?
 12. Зашто је Владимир Путин затражио од власти да не изврши Донетск референдум о независности?
 13. Зашто Меркелова и Оланд су игнорисали чињеницу да су њихови разговори слушао америчке обавештајне службе?
 14. Зашто Обама је рекао да је после проблема са Ираном, противракетне одбране у Европи неће бити потребна, а када проблем је решен са Ираном, Обама поново на своје речи?
 15. Зашто Америка је изјавио да "Боеинг" Донетск полицајци оборили неколико сати након катастрофе? Не истрага још није ни почела.
 16. САД тврди да у овом тренутку није било никаквих Украјински комплекси "Бук". Међутим, дан пре несреће (16. јула 2014) на украјинском телевизији је извештај, који је дошао Поросхенко војницима који служе у комплекса "Бук" у тој области. Да ли верујете у САД? 
  http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407281016-v8zo.htm (Видео) 
  http://rutube.ru/video/23e7cf9aacce8d3af663203e48ff9f28/
 17. Зашто контролора летења на тај дан променио лет руте МХ17?
 18. Претпоставимо да комплекс "Бук", који је оборен МХ17, припадао Русији, и био је у граду Снови (као у САД). Зашто Русија има ту КОМПЕКС, с обзиром да је авион морао да лети другим путем?
 19. Зашто пола сата пре уништења МХ-17 украјинских новинама и телевизији изјавили да су побуњеници (милиције), наводно имали оружје које дозвољавају униште авионе на великим висинама? Да ли је то случајност? Иако већина стручњака верује да су побуњеници заробили комплекси корумпирана, штавише, нема милиције стручњаке у могућности да користе ове објекте.
 20. Зашто би побуњеници, или руска војска (ако их је било) да оборе цивилни авион? Уосталом, свима буде јасно да Европа и Америка су спремни да признају да је бело - то је црна, а земља је равна, ако такве изјаве нашкоди Русију.
 21. Зашто (иако су морали да дају тим преговорима истражитеље) Украјина Сцрамбле преговори контролора летења?
 22. Зашто контролор летења (Украјински) напусти свој посао неколико дана након катастрофе, и нестао без трага?
 23. Видели сте на телевизији као руске војне погон за покретање комплекса "Бук" у Доњецку (лажни желео да покажем украјински и неке европске канале)? Да ли сте икада видели превозио радар "Купол" и контролну тачку? Не, нисам видио. И то је грешка америчких пропагандиста. Чињеница да лансер без радара "Купол" може да уништи авион на надморској висини од 6.000 метара испод. Запамтите, висина је покуцао МХ17?
 24. Зашто је истрага није узео у обзир сведочење Еугене Агапов (држављанин Украјине, одлази у Русију, из страха за свој живот)? Јуџин је служио у украјински Аир Форце механичар. Агапов добровољно прешли границу руско-украјински и изразио жељу да сарађује са руском истрагом. Током испитивања, он је рекао да је на дан пада Линер - 17. јула 2014 - у поподневним сатима на борбеној мисији летео Су-25 Украиниан Аир Форце, пилотирао капетан Волосхин. Авион се вратио на аеродром са бланк муниције, док је пилот објаснио колегама да "авион био у лошем времену и лошем месту." Агапов касније сазнао да је истог дана у Украјини Малезије авиокомпаније срушио.
 25. Постоје извештаји да је у време територије био да управља авионом председника Русије Владимира Путина. Међутим, пут је промењен, што није званично објављена. Како је та информација тачна, не знам.
 26. Зашто САД одбијају да пруже слике на подручју утицаја "Боинг" (са извиђачких сателита)?
 27. Зашто аустралијски портал "Невс Цорп Аустралија" објавио сензационалну "" видео, који на крају се испоставило да је видео ББЦ (пре годину дана), али сачињена од делова? https://www.youtube.com/watch?t=20&v=j4zQKUVPfAQ&bpctr=1437461697 
 28. Зашто Аустралије портала показује само 4 минута од 17?
 29. Зашто пренос талк веома чудне речи тумаче милиције (побуњеници)?
  После телефонског разговора са командантом једне од милиција (побуњеници) је рекао својим колегама:
  "[Командант] је рекао да је" Су "(борац) оборен цивилно авион.
  И наши војници оборен "Су" (борац).
  Они (украјинске власти) је одлучио да изгледа као да смо оборили авион. "
  То је, "Боинг" срушен уз помоћ украјинског "Су" (борца). Након тога, милиција (побуњеници) ударио борца. Шта то доказује да "Боинг" милиција оборен (од стране побуњеника)? Чини ми се, напротив, она тврди да је "Боинг" је погођен украјинског војске.
 30. Зашто се САД захтевају оснивање трибунала за "Боинг" ако Уједињених нација у јуну 2014. године, усвојила резолуцију 2166 о тој теми (не суд није обезбеђен)? http://www.un.org/ru/documents/ods.asp?m=S/RES/2166(2014)
 31. Зашто се САД захтевају оснивање трибунала за "Боинг", иако то није био преседан? Сећам се 4. октобра 2001. године Украјински противваздушне одбране оборен Ту-154 (Тел Авив - Новосибирск), Трибунал није, иако је Украјинка је одбио да призна кривицу. Јули 3, 1988, године ракета крстарица "Венсен" УС Нави уништени ирански цивилни авион (Аирбус А300Б2-203 авио Иран Аир). Током лансирање крстарице Венсен је у иранским територијалним водама. Убио 290 људи, укључујући 16 чланова посаде, међу којима 65 путника били деца. Трибунал није извршена. Потпредседник САД у 1988, Џорџ Буш старији, нарочито, је рекао: "Ја никада неће извинити за Сједињене Државе, без обзира шта су чињенице» («I will never apologize for the United States of America, I don’t care what the facts are»)
 32. Зашто Кина (није заинтересован у истрази пад) противи стварању трибунала (Кина затражила у складу са резолуцијом Савета безбедности УН 2166)?
 33. Зашто Европа мора да спасе транзит гаса кроз Украјину?
 34. Зашто Европљани пате обману својих новина и телевизије?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет
Taobao RU