1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
 1. Zakaj Poroshenko je dejal, da je Rusija okupator, vendar ima svojo tovarno v Rusiji (Lipetsk)?
 2. Zakaj Poroshenko je dejal, da je Rusija okupator, vendar je zahteval popust na ceno zemeljskega plina?
 3. Zakaj je ogromno število beguncev potovanje v Rusijo (ki poziva Poroshenko okupator)?
 4. Zakaj je Rusija dosledno dostavi humanitarne pomoči na Donbas, in samo Evropa vaditi demagogijo? In če Evropa je nekaj in pošlje v Ukrajini, ne drog ali hrano, ampak orožje.
 5. Zakaj, po Gazprom ponudil Ukrajina popust na plin, bo Ukrajina zahteva še večji popust?
 6. Zakaj Ukrajina noče črpanje plina v podzemnih skladišč plina, čeprav je Gazprom že večkrat opozoril, da če ne upload zemeljskega plina v skladiščih plina, bo zima je problem z dobavo zemeljskega plina v Evropo?
 7. Zakaj Ukrajinski uradniki pravijo, da je Rusija vdrla (v Ukrajini), vendar ni razglasila vojno Rusiji?
 8. Zakaj ukrajinska vojska Poroshenko poziva eno najboljših vojsk v Evropi, vendar se boji, da se boj s tem ruske vojske (ki jih je ruska vojska ni izumil kot sedaj)?
 9. Ali menite, da so ukrajinske oblasti, ko pravijo, da so domače in šolske požari ne Ukrajinski vojska? Ali menite, da so ukrajinske oblasti, ko pravijo, da so milice sami bombardiranje svoje domove in šole, da diskreditira Ukrajino? Ali ste pripravljeni, da bi ubil svojega otroka, da ga krivi za nekoga drugega?
 10. Zakaj v Krim vse vojaške enote (razen enega) na lastne prebegnil na rusko?
 11. Zakaj Vladimir Putin (po mnenju Ukrajini - okupator) predlagala mirovni načrt za Ukrajino?
 12. Zakaj Vladimir Putin prosil oblasti, naj ne izvajajo Donetsk referendum o neodvisnosti?
 13. Zakaj Merkel in Hollande prezreti dejstva, da so njihovi pogovori poslušali ameriške inteligence?
 14. Zakaj Obama je dejal, da je po težavah z Iranom, ne bo potrebno raketna obramba v Evropi, in ko je problem rešen z Iranom, Obama nazaj na svojo besedo?
 15. Zakaj Amerika izjavil, da "Boeing" Donetsk miličniki sestrelili nekaj ur po nesreči? Nobena preiskava sploh še ni začelo.
 16. ZDA trdi, da je bilo na tej točki ni Ukrajinski kompleksi "Buk". Vendar pa je bil dan pred nesrečo (16. julij 2014) na ukrajinski televiziji poročilo, ki je prišel Poroshenko do vojakov, ki služijo v kompleksov "Buk" na tem območju. Ali menite, da Združene države Amerike?
  http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407281016-v8zo.htm  (video)
  http://rutube.ru/video/23e7cf9aacce8d3af663203e48ff9f28/ 
 17. Zakaj kontrolorji zračnega prometa na ta dan spremenila polet poti MH17?
 18. Predpostavimo, da kompleks "Buk", ki je bil sestreljen MH17, pripadala Rusiji, in je bil v mestu Snowy (kot v ZDA). Zakaj Rusija ima Kompeks tam, glede na to, da je letalo za letenje drugačno pot?
 19. Zakaj pol ure pred uničenjem MH-17 ukrajinskih časopisov in televizije poročajo, da imajo uporniki (milice) domnevno orožje, ki omogočajo uniči letalo na visoki nadmorski višini? Je to naključje? Čeprav je večina strokovnjaki menijo, da uporniki ujamejo kompleksi poškodovan, poleg tega pa nimajo milice strokovnjake mogli uporabiti teh objektov.
 20. Zakaj bi uporniki, ali ruska vojska (če so bili tam), da bi sestrelili civilno letalo? Konec koncev, vsi razumejo, da sta Evropa in Amerika pripravljena priznati, da bela - je črna, in zemlja je ravna, če takšne izjave škodijo Rusijo.
 21. Zakaj Ukrajina Utrka pogajanja kontrolorjev zračnega prometa (čeprav je moral dati teh pogajanj preiskovalci)?
 22. Zakaj kontrolorja zračnega prometa (Ukrainian) pustila službo nekaj dni po nesreči, in izginil brez sledu?
 23. Ki ste jih videli na televiziji, kot je ruski vojaški poganja izstrelitev raket kompleks "Buk" v Donetsk (ponaredek želeli pokazati ukrajinski in nekaterih evropskih kanalov)? Ali ste že kdaj videli prevaža radar "Kupol" in kontrolno točko? Ne, še nisem videl. In to je napaka ameriških propagandistov.Dejstvo, da launcher brez radarja "Kupol" lahko uniči letalo na višini manj kot 6.000 metrov. Ne pozabite, da je nadmorska višina potrkal MH17?
 24. Zakaj se je preiskava ni upoštevala pričanja Eugene Agapov (državljan Ukrajine, levo za Rusijo iz strahu za svoje življenje)? Eugene služil v mehanik Ukrajinski Air Force. Agapov prostovoljno prečkal rusko-ukrajinsko mejo, in izrazil željo, da sodeluje z rusko preiskavo. Med zaslišanjem je dejal, da na dan razpada liner - 17 julij 2014 - v popoldanskih urah na bojno misijo poletel Su-25 ukrajinski Air Force, ki ga je uvedel Captain Voloshin. Letala vrnila na letališča s praznim streliva, medtem ko je pilot pojasnil, da kolegi, da "je bilo letalo v nepravem času in slabem mestu." Agapov kasneje izvedela, da je na isti dan v Ukrajini malezijski letalo strmoglavilo.
 25. Obstajajo poročila, da je v času ozemlju je bilo leteti letalo predsednika Rusije (Vladimir Putin). Vendar pa se je pot spremenila, kar pa ni bilo uradno napovedal. Kako je ta informacija drži, ne vem.
 26. Zakaj so ZDA nočejo dati slike na vplivnem območju "Boeing" (s izvidniških satelitov)?
 27. Zakaj avstralski portal "News Corp Avstralija" objavljena "senzacionalno" video, ki je na koncu izkazalo, da je video BBC (pred enim letom), ampak sestavljeni iz delov? https://www.youtube.com/watch?t=20&v=j4zQKUVPfAQ&bpctr=1437461697 
 28. Zakaj avstralski portal dokazuje le 4 minute od 17?
 29. Zakaj prenos pogovora zelo čudne besede razlagati milice (uporniki)?
  Po telefonskem pogovoru z poveljnik ene od milic (uporniki) povedal svoje kolege:
  "[Poveljnik] je dejal, da" Su "(borec) sestrelili civilno letalo.
  In naši vojaki sestrelili "Su" (borec).
  Oni (ukrajinski organi), odločila, da bo videti, kot če bomo sestrelil letalo. "
  To pomeni, da "Boeing" znižali s pomočjo ukrajinskega "Su" (borec). Po tem, milica (uporniki) potrkal borec. Kaj to dokazuje, da "Boeing" milica sestrelili (uporniki)? Zdi se mi pa, nasprotno, trdi, da je bil "Boeing" hit ukrajinske vojske.
 30. Zakaj Združene države Amerike zahtevajo ustanovitev razsodišča za "Boeing", če Združeni narodi junija 2014 sprejel resolucijo 2166 o tej temi (ni sodišče ni določeno)? http://www.un.org/ru/documents/ods.asp?m=S/RES/2166(2014)
 31. Zakaj Združene države Amerike zahtevajo ustanovitev razsodišča za "Boeing", čeprav to ni bilo precedens? Naj vas spomnim, 4. oktobra 2001, leto Ukrajinski zračna obramba sestrelila je TU-154 (Tel Aviv - Novosibirsk), sodišče ni bilo, čeprav Ukrainka zavrnil priznati krivde. 3. julij 1988, leto izstrelki cruiser "Vincennes" US Navy uničena z iransko civilno letalo (Airbus A300B2-203 letalskega prevoznika Iran Air). Med izstrelitve raket cruiser je Vincennes v iranskih ozemeljskih vodah. Ubitih 290 ljudi, med njimi 16 članov posadke, vključno s 65 potniki je bilo otrok. Sodišče še ni bila izvedena. Podpredsednik Združenih držav Amerike leta 1988, George HW Bush, še posebej, je dejal: "Nikoli ne bom opravičujem za Združene države, ne glede na to, kakšna so dejstva" («I will never apologize for the United States of America, I don’t care what the facts are»)
 32. Zakaj Kitajska (ne zanima preiskuje nesrečo) nasprotovali ustanovitev razsodišča (Kitajska zahtevala, da v skladu z resolucijo Varnostnega sveta ZN 2166)?
 33. Zakaj Evropa potrebuje, da shranite tranzita plina prek Ukrajine?
 34. Zakaj Evropejcev trpi prevaro svojih časopisov in televizije?

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
 • Комментариев нет