1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Hallo!
Denkt u dat de bewoners van de Krim zijn blij dat ze terug naar Rusland? Weet je, ik je wat vertellen? Niet hun reporters niet geloven. Geloof me niet. Vertrouw jezelf. Kom naar de Krim, en praat persoonlijk met mensen.
Ik hoop dat je niet bang bent? Immers, als Europa en de Verenigde Staten sancties tegen Rusland, dat ze hoopten dat de Russische bang zal zijn. Russian zijn niet bang. Russische lachen sancties in Europa. Europeanen schamen bang plaats van Russisch naar zou zijn. Ben je niet bang? Dan komen en praat met de mensen.
Ik wil u en Donetsk uit te nodigen om u persoonlijk geleerd de Oekraïense leger heeft op burgers niet schieten. Maar ik zal jullie besparen, omdat de Oekraïense leger kan je vermoorden per ongeluk, verwarrend voor de burgers. Immers, de Oekraïense leger is zo vriendelijk.
Echter, sommige mensen komen in Donetsk. Bijvoorbeeld, onlangs sprak ik Oekraïense journalist die naar Donetsk gereisd. Hij wilde te vinden en te fotograferen het Russische leger. Toen hij terug naar huis, hij officieel toegegeven dat hij veel vrijwilligers, met inbegrip van Rusland had gezien. Maar het leger, werd hij niet gezien.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU