1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Поздрав!
Да ли мислите да су становници Крима је драго да су се вратили у Русију? Знате, ја вам шта рећи? Не веруј својим новинарима. Не верујете ми. Веруј себи. Дођите у Криму, и лично разговара са људима.
Надам се да се не бојиш? Уосталом, када Европа и САД увеле санкције против Русије, су се надали да ће руски бојати. Руски се не плаше. Руски лаугхинг санкције у Европи. Европљани би било срамота да се плаши уместо руски. Зар се не бојиш? Онда дођи и разговарати са људима.
Желео бих да вас и да Донетск позивамо да Ви лично научио као украјинске војске није пуцао у цивиле. Али, ја ћу вас поштедети, јер украјински војска може да вас убије случајно, збуњујуће за цивиле. На крају крајева, украјински војска је тако љубазан.
Међутим, неки људи долазе у Доњецку. На пример, недавно сам говорио украјински новинар који је путовао у Доњецку. Он је желео да пронађе и фотографишу руске војске. Када се вратио кући, он је званично признао да је видео много добровољаца, укључујући и из Русије. Али војска, он није видео.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет