1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Zdravo!
Ali menite, da so prebivalci Krim so veseli, da so se vrnili v Rusijo? Veš, sem si kaj povedati? Ne verjamem svoje novinarjem. Me ne verjamem. Zaupajte si. Pridite v Krim, in osebno pogovorite z ljudmi.
Upam, da ste ne bojijo? Konec koncev, ko se Evropa in ZDA uvedle sankcije proti Rusiji, so upali, da bo ruski strah. Ruski se ne bojijo. Ruski smeh sankcije v Evropi. Evropejci bi bilo sram, da se bojijo, namesto da bi rusko. Se ne bojiš? Potem pridejo in govoriti z ljudmi.
Rad bi vas in da Donetsk vabimo, da ste vi osebno naučil kot ukrajinske vojske ni streljati na civiliste. Ampak jaz vam bo prihranil, ker lahko ukrajinska vojska ubila po nesreči, zmedeno civilistom. Konec koncev, ukrajinska vojska je tako prijazen.
Vendar pa nekateri ljudje pridejo v Donetsk. Na primer, pred kratkim sem govoril ukrajinskega novinarja, ki je potoval na Donetsk. Želel je, da bi našli in fotografira rusko vojsko. Ko se je vrnil domov, je uradno priznal, da je videl veliko prostovoljcev, med drugim iz Rusije. Toda vojska, ni bil viden.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU