1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Здравейте!
 
Странно, Европа обича да декларира равенство и демокрация, но въпреки това, положението в Украйна Европа оценява много странно.
 
  1. Европа няма реален натиск върху Украйна в рамките на разследването на събитията в Одеса май 2014 първата година. Дали Европа счита за уместно, че хората са били бити и изгорени живи в къща на синдикатите?
  2. Европа не информира своите обитатели, огромно количество опозиционни журналисти убити в Украйна (например, Олес Бузина). Тези хора са били убити по улиците. Убийците не са били открити, и е малко вероятно някога да ги намерите. За списъци на хора, които са "врагове на Украйна", публикувана официално, и то не без участието на служители. В действителност, има нацисти в Украйна видят жертвите, те могат да убиват, и те няма да бъдат наказани.
  3. Европа не бърза да разследва срива на малайзийския Боинг. Според правилата на Международната организация за гражданска авиация (ICAO) е абсолютно всички части на катастрофирал самолет трябва да бъдат събрани и взети за хангар, където те обичат пъзел събрана от самолета изцяло. Въпреки това, европейците за дълго време не се събират отломки. В същото време, украинската армия артилерийски обстрел от това място, така унищожава доказателства. Тогава европейските експерти пристигнаха в Донецк милиция помогна ги събират останките, обаче, голяма част от отломките не е била събрана.
  4. Америка твърди, че предполагаемият самолета е била унищожена от руския ПВО или милиция отбраната. Но милициите са открити съоръжения, които могат унищожаване на самолети на височина. И доказателствата, че самолетът е разрушен от руската армия не даде Съединените щати, въпреки че те не отричат, че в този момент над територията са няколко разузнавателни сателити на САЩ, един от които служи за провеждане стартирането на ракета. Всеки интелигентен човек разбира, че ако Съединените щати имаше доказателства срещу Русия, те отдавна биха ги дали. А именно, липса на доказателства, доказващи, че Съединените щати не знае, че Boeing е бил разрушен украинската армия.
  5. По същия начин, САЩ отказва да докаже, самото съществуване на руската армия на територията на Украйна. Имам много приятели война, и никой от тях не е получил нареждане да отиде в Украйна да се бори. Нещо повече, няма погребения, които обичат да кажа американски и украински пропагандатори. В същото време, имам приятели, които се бориха в Донецк, но те се бореха за себе си. Сред тях, в действителност, има мъртви. Но това е на доброволците.
  6. В същото време Европа изисква изтеглянето на руските войски от Украйна. В същото време Европа е наясно, че това е невъзможно. Не е възможно да се оттегли войските ако тези войски там.
  7. Украинските власти заявиха, че огромният брой руски войници, които се борят в Донецк и Луганск. Но е странно, че те не могат да представят доказателства. В крайна сметка, на голям брой военни трудно да се скрие. В официалните документи често се посочва името на военните единици в руската армия, който не съществува. Често шоуто на военно оборудване (уж руски), която в Русия също е не по-дълъг от десет години, но той е останал в Украйна, наследени от Съветския съюз.
  8. Струва ми се странно политика на Полша, която подкрепя правителството на Украйна. В края на краищата, това правителство е обявило национални герои Бандера и Shukhevych, които са виновни за смъртта на огромен брой поляци.
  9. Изглежда странно, че изисква изпълнение от споразумение Русия Минск. Русия не може да изпълни споразумението за Минск. Русия не е страна в конфликта. Също така, можете да изисквате споразумения представяне Минск от Германия и Франция. И трите страни са единствената гаранция за изпълнение, а не страните да изпълнят споразумението.
Искам да попитам европейците: това е Европа, която ви харесва? Това е Украйна, с които искате да бъдат приятели? Ако е така, това е добре, че Русия сега предпочита да бъдем приятели с Китай, защото аз не мисля, че трябва да бъдем приятели с циници.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет