1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Γεια σας!
 
Περιέργως, η Ευρώπη θέλει να δηλώσει την ισότητα και τη δημοκρατία, αλλά παρ 'όλα αυτά, η κατάσταση στην Ουκρανία Ευρώπη εκτιμά πολύ παράξενο.
 
  1. Η Ευρώπη δεν έχει καμία πραγματική πίεση για την Ουκρανία στην έρευνα για τα γεγονότα στην Οδησσό Μάιο 2014, το πρώτο έτος. Η Ευρώπη θεωρεί σκόπιμο ότι οι άνθρωποι ξυλοκοπήθηκαν και κάηκαν ζωντανοί στη Βουλή των Συνδικάτων;
  2. Η Ευρώπη δεν ενημερώνει τους κατοίκους της, ένα τεράστιο ποσό των δημοσιογράφων της αντιπολίτευσης σκοτώθηκαν στην Ουκρανία (για παράδειγμα, Ολες Buzin). Αυτοί οι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στους δρόμους. Οι δολοφόνοι δεν έχουν βρεθεί, και είναι απίθανο να τους βρείτε ποτέ. Για λίστες των ανθρώπων που είναι "εχθροί της Ουκρανίας», που δημοσιεύθηκε επισήμως, και όχι χωρίς τη συμμετοχή των υπαλλήλων. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία δείτε τα θύματα, μπορούν να σκοτώσουν, και δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν.
  3. Η Ευρώπη δεν είναι σε καμία βιασύνη για να ερευνήσει την κατάρρευση της Μαλαισίας Boeing. Σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) είναι απολύτως όλα τα μέρη του συνετρίβη αεροπλάνο για να συλλέγονται και να οδηγηθούν σε υπόστεγο, όπου τους αρέσει παζλ που συλλέγονται από το αεροσκάφος εντελώς. Ωστόσο, οι Ευρωπαίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συλλέγει τα συντρίμμια. Εν τω μεταξύ, η ουκρανική βομβαρδισμό πυροβολικού του στρατού από αυτό το μέρος, έτσι ώστε η καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων. Στη συνέχεια, Ευρωπαϊκό εμπειρογνώμονες έφθασαν στο Ντόνετσκ πολιτοφυλακή τους βοήθησε να συλλέγουν τα συντρίμμια, ωστόσο, μεγάλο μέρος των συντριμμιών δεν έχει εισπραχθεί.
  4. Αμερική υποστηρίζει ότι η προβαλλόμενη αεροπλάνο καταστράφηκε από τους Ρώσους αεράμυνας ή υπεράσπιση πολιτοφυλακή. Όμως, οι πολιτοφυλακές υπάρχουν υπηρεσίες ικανή να καταστρέψει αεροσκάφη σε ύψος. Και η απόδειξη ότι το αεροπλάνο καταστράφηκε από τον ρωσικό στρατό δεν έδωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή πάνω από το έδαφος ήταν αρκετά ΗΠΑ δορυφόρους, ένα από τα οποία χρησιμεύει για να συγκρατεί την εκτόξευση πυραύλου. Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αν οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν στοιχεία εναντίον της Ρωσίας, που προ πολλού θα τους είχε δώσει. Συγκεκριμένα, η αποτυχία να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ξέρει ότι η Boeing καταστράφηκε ουκρανικό στρατό.
  5. Ομοίως, οι ΗΠΑ αρνούνται να αποδείξει την ίδια την ύπαρξη του ρωσικού στρατού στο έδαφος της Ουκρανίας. Έχω πολλούς φίλους του πολέμου, και κανένας από αυτούς δεν έλαβε την εντολή να πάει στην Ουκρανία για την καταπολέμηση της. Επιπλέον, δεν υπάρχουν κηδείες, που ήθελα να πω Αμερικής και της Ουκρανίας προπαγανδιστές. Την ίδια στιγμή, έχω φίλους που πολέμησαν στο Ντόνετσκ, αλλά πάλεψαν μόνοι τους. Μεταξύ αυτών, στην πραγματικότητα, υπάρχουν νεκροί. Αλλά είναι οι εθελοντές.
  6. Ταυτόχρονα, η Ευρώπη απαιτεί την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από την Ουκρανία. Ταυτόχρονα, η Ευρώπη γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό είναι αδύνατο. Δεν είναι δυνατόν να αποσύρει τα στρατεύματα αν αυτά τα στρατεύματα εκεί.
  7. Ουκρανοί αξιωματούχοι λένε το τεράστιο αριθμό των Ρώσων στρατιωτών που μάχονται στο Ντόνετσκ και Lugansk. Αλλά είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν μπορούν να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία. Μετά από όλα, ένας μεγάλος αριθμός των στρατιωτικών δύσκολο να κρύψει. Στα επίσημα έγγραφα αναφέρουν συχνά το όνομα στρατιωτικές μονάδες του ρωσικού στρατού που δεν υπάρχει. Συχνά, η εμφάνιση του στρατιωτικού εξοπλισμού (δήθεν ρωσική), η οποία με τη Ρωσία είναι επίσης πλέον από δέκα χρόνια, αλλά παρέμεινε στην Ουκρανία κληρονόμησε από τη Σοβιετική Ένωση.
  8. Μου φαίνεται μια περίεργη πολιτική της Πολωνίας, η οποία στηρίζει την κυβέρνηση της Ουκρανίας. Μετά από όλα, αυτή η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει εθνικούς ήρωες Bandera και Shukhevych, ο οποίος είναι ένοχος για τον θάνατο ενός τεράστιου αριθμού των Πολωνών.
  9. Φαίνεται παράξενο που απαιτούν εφαρμογή από συμφωνία Ρωσίας Μινσκ. Η Ρωσία δεν μπορεί να εκπληρώσει τη συμφωνία Μινσκ. Η Ρωσία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη σύγκρουση. Ομοίως, μπορείτε να απαιτούν συμφωνίες επιδόσεων Μινσκ από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Και οι τρεις χώρες είναι η μόνη εγγύηση για την απόδοση, όχι τα μέρη για την εκτέλεση της συμφωνίας.
Θέλω να ζητήσω από τους Ευρωπαίους: αυτή είναι η Ευρώπη που σας αρέσει; Αυτή είναι η Ουκρανία, με την οποία θέλετε να είναι φίλοι; Αν ναι, είναι καλό ότι τώρα η Ρωσία προτιμά να είναι φίλοι με την Κίνα, γιατί δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είστε φίλοι με τους κυνικούς.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Dx WW