1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Поздрав!
 
Чудно, Европа воли да прогласи равноправности и демократије, али ипак, ситуација у Украјини Европи цени веома чудно.
 
  1. Европа нема притисак на Украјину у истрази о догађајима у Одеси у мају 2014. године прве године. Да ли је Европа сматра да је примјерено да су људи премлаћивани и живо спаљено у кући синдиката?
  2. Европа не обавести своје становнике, огроман број опозиционих новинара убијених у Украјини (на пример, Олес Бузин). Ти људи су убијени на улицама. Убице нису пронађени, а мало је вероватно да их икада наћи. За спискове људи који су "непријатељи Украјине" званично објављени, а не без учешћа званичника. У ствари, постоје нацисти у Украјини види жртве, могу да убију, и они неће бити кажњени.
  3. Европа се не жури да истражи колапс Малезије Боинг. Према правилима Међународне организације цивилног ваздухопловства (ИЦАО) је апсолутно сви делови срушеног авиона који се прикупљају и одведен у хангар, где су желели слагалицу прикупљене из ваздухоплова у целости. Међутим, Европљани већ дуже време не сакупља прашину. У међувремену, украјински војска артиљеријско гранатирање из овог места, тако да уништи доказе. Затим Европски стручњаци стигао у Доњецк милицији је помогло да прикупља остатке, међутим, велики део остатака није прикупљено.
  4. Америка тврди да наводно авион је уништен од стране руског противваздушне одбране или одбране милиције. Али милиције постоје објекти који су способни да униште авионе на висини. А доказ да авион буде уништен од стране руске војске није дао САД, иако не поричем да у овом тренутку преко територије било неколико америчких извиђачки сателити, од којих је један служи да држи лансирање ракета. Свака интелигентна особа схвата да ако САД имали доказе против Русије, они би давно су их дали. Наиме, неуспех да се обезбеди доказа да САД знају да Боинг је уништен Украјински војску.
  5. Слично томе, САД одбијају да докаже само постојање руске војске на територији Украјине. Имам много пријатеља рат, и нико од њих добио наређење да оде у Украјини да се боре. Осим тога, постоје сахране, која је као да кажете америчке и украјински пропагандиста. Истовремено, имам пријатеље који су се борили у Доњецку, али они су се борили сами. Међу њима, у ствари, не су мртви. Али то је волонтери.
  6. Истовремено, Европа тражи повлачење руских трупа из Украјине. Истовремено, Европа је свесна да је то немогуће. Није могуће да повуче трупе ако тих трупа тамо.
  7. Украјински званичници кажу да је велики број руских војника који су се борили у Доњецку и Луганск. Али чудно је да они не могу да обезбеде доказе. Уосталом, велики број војних тешко сакрити. У званичним документима често указују на име војних јединица у Руској војсци која не постоје. Често шоу војне опреме (наводно руски), која у Русији је такође не дуже од десет година, али је остао у Украјини наследио од Совјетског Савеза.
  8. Чини ми се чудан политику Пољске, која подржава владу Украјине. Уосталом, ова влада је најавила националне хероје бандера и Схукхевицх, који су криви за смрт великог броја Пољака.
  9. Чини се чудно да захтевају примену од стране Русије Минск споразума. Русија не може да испуни уговор о Минск. Русија није страна у сукобу. Слично томе, можете захтевати споразуме перформансе Минск из Немачке и Француске. Све три земље су једина гаранција перформанси, а не странке да изврши уговор.
Желим да питам Европљане: ово је Европа која ти се свиђа? Ово је Украјина, са којом желите да будете пријатељи? Ако је тако, добро је да је Русија сада преферира да будемо пријатељи са Кином, јер ја не мислим да треба да будемо пријатељи са циника.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет