1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Pozdravljeni!
 
Nenavadno je, da Evropa ima rad, da ugotovi, enakosti in demokracije, ampak vseeno, razmere v Ukrajini Evropi ceni zelo čudno.
 
  1. Evropa nima pravega pritiska na Ukrajino v preiskavi dogodkov v Odesi maj 2014 prvo leto. Je Evropa meni, da je primerno, da so bili ljudje pretepli in živ zgorel v hiši sindikatov?
  2. Evropa ne obvesti njenih prebivalcev, ogromno opozicijskih novinarjev ubitih v Ukrajini (za primer, Oles Buzin). Ti ljudje so bili ubiti na ulicah. Morilci niso našli, in je malo verjetno, da bi jih kdaj našli. Za sezname ljudi, ki so "sovražniki Ukrajine" uradno objavljena, in ne brez sodelovanja uradnikov. Dejstvo je, da so nacisti v Ukrajini videli žrtve, ki jih lahko ubije, in da ne bodo kaznovani.
  3. Evropa se ne mudi, da razišče propad malezijski Boeing. V skladu s pravili Mednarodne organizacije civilnega letalstva (ICAO) je absolutno vsi deli strmoglavilo letalo, ki se zbirajo in odpeljali v hangar, kjer so radi puzzle, zbrane iz letal v celoti. Vendar pa Evropejci za dolgo časa ne zbira smeti. Medtem, ukrajinska vojska topništvo luščenje iz tega kraja, tako uničuje dokaze. Potem evropski strokovnjaki prišli v Donetsk milice jim pomagali zbirati razbitin, pa veliko razbitin še niso bile zbrane.
  4. Amerika trdi, da je bila domnevna letalo uničeno ruske zračne obrambe ali obrambne milice. Toda milice nobenih objektov, ki lahko uniči letalo na višini. In dokaz, da je letalo uniči ruska vojska ni dala Združenim državam, čeprav ne zanika, da je v tem trenutku nad ozemljem, je bilo več izvidniška satelitov v ZDA, od katerih ena služi za začetek izstrelkov. Vsaka inteligentna oseba razume, da če Združene države Amerike imel dokaze proti Rusiji, bi jih že zdavnaj jih dal. Namreč, nezagotavljanje dokaze, ki dokazujejo, da Združene države Amerike, ve, da je Boeing uničena ukrajinsko vojsko.
  5. Podobno, US noče dokazati obstoj ruske vojske na ozemlju Ukrajine. Imam veliko prijateljev vojno, in nobeden od njih prejel naročilo, da gredo v Ukrajino za boj. Poleg tega ni pogrebi, ki imajo radi, da povem, ameriški in ukrajinski propagandisti. Ob istem času, imam prijatelje, ki so se borili v Donetsk, vendar so se borili sami. Med njimi je v dejstvu, da so mrtvi. Ampak to je prostovoljci.
  6. Hkrati Evropa zahteva umik ruskih čet iz Ukrajine. Hkrati Evropa se zaveda, da je to mogoče. Nemogoče je, da umakne čete, če teh vojakov tam.
  7. Ukrajinski uradniki pravijo, da ogromno število ruskih vojakov, ki se borijo v Donetsk in Lugansk. Ampak to je čudno, da jih ni mogoče predložiti dokaze. Konec koncev, veliko število vojaških težko skriti. V uradnih dokumentih pogosto navajajo ime vojaških enot v ruski vojski, ki ne obstajajo. Pogosto predstava vojaške opreme (domnevno rusko), ki je v Rusiji je tudi ni več kot deset let, vendar je ostal v Ukrajini podedovali od Sovjetske zveze.
  8. Zdi se mi čudno politiko na Poljskem, ki podpira vlado Ukrajine. Konec koncev, je ta vlada napovedala nacionalne junake Bandera in Shukhevych, ki so krivi za smrt ogromnega števila Poljakov.
  9. Zdi se nenavadno, da zahtevajo izvajanje s sporazumom Rusija Minsk. Rusija ne more izpolniti sporazum Minsk. Rusija ni stranka v sporu. Podobno lahko zahtevali sporazume uspešnosti Minsk iz Nemčije in Francije. Vse tri države so edino zagotovilo za uspešnost, ne stranke, da izvede sporazum.
Želim vprašati Evropejce: to je Evropa, ki vam je všeč? To je Ukrajina, s katerih želite biti prijatelji? Če je tako, je dobro, da je Rusija zdaj raje biti prijatelj s Kitajsko, ker jaz ne mislim, da moraš biti prijatelji z ciniki.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Tinydeal WW