1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Здравейте!

Знаете ли, че на 21 ноември 2014 г. ООН прие резолюция относно борбата срещу възхваляването на фашизма? Знаете ли, дори да знае, че тази резолюция бе приета по инициатива на Русия?

Знаеш ли кои страни се противопоставиха на приемането на резолюцията? Противниците на приемането на резолюцията са Съединените щати, Канада и Украйна. Страни от Европейския съюз са се въздържали. Въпреки това, би било странно да се очаква различна реакция от страните окупирани от САЩ.

Защо против резолюцията беше ясно, Украйна. В крайна сметка, сегашното правителство на Украйна е фашист, хората изгарят в Одеса, и убива хора в Донецк и Луганск. Мощност, която бомбардирала град с цивилни от ракетни установки.

Защо Канада против резолюцията също може да се досети. Той е в Канада, има много деца и внуци убийци украински националистически сили. Но защо е било срещу Съединените щати?

Може би, защото Америка наистина като фашистка идеология? В края на краищата, кой но нацистите може да се каже, че страната му е "изключително"? И Обама призова Америка изключителна 24-ти септември 2013 г.. Че Америка вярва, че те имат право да бомбардира други страни. Че Америка е решил да преподава на украинската армия, въпреки че правителството на Украйна vedët война с собствения си народ.

Между другото, европейски вестници са много любители на спомняйки си, че Русия твърди, че е заета Крим. Въпреки че, в действителност, в Крим, се проведе референдум, а след това се оттегли от Крим в Украйна. И само една седмица на Крим бе приет в Русия. Но някак си европейски вестници не пишат за това в украинския Одеса, изгорени живи хора. Не пишете европейски вестници и факта, че Украйна е забранила на знамената на ветерани и носенето на някои медали. Европейски вестници се опитват да заблудят читатели и особено не пишат много неща, които не обичат жителите на своите държави.

Мисля, че европейците трябва да спрат да се хвали своята демокрация и да мислят, и ако те имат тази демокрация?

Когато американците са забранени в Украйна Янукович да използват оръжия срещу демонстрацията, тя е демокрация? Или демокрацията е, че "мирни" протестиращи подпалени и бити тромпети украински милиционери (полицейските)? Тогава защо се нарича демокрация и използването на оръжия срещу протестиращите в народа на САЩ?

Защо Америка разделянето на Югославия призовава полето, и отделянето на Крим от Украйна Америка счита неправилно? И тъй като Америка ще има полза от унищожаването на Югославия, и Америка, необходима Крим като част от Украйна за разполагане на американския флот и заплашват Русия.

Защо Америка е постоянно заяви, че Русия е наложила своята армия в Украйна? И защо те отказват да го докажа? В крайна сметка, Америка има най-голям брой разузнавателни спътници. Защо Америка няколко пъти даде сателитните изображения, които след това се оказаха фалшиви? Очевидно е, че Америка е просто няма доказателства! Защото американците искат Русия да започне война в Украйна и Русия отказва да се бори. Всеки интелигентен човек разбира, че Русия няма да изисква преговори и да предложи споразумение за Минск, ако Украйна бяха руските войски.

Америка е нетърпелив да дискредитира Русия. Америка много иска Русия да бъде слаба. Въпреки това, американците не разбират, че руският народ в такава ситуация, не се притеснявайте, а напротив, да станат по-мощни. Но американските и европейските санкции причинят руснаци само смях.

Въпреки това, американците имат още един навик. Те често се въвеждат в желаната от тях страна се нуждае от правителството, а след това изведнъж да обяви, че това правителство не е демократично и започва да бомбардира страната. Така че украинското правителство не трябва да се заблуждаваме. Въпреки това, както най-добрите приятели на Америка в Европа (Полша и балтийските държави).

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Aliexpress WW