1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Γεια σας!
Γνωρίζατε ότι στις 21 Νοεμβρίου 2014, η Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ψήφισμα σχετικά με την καταπολέμηση της εξύμνησης του φασισμού; Μήπως γνωρίζουν καν ότι αυτό το ψήφισμα εγκρίθηκε με πρωτοβουλία της Ρωσίας;
Ξέρετε ποιες χώρες αντιτάχθηκαν στην έγκριση του ψηφίσματος; Οι αντίπαλοι της έγκρισης του ψηφίσματος ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ουκρανία. Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απείχαν. Ωστόσο, θα ήταν περίεργο να περιμένουμε μια διαφορετική αντίδραση από τις χώρες που καταλαμβάνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Γιατί κατά του ψηφίσματος ήταν σαφές Ουκρανία. Μετά από όλα, η σημερινή κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι ένα φασιστικό, οι άνθρωποι καίγονται στην Οδησσό, και σκοτώνει ανθρώπους στο Ντόνετσκ και Lugansk. Δύναμη, η οποία αποφλοιωμένα την πόλη με πολίτες από τους εκτοξευτές πυραύλων.
Γιατί ήταν ο Καναδάς κατά του ψηφίσματος μπορούν επίσης να μαντέψει. Είναι στον Καναδά, υπάρχουν πολλά παιδιά και τα εγγόνια των δολοφόνων ουκρανική εθνικιστικές δυνάμεις. Αλλά γιατί ήταν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών;
Ίσως επειδή η Αμερική αρέσει φασιστική ιδεολογία; Μετά από όλα, ο οποίος όμως οι Ναζί μπορεί να πει ότι η χώρα του είναι "αποκλειστική"; Και ο Ομπάμα έχει ζητήσει την Αμερική εξαιρετικών 24, Σεπ, 2013. Ότι η Αμερική πιστεύει ότι έχουν το δικαίωμα να βομβαρδίσει άλλες χώρες. Ότι η Αμερική έχει αποφασίσει να διδάξει το ουκρανικό στρατό, παρόλο που η κυβέρνηση της Ουκρανίας vedët πόλεμο με τους δικούς της ανθρώπους.
Με την ευκαιρία, ευρωπαϊκές εφημερίδες αρέσει πολύ να θυμόμαστε ότι η Ρωσία φέρεται να καταλαμβάνει την Κριμαία. Παρά το γεγονός ότι, στην πραγματικότητα, στην Κριμαία, ένα δημοψήφισμα, και στη συνέχεια αποσύρθηκε από την Κριμαία στην Ουκρανία. Και μόνο μια εβδομάδα της Κριμαίας εκδόθηκε στη Ρωσία. Αλλά κατά κάποιο τρόπο ευρωπαϊκές εφημερίδες δεν γράφουν γι 'αυτό στην ουκρανική Οδησσό, έκαψαν τους ανθρώπους ζωντανούς. Μην γράφετε ευρωπαϊκές εφημερίδες και το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει απαγορεύσει τους βετεράνους σημαίες και φορώντας κάποια μετάλλια. Οι ευρωπαϊκές εφημερίδες προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αναγνώστες και κυρίως δεν γράφουν πολλά πράγματα που δεν μας αρέσουν οι κάτοικοι των χωρών τους.
Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να σταματήσουν επαίρεται της δημοκρατίας και να σκεφτεί, και αν έχουν αυτή τη δημοκρατία;
Όταν οι Αμερικανοί απαγορευτεί στην Ουκρανία Γιανούκοβιτς να χρησιμοποιήσει τα όπλα εναντίον της διαδήλωσης, ήταν μια δημοκρατία; Είτε δημοκρατίας είναι ότι η "ειρηνική" διαδηλωτές πυρπόλησαν και ξυλοκοπήθηκε σάλπιγγες της Ουκρανίας πολιτοφύλακες (αστυνομία); Τότε γιατί λέγεται δημοκρατία και η χρήση των όπλων κατά των διαδηλωτών στο λαό των ΗΠΑ;
Γιατί είναι η Αμερική η διαίρεση της Γιουγκοσλαβίας ζητά το δικαίωμα, και ο διαχωρισμός της Κριμαίας από την Ουκρανία Αμερική θεωρεί λανθασμένη; Και επειδή η Αμερική θα επωφεληθούν από την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας, και η Αμερική χρειάζεται την Κριμαία ως μέρος της Ουκρανίας για την ανάπτυξη ενός Ναυτικού των ΗΠΑ και απειλούν τη Ρωσία.
Γιατί η Αμερική είναι συνεχώς δήλωσε ότι η Ρωσία έχει επιβάλει ο στρατός του στην Ουκρανία; Και γιατί αρνούνται να το αποδείξει; Μετά από όλα, η Αμερική έχει τον υψηλότερο αριθμό των δορυφόρων αναγνώρισης. Γιατί Αμερική μια-δυο φορές έδωσε τις δορυφορικές εικόνες, οι οποίες στη συνέχεια αποδείχθηκε ψεύτικο; Είναι προφανές ότι η Αμερική δεν είναι απλά απόδειξη! Επειδή οι Αμερικανοί θέλουν τη Ρωσία να ξεκινήσει πόλεμο στην Ουκρανία, και η Ρωσία αρνείται να πολεμήσει. Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι η Ρωσία δεν θα απαιτήσει διαπραγματεύσεων και θα προτείνει τη Συμφωνία Μινσκ, εάν η Ουκρανία ήταν τα ρωσικά στρατεύματα.
Η Αμερική είναι πρόθυμοι να δυσφημήσουν τη Ρωσία. Αμερική θέλει πολύ τη Ρωσία να είναι αδύναμη. Ωστόσο, οι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο ρωσικός λαός σε μια τέτοια κατάσταση, μην ανησυχείτε, αντιθέτως, να είναι πιο ενωμένη. Αλλά αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις προκαλούν οι Ρώσοι μόνο γέλιο.
Ωστόσο, οι Αμερικανοί έχουν ένα ακόμη συνήθεια. Συχνά φέρνουν στην επιθυμητή χώρα τους χρειάζεται την κυβέρνηση, και ξαφνικά να δηλώσει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αντιδημοκρατική και άρχισαν να βομβαρδίζουν τη χώρα. Έτσι, η ουκρανική κυβέρνηση δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Ωστόσο, όπως καλύτεροι φίλοι της Αμερικής στην Ευρώπη (Πολωνία και τις Βαλτικές Χώρες).

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Sammydress WW