1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Buna Ziua!

Știați că la 21 noiembrie 2014, Organizația Națiunilor Unite a adoptat o rezoluție privind lupta împotriva glorificare a fascismului? Măcar știi că această rezoluție a fost adoptată la inițiativa Rusiei?

Știi ce țări s-au opus adoptării rezoluției? Oponenții de la adoptarea rezoluției au fost Statele Unite ale Americii, Canada și Ucraina. Țările Uniunii Europene s-au abținut. Cu toate acestea, ar fi ciudat să aștepte o reacție diferită de țările ocupate de Statele Unite.

De ce împotriva rezoluției a fost clar Ucraina. La urma urmei, actualul guvern a Ucrainei este un fascist, oameni ars în Odessa, și ucide oameni în Donețk și Lugansk. Putere, care decojite orașul cu civili din lansatoare de rachete.

De ce a fost Canada împotriva rezoluției poate fi ghicit. Este în Canada, există mulți copii și nepoți de ucigași forțelor naționaliste ucrainene. Dar de ce a fost împotriva Statelor Unite?

Poate că America place ideologiei fasciste? La urma urmei, care însă naziștii poate spune că țara sa este "exclusiv"? Și Obama a numit America de exceptie 24 septembrie 2013. Că America consideră că au dreptul să bombardeze alte țări. Că America a decis să predea armatei ucrainene, deși guvernul Ucrainei vedët război cu propriului popor.

Apropo, ziare europene sunt foarte mândru de a ne aminti că Rusia ar fi ocupat Crimeea. Deși, de fapt, în Crimeea, un referendum a avut loc, iar apoi sa retras din Crimeea din Ucraina. Și doar o săptămână de Crimeea a fost adoptată în Rusia. Dar cumva ziarele europene nu scrie despre faptul că, în Odessa din Ucraina, oamenii arși de vii. Nu scrie ziare europene și faptul că Ucraina a interzis steagurile veterani și purtarea unor medalii. Ziare europene încearcă să înșele cititorii și mai ales nu scrie o mulțime de lucruri pe care nu le place locuitorii țărilor lor.

Cred că europenii trebuie să se oprească oferind democrația și de a gândi, și dacă au această democrație?

Cand americanii sunt interzise în Ucraina Ianukovici a folosi arme împotriva demonstrația, a fost o democrație? Fie că democrația este protestatari "pașnică" incendiat și bătut trâmbițe milițieni ucraineni (poliție)? Atunci de ce se numește democrație și utilizarea armelor împotriva protestatarilor în oameni noi?

De ce este America divizarea Iugoslaviei apeluri drept, și separarea Crimeea din Ucraina Americii consideră incorecte? Si pentru ca America va beneficia de distrugerea Iugoslaviei, și America necesare Crimeea ca parte a Ucrainei de a desfășura o US Navy și amenință Rusia.

De ce America este în mod constant a spus că Rusia a impus armatei în Ucraina? Și de ce refuză să-l dovedească? La urma urmei, America are cel mai mare număr de sateliți de recunoaștere. De ce America de câteva ori a dat imaginile prin satelit, care sunt apoi dovedit fals? Este evident că America este pur și simplu nici o dovadă! Pentru ca americanii vor ca Rusia să înceapă războiul în Ucraina, și Rusia refuză să lupte. Orice persoană inteligentă înțelege că Rusia nu ar avea nevoie de negocieri și să propună acordului Minsk, dacă Ucraina ar trupele rusești.

America este dornic de a discredita Rusia. America vrea foarte mult ca Rusia să fie slab. Cu toate acestea, americanii nu înțeleg că poporul rus într-o astfel de situație, nu vă faceți griji, dimpotrivă, să devină mai puternic. Dar SUA și sancțiuni europene cauza ruși doar râs.

Cu toate acestea, americanii au un alt obicei. Ele aduc de multe ori în țara lor de dorit are nevoie de guvern, și apoi să declare brusc că acest guvern nu este democratic și începe să bombardeze țara. Deci, guvernul ucrainean nu ar trebui să ne înșele. Cu toate acestea, după cum cei mai buni prieteni ai Americii în Europa (Polonia și statele baltice).

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU