1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Поздрав!

Да ли сте знали да је 21. новембра 2014. године Уједињене нације усвојиле резолуцију о борби против величања фашизма? Да ли ти уопште знаш да је ова резолуција усвојена је на иницијативу Русије?

Да ли знате које земље били против усвајања резолуције? Противници усвајања резолуције су Сједињене Државе, Канада и Украјина. Земље Европске уније било уздржано. Међутим, било би чудно очекивати другачију реакцију из земаља окупираних од стране Сједињених Држава.

Зашто против резолуције је јасан Украина. Уосталом, актуелна влада Украјине је фашиста, су палили у Одеси, и убија људе у Доњецку и Луганск. Снага, који су гранатирале град са цивилима из ракетних бацача.

Зашто је Канада против резолуције се такође може погодити. То је у Канади, има много деца и унуци убица украјинских националистичких снага. Али зашто је то било против САД?

Можда зато што Америка заиста свиђа фашистичком идеологијом? Уосталом, ко али нацисти може рећи да је његова земља "ексклузивна"? И Обама је позвао Америку изузетна Септембар 24, 2013. То Америка верује да они имају право да бомбардују друге земље. То Америка је одлучила да учи украјински војску, иако је влада Украјине ведет рат са својим људима.

Успут, европске новине су веома волео да се сети да је Русија наводно заузели Крим. Иако је, у ствари, на Криму, одржан је референдум, а затим повукла из Крима у Украјини. И само недељу дана од Крима је усвојен у Русији. Али некако европске новине не пишу о томе у украјинском Одеси, спалили живе људе. Немојте писати европске новине и чињеница да Украјина је забранила ветеранима заставе и носили неке медаље. Европски новине покушавају да превари читаоце, а посебно не напише много ствари које не воле становнике своје земље.

Мислим да Европљани треба да престану да хвали своју демократију и да размишљају, а ако имају ову демократију?

Када су Американци забрањен у Украјини Јануковича да користе оружје против демонстрација, то је демократија? Или је демократија да "мирни демонстранти запалили" и тукли трубе украјински полицајци (полиција)? Па зашто се зове демократија и употреба оружја против демонстраната у САД људима?

Зашто је Америка подела Југославије позива у праву, и одвајање Крима из Украјине Америке сматра нетачна? И зато што Америка ће имати користи од уништења Југославије, а Америка је потребно Крима као део Украјине да постави америчку морнарицу и Русију.

Зашто Америка стално је рекао да је Русија наметнула своју војску у Украјини? А зашто они одбијају да то доказати? Уосталом, Америка има највећи број извиђачких сателита. Зашто Америка пар пута дао сателитске снимке, који се онда доказују лажна? Очигледно је да је Америка једноставно нема доказа! Зато што Американци желе да Русија почне рат у Украјини, а Русија одбија да се бори. Свака интелигентна особа схвата да Русија неће захтевати преговоре и предлаже споразум Минск, ако Украјина су руске трупе.

Америка жели да дискредитује Русију. Америка веома жели да Русија буде слаб. Међутим, Американци не схватају да руски народ у таквој ситуацији, не брините, напротив, постају моћнији. Али САД и европске санкције изазвати Руси су на само смех.

Међутим, Американци имају још једну навику. Они често доносе у њиховој земљи жељене му је потребна влада, а онда одједном изјављују да ова влада није демократски и почиње да бомбардује земљу. Дакле, украјинска влада не треба да се заваравамо. Међутим, како најбољи пријатељи Америке у Европи (Пољска и балтичке државе).

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
BuyInCoins WW