1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Helló!

Tudtad, hogy november 21-én 2014-ben a United Nations állásfoglalást fogadott el a terrorizmus elleni dicsőítése a fasizmus? Tudta ön is tudja, hogy ez állásfoglalást fogadtak el a kezdeményezést, Oroszország?

Tudja, hogy mely országok ellenezték a határozat elfogadását? Ellenzők határozat elfogadását voltak az Egyesült Államok, Kanada és Ukrajna. Európai Unió országai pedig tartózkodott. Ugyanakkor furcsa lenne elvárni egy másik reakció a megszállt országokból az Egyesült Államokban.

Miért ellen felbontás egyértelmű Ukrajnában. Végtére is, a jelenlegi ukrán kormány egy fasiszta, az emberek égett Odesszában, és megöli az emberek a Donyeck és a Lugansk. Power, amely kifejtve a város civilek aknavetőt.

Miért Kanadában a határozat ellen is kitalálta. Ez Kanadában, sok gyerek és unokái gyilkosok ukrán nacionalista erők. De miért volt az Egyesült Államok ellen?

Talán azért, mert Amerikában nagyon szeretem a fasiszta ideológia? Végtére is, aki azonban a nácik is mondhatjuk, hogy hazája "exkluzív"? És Obama felszólította Amerika kivételes szeptember 24, 2013. Hogy Amerika úgy véli, hogy joguk van az, hogy bombát más országokban. Hogy Amerika úgy döntött, hogy tanítsa az ukrán katonai, bár az ukrán kormány vedët háború a saját népe.

Apropó, az európai újságok nagyon szereti felidézni, hogy Oroszország állítólag elfoglalták a Krím-félszigeten. Bár, sőt, a Krím-félszigeten, tartottak népszavazást, majd kivonult a Krím-félszigeten Ukrajnában. És csak egy hét a Krím-ben fogadták el Oroszországban. De valahogy az európai újságok nem írnak, hogy az ukrán Odessza, égett ember él. Ne írjon európai újságokban és az a tény, hogy Ukrajna betiltotta a veteránok zászlók és rajta néhány érmet. Európai újságok megpróbálják becsapni olvasók és főleg ne írj egy csomó dolog, hogy nem tetszik a lakosság a saját országukban.

Azt hiszem, az európaiak abba kell hagyni, ahonnan a demokrácia és gondolkodni, és ha ők ezt demokrácia?

Amikor az amerikaiak betiltották Ukrajnában Janukovics fegyvereket használni elleni tüntetés volt a demokrácia? Vagy a demokrácia az, hogy "békés" tüntetők felgyújtották és megverték trombiták ukrán milicisták (rendőrök)? Akkor miért hívják a demokrácia és a fegyverek használatát a tüntetők ellen az USA-ban az emberek?

Miért Amerikában a szétválás Jugoszlávia kéri jogot, és az elkülönítés Krím Ukrajna America tartja helytelen? És mivel Amerika számára előnyös lenne a megsemmisítése Jugoszlávia és Amerikának szüksége van a Krím-félszigeten részeként Ukrajna telepíteni a US Navy és fenyegetik Oroszország.

Miért Amerikában folyamatosan azt mondta, hogy Oroszország kiszabott hadsereg Ukrajnában? És miért nem akarják bizonyítani? Végtére is, Amerikában van a legtöbb a felderítő műholdak. Miért Amerikában egy-két alkalommal adta a műholdas képek, melyeket aztán bizonyult hamis? Nyilvánvaló, hogy Amerika egyszerűen nincs bizonyíték! Mert az amerikaiak akarnak Oroszország kezdeni háború Ukrajnában, és Oroszország nem hajlandó harcolni. Minden értelmes ember megérti, hogy Oroszország nem igényel tárgyalásokat, és javaslatot tesz a minszki megállapodás, ha Ukrajna voltak az orosz csapatok.

Amerikában alig várja, hogy lejárassa Oroszország. Amerikában nagyon akar Oroszország gyengének. Ugyanakkor az amerikaiak nem értik, hogy az orosz nép egy ilyen helyzetben, ne aggódj, épp ellenkezőleg, egyre erősebbé válnak. De az amerikai és európai szankciók hatására oroszok csak a nevetés.

Ugyanakkor az amerikaiak újabb szokás. Gyakran hozzák a kívánt országot kell ez a kormány, majd hirtelen kijelentik, hogy ez a kormány nem demokratikus, és elkezdi, hogy bombát az országban. Így az ukrán kormány nem becsapni magunkat. Azonban, mint Amerika legjobb barátai Európában (Lengyelország és a balti államok).

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет