1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Здравейте!

Йосиф Сталин умира на 5 март, 1953. Аз пиша за тези, които не знаят.

Сталин умря отдавна, обаче, когато американски или европейски пропагандатори и политиците започнат да говорят за Съветския съюз или съвременна Русия, те ще си спомнят за Сталин.

Сталин умря отдавна. Освен това, Сталин бе осъден от съветското правителство и на Комунистическата партия на Съветския съюз след смъртта.

Сталин умря отдавна. Но Сталин не е последовател на идеите на Ленин. Сталин умря отдавна. И той е бил нападнат от пропагандатори и политици от Америка и Европа. Но Сталин е бил много въпроси права.

Всички въпроси дали Сталин е бил прав? Разбира се, че не. Сталин умря, защото беше просто човек. Едно лице може да бъде погрешно, лицето може да изпитате слабост.

Но Сталин изпраща сина си на война. Дали вашето председателство сега е да изпрати сина си да се бори?

Сталин умря. Сталин е бил осъден. Пропагандатори и американски политици правят символ на Сталин Съветски съюз. Но Сталин е само малка част от съветския народ.

Сталин е бил осъден. A осъден дали Франция Наполеон? Осъден дали Гърция Александър Велики? Дали Великобритания осъдиха Кромуел? Но те са по-жестоки, отколкото Сталин. В крайна сметка, Хари Труман бе осъден на ядрената бомбардировките на Япония? Но американците бомбардират цивилни и не японската армия. Защо Латвия не осъжда тяхното президент, чийто баща е служил в НКВД? Защо не полски граждани, осъдени техния президент, който подпомага развитието на фашизма в Украйна?

Може би защото хората на Европа, че е време да спре да бъде послушен стадо американските окупатори. Европейците имат много време да спре да се похвали своя демократичен и коректност, и да започнете да мислите за себе си, да четат документи в архивите, но да не вярва на вестниците и телевизията.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Tinydeal WW