1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Buna ziua!

Iosif Stalin a murit pe 5 martie 1953. Eu scriu pentru cei care nu știu.

Stalin mult timp a murit, cu toate acestea, atunci când americane sau europene de propagandiștii de serviciu și politici încep să vorbească despre URSS sau Rusia modernă, sunt sigur amintesc despre Stalin.

Stalin mult timp a murit. Mai mult, Stalin a fost condamnat de către guvernul URSS și Partidul Comunist al Uniunii Sovietice după moartea lui.

Stalin mult timp a murit. Dar Stalin nu a fost un adept al ideilor lui Lenin. Stalin mult timp a murit. Și el atacat de propagandiștii de serviciu și a politicilor din America și Europa. Dar Stalin a fost în multe chestiuni de drepturi.

În toate problemele de dreptate Stalin? Desigur nu. Stalin a murit, pentru că a fost doar un om. Iar omul poate greși, o persoană poate simți o slăbiciune.

Dar Stalin a trimis pe fiul său război. Oare președinții acum pentru a trimite fiul pentru a lupta?

Stalin a murit. Stalin a fost condamnat. Americani propagandiștii de serviciu și politicienii au făcut din Stalin un simbol al Uniunii Sovietice. Dar Stalin a fost doar o mică parte a poporului sovietic.

Stalin a fost condamnat. Și a condamnat dacă Franța lui Napoleon? Condamnat dacă Grecia Alexandru cel Mare? Condamnat dacă marea Britanie Cromwell? Dar ei au fost mai cruzi decât Stalin. În final, Harry Trumen a fost condamnat pentru o bombă nucleară din Japonia? Dar americanii au bombardat oamenilor pașnici, și nu de armata japoneză. De ce Letonia nu condamnă președintele său, tatăl care a servit de NKVD? De ce cetățeni polonezi nu condamnă un președinte care sprijină dezvoltarea fascismului în Ucraina?

Poate pentru că locuitorii din Europa de mult timp să nu mai fie ascultători de turma americane ocupanti. Europenii demult este timpul să nu mai lăuda sa демократичностью și corectitudinii, și începe să se gândească în mod independent, pentru a citi documente in arhive, dar nu cred ca ziarele și televiziunea.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Aliexpress WW