1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Поздрав!

Јосиф Стаљин умро 5. марта 1953. године. Ја пишем за оне који не знају.

Стаљин је умро давно, међутим, када су амерички или европски пропагандисти и политичари започне разговор о Совјетском Савезу или савремене Русије, они ће запамтити о Стаљину.

Стаљин је умро одавно. Осим тога, Стаљин је осудио совјетске владе и Комунистичке партије Совјетског Савеза након смрти.

Стаљин је умро одавно. Али Стаљин није био следбеник идеје Лењина. Стаљин је умро одавно. И он је био нападнут од стране пропагандиста и политичара из Америке и Европе. Али Стаљин је многа питања права.

Сва питања да ли Стаљин је био у праву? Наравно да не. Стаљин је умро, јер је био само човек. Особа може бити погрешно, особа може искусити слабост.

Али Стаљин послао свог сина у рат. Да ли Ваш председник је сада да пошаље свог сина да се бори?

Стаљин је умро. Стаљин је осуђен. САД пропагандисти и политичари су симбол Стаљиновог Совјетског Савеза. Али Стаљин је само мали део совјетског народа.

Стаљин је осуђен. Осудио ли Франце Наполеона? Осудио ли Грчка Александра Великог? Да ли Британија су осудиле Кромвел? Али они су били суровији од Стаљина. На крају, Хари Труман је осуђен нуклеарног бомбардовања Јапана? Али Американци су бомбардовали цивиле, а не јапанске војске. Зашто Летонија не осуђује свог председника, чији је отац служио у НКВД? Зашто не Пољски грађани осудио свог председника, који подржава развој фашизма у Украјини?

Можда зато што људи у Европи је време да престане да буде послушан крдо америчких окупатора. Европљани имају доста времена да се заустави хвали свој демократски и тачност, и да почну да мисле својом главом, да читају документе у архиви, али не верујем да новине и телевизију.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Sammydress WW