1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Pozdravljeni!

Joseph Stalin je umrl 5. marec 1953. Pišem za tiste, ki ne vedo.

Stalin je umrl že davno, ko pa ameriški ali evropski propagandisti in politiki začeli govoriti o Sovjetski zvezi ali moderni Rusiji, bodo spomnite o Stalinu.

Stalin je umrl že davno. Poleg tega je bil Stalin obsodil sovjetsko vlado in Komunistične partije Sovjetske zveze po smrti.

Stalin je umrl že davno. Toda Stalin ni bil privrženec idej Lenina. Stalin je umrl že davno. In je bil napaden s propagandisti in politikov iz Amerike in Evrope. Toda Stalin je bilo veliko vprašanj pravic.

Vsi dvomi, Stalin je imel prav? Seveda ne. Stalin je umrl, ker je bil samo človek. Oseba je lahko narobe, lahko oseba, ki pride do slabosti.

Toda Stalin je poslal svojega sina v vojno. Vaša predsedstvo je sedaj, da pošlje svojega sina za boj?

Stalin je umrl. Stalin je bil obsojen. Propagandisti in politiki ZDA je simbol Stalinove Sovjetske zveze. Toda Stalin je bil le majhen del sovjetskih ljudi.

Stalin je bil obsojen. Obsojen ali Franciji Napoleon? Obsodil, ali Grčiji Aleksandra Velikega? Ali ima Velika Britanija obsodil Cromwell? Ampak so bili bolj kruti kot Stalin. Na koncu je bil Harry Truman obsojen zaradi jedrskega bombardiranja Japonske? Toda Američani so bombardirajo civiliste in ne japonsko vojsko. Zakaj Latvija ne obsojam njihovega predsednika, čigar oče je služil v NKVD? Zakaj ne poljski državljani obsodil njihovo predsednika, ki podpira razvoj fašizma v Ukrajini?

Morda zato, ker ljudi v Evropi, da je čas, da prenehamo biti poslušen čreda ameriških okupatorjev. Evropejci že dolgo časa, da ustavi se ponaša svojo demokratično in pravilnost, in začeti razmišljati zase, za branje dokumentov v arhivu, vendar ne verjamem, časopisov in televizije.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Newfrog WW