1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)

Helló!

Joseph Sztálin Március 5-én halt meg 1953-ban. Írok, azok számára, akik nem tudják.

Sztálin hosszú halott azonban, ha az Amerikai vagy az Európai propagandists, politikusok start beszélünk, a SZOVJETUNIÓ vagy a modern Oroszország, biztos, hogy emlékezni arról Sztálin.

Sztálin régen halott. Sőt, Sztálin volt elítélte a kormány által a SZOVJETUNIÓBAN, majd a Kommunista Párt, a Szovjet Unió halála után.

Sztálin régen halott. De Sztálin nem volt követője a gondolatait Lenin. Sztálin régen halott. Ő támadták propagandists, politikusok-Amerikában, mint Európában. De Sztálin volt a sok jogait.

Minden olyan kérdésben, hogy Sztálin volt jobb? Persze, hogy nem. Sztálin meghalt, mert ő csak egy ember. Pedig az ember, lehet rossz, az egyén tapasztalata gyengeség.

De Sztálin elküldte fiát, hogy háború. Az elnökök most küldeni fiamat, hogy harcolni?

Sztálin meghalt. Sztálin volt, elítélték. Amerikai propagandists, politikusok tették Sztálin jelképe a Szovjetunió. De Sztálin volt, csak egy kis része a Szovjet emberek.

Sztálin volt, elítélték. Majd elítélte Franciaországban Napóleon? Hogy elítélte Görögország Nagy Sándor? Hogy elítélik-Britannia Cromwell? De még többen voltak a kegyetlen, mint Sztálin. A végén, Harry Truman volt elítélt a nukleáris bombázás Japán? De az Amerikaiak bombázni ártatlan embereket, nem a Japán hadsereg. Miért Lettország nem elítélni saját Elnök, akinek az apja szolgált, az NKVD? Miért lengyel állampolgárok nem azért ítélte el a köztársasági Elnök, aki támogatja a fejlődés, a fasizmus Ukrajnában?

Talán azért, mert Európa népei az ideje, hogy megállítson, hogy az engedelmes csorda Amerikai biztosítja. Az európaiak az ideje, hogy megszűnik büszkélkedhet a demokrácia, helyességéért, kezdem azt hinni, a maguk számára, hogy olvassa el a dokumentumokat a levéltár nem bízik Újságok, televízió.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Newfrog WW