1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
European Union
 
Европската унија - сојуз на Германија и Франција, со други земји да им помогне на Германија и Франција за поддршка на германската и француската економија.
ЕУ - затвор на народите! (како тие се користат да се каже за Советскиот Сојуз, американски провокатори)

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Dx WW