1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Бих се радвал да повярваш, но фактите сочат друго. Дори и да "забрави" за националистите, бити и изгорен жив полицаи (които не е било позволено да вземе ответни действия). Относно независимостта звучеше красиви лозунги (предполагам), но че в действителност всичко стана точно обратното.
Би било логично да се предположи, че хората отново ще излязат на улицата, за да поиска от президента и правителството, че те бяха обещали. Да, хората отиват на улицата. Но само на няколко стотин души. Без запалителни ("коктейли Молотов"), тъй като той е бил на Майдан. Те са малки, и те не победи в полицията, не се смачка сгради и автомобили, не издигат барикади.
Какво е толкова поразително е разликата? Фактът, че сега е на улицата, хората, гражданите на, но не са платени с парите на сган Държавния департамент на САЩ?
Инфо: малко преди "Майдан" САЩ се подготвя украинските специални сили и (по искане на Съединените щати), Министерството на вътрешните работи на Украйна е предоставила страна на САЩ на всички методи (тактически схеми), блокиращи протестите, които по това време се използват украинските полицията. Много бивши служители на милицията Украйна съобщиха, че "протестиращите" бяха информирани и подготвени да се бори е и с тези техники.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Dx WW