1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Haluaisin uskoa tätä, mutta tosiasiat osoittavat toisin. Vaikka et "unohtaa" noin nationalistit, hakattiin ja poltettiin elävältä poliiseja (jotka eivät saaneet ryhtyä vastatoimiin). On Independence kuulosti kaunis iskulauseita (kai), mutta että todellisuudessa kaikki tapahtui täsmälleen päinvastainen.
Olisi loogista olettaa, että ihmiset jälleen kaduille vaatimaan, että presidentti ja hallitus, jotka heille luvattiin. Kyllä, ihmiset menevät kaduille. Mutta vain pari sataa ihmistä. Ilman sytyttävät ("Molotovin cocktaileja"), koska se oli Maidan. Ne ovat pieniä, ja ne eivät ehkä poliisi, älä murskaa rakennuksia ja autoja, eikä pystyttää barrikadeja.
Mikä on niin silmiinpistävää on ero? Se, että se on nyt kadulle ihmisiä, kansalaisia, mutta ei makseta rahaa Yhdysvaltain ulkoministeriön rupusakki?
Info: juuri ennen "Maidan" USA on valmistellut Ukrainan erikoisjoukot ja (pyynnöstä Yhdysvallat), sisäasiainministeriö Ukrainan on antanut Yhdysvaltain puolelta kaikkien menetelmien (taktinen järjestelmät) esto protesteja, joka tuolloin käyttää Ukrainan poliisi. Monet entiset työntekijät miliisin Ukraina kertoi, että "mielenosoittajat" ilmoitettiin, ja valmis taistelemaan on näitä tekniikoita.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Newfrog WW