1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Jeg vil gjerne tro dette, men fakta taler mot det. Selv om du "glemmer" om nasjonalister, slått og brent levende politimenn (som ikke fikk lov til å ta straffetiltak). På Independence hørtes vakre slagord (antar jeg), men som i realiteten alt skjedde nøyaktig det motsatte.
Det ville være logisk å anta at folk vil igjen ta til gatene for å kreve at presidenten og regjeringen at de ble lovet. Ja, folk går til gatene. Men bare et par hundre mennesker. Uten brannstifter ("Molotov cocktails"), som det var på Maidan. De er små, og de trenger ikke slå politiet, ikke knuse bygninger og biler, ikke oppføre barrikader.
Hva er så påfallende er forskjellen? Det faktum at det nå er ute på gaten mennesker, borgere av, men ikke betalt på pengene US State Department riffraff?
Info: kort tid før "Maidan" USA har forberedt ukrainske spesialstyrker og (på anmodning fra USA), Ministry of Internal Affairs i Ukraina har gitt den amerikanske siden av alle metoder (taktiske ordninger) blokkerer protester, som på den tiden brukte de ukrainske politiet. Mange tidligere ansatte i militsen Ukraina rapportert at "demonstrantene" ble informert og forberedt på å kjempe det er med disse teknikkene.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU