1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Mi-ar plăcea să cred acest lucru, dar faptele sugerează altceva. Chiar daca "uita" despre naționaliștilor, bătut și ars polițiști vii (care nu au fost permis să ia măsuri de retorsiune). Pe Independența sunat sloganuri frumoase (presupunem), dar care, în realitate, tot ceea ce sa întâmplat exact opusul.
Ar fi logic să presupunem că oamenii vor lua din nou în stradă pentru a cere ca președintele și guvernul pe care le-au promis. Da, oamenii merg pe străzi. Dar numai cateva sute de oameni. Fără incendiare ("cocktail-uri Molotov"), așa cum a fost pe Maidan. Ele sunt mici, și nu bate la poliție, nu sparge clădiri și mașini, nu ridica baricade.
Ce este atât de izbitoare este diferența? Faptul că acum este pe oamenii strazii, cetățenii, dar nu a plătit pe bani gunoaie Departamentului de Stat al SUA?
Info: cu puțin timp înainte de "Maidan" SUA a fost pregătirea forțelor speciale din Ucraina și (la cererea Statelor Unite), Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a oferit partea americană a tuturor metodelor (scheme tactice) protestele de blocare, care la acel moment folosite poliția ucraineană. Mulți foști angajați ai miliției Ucraina raportat că "protestatarii" au fost informate și pregătite să lupte este cu aceste tehnici.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Newfrog WW