1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Волео бих да верујем, али чињенице показују другачије. Чак и ако сте "заборавили" о националистима, претучен и жив спаљен полицајце (који није било дозвољено да се освете акцију). На независности звучало лепе пароле (претпостављам), али да у стварности се све десило управо супротно.
Било би логично претпоставити да ће људи поново изаћи на улице да траже да председник и влада да им је обећано. Да, људи иду на улице. Али само пар стотина људи. Без запаљивих ("молотовљевим коктелима"), као што је био на Маидан. Они су мали, и не туку полицију, не разбити зграде и аутомобиле, а не подигну барикаде.
Шта је толико упадљива је разлика? Чињеница да је сада на улици људи, грађана, али не плаћа се на новац америчког Стејт департмента олош?
Инфо: непосредно пре "Маидан" САД се припрема украјинске специјалне снаге и (на захтев Сједињених Америчких Држава), Министарство унутрашњих послова Украјине је обезбедио америчку страну свих метода (Тацтицал шеме) блокирају протеста, који је у то време користили украјински полицију. Многи бивши радници милиције Украјине је известио да су "демонстранти" информисани и спремни да се боре је са овим техникама.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Tinydeal WW