1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Zelo rad bi verjel, ampak dejstva kažejo drugače. Tudi če "pozabijo" nacionalisti, pretepli in živ zgorel policistov (ki ni bilo dovoljeno, da sprejme povračilne ukrepe). O samostojnosti zvenel lepe slogane (predvidevam), ampak da je v resnici vse, kar se je zgodilo ravno nasprotno.
Logično bi bilo pričakovati, da bodo ljudje spet na ulice, da zahtevajo, da predsednika in vlade, ki jim je bilo obljubljeno. Ja, ljudje gredo na ulice. Toda le nekaj sto ljudi. Brez zažigalnih ("molotovkami"), kot je bila na Maidan. So majhne, ​​in ne premagati policijo, ne smash zgradb in avtomobilov, ne bo postavil barikade.
Kaj je tako osupljiva je razlika? Dejstvo, da je zdaj na cesto ljudi, državljane, vendar ne plača na denar, Ološ ameriški State Department?
Info: tik pred "Maidan" ZDA že pripravlja ukrajinski posebne sile in (na zahtevo Združenih držav Amerike), Ministrstvo za notranje zadeve Ukrajine je zagotovil strani ZDA vseh metod (taktične sheme), ki blokirajo protestov, ki je v tistem času, ki se uporabljajo ukrajinski policijo. Mnogi nekdanji delavci milice Ukrajine so poročali, da so "protestniki" obveščeni in pripravljeni za boj, da je s temi tehnikami.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет