1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Szeretném ezt hinni, de a tények azt sugallják, egyébként. Még ha "elfelejti" a nacionalisták, megverték és élve elégette rendőrök (akik nem engedték, hogy megtorló intézkedéseket). A Függetlenség hangzott szép szlogenek (tegyük fel), de a valóságban minden úgy történt, pontosan az ellenkezője.
Logikus lenne azt feltételezni, hogy az emberek ismét vinni az utcára, hogy követeljék az elnök és a kormány, hogy ígértek. Igen, az emberek mennek az utcára. De csak pár száz ember. Anélkül gyújtóbombákban ("Molotov-koktélokkal"), mivel ez volt a Maidan. Ezek a kis, és nem üt a rendőrség, nem törni épületeket, autókat, nem állítanak barikádokat.
Mi olyan feltűnő a különbség? Az a tény, hogy most ki az utcára az emberek, polgárok, de ki nem fizetett a pénzt az amerikai külügyminisztérium riffraff?
Info: röviddel a "Maidan" Az Egyesült Államok már készül az ukrán különleges erők és a (kérésére az Egyesült Államok), a Belügyminisztérium Ukrajna biztosította az Egyesült Államok oldalán a módszerek (taktikai rendszerek) blokkoló tiltakozik, amely abban az időben alkalmazott az ukrán rendőrség. Sok korábbi alkalmazottai milícia Ukrajna számolt be, hogy "tüntetők" tájékoztatták, és kész harcolni ez ezekkel a technikákkal.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU