1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Казвам предварително: Аз абсолютно безразличен към гейовете. Най-малко, толкова дълго, тъй като те не ме притеснява.
Но това, което ме дразни. Официално гейовете искат равенство с хетеросексуалните. Но никой не се противопоставя. Работа, като всички останали, и какво и с кого да правите у дома - това е на собствен бизнес. Но защо те прекарват на гей парадите и разкриване целувката на публично място? Виждали ли сте някога "хитове хетеросексуални", които дефилираха си хетеросексуалност? Аз никога не съм. Тогава защо гейовете чувстват по-добре от други. Всъщност, в този случай, вече не става въпрос за равенство.
Вие видяхте в Facebook аватари с "Дъга" цветни филтри? Вие се чудя какъв е вашият събеседник сексуална ориентация? Единственото нещо, което показва като аватар - маниакално желание да кажа на всички, че никой не се интересува. Вие често се разглежда в хетеросексуални надпис "I - хетеросексуални"? И аз не съм виждал. Въпреки че, в отговор на гей манията, такава система е също започват да се появяват, като Facebook.
В Америка и Европа, уволнен от работата си хетеросексуални не е проблем. Но много проблеми могат да бъдат уволнени, ако гей !!! Започнете дълги истории за нетърпимостта на властите, нарушение на правата на гейовете и т.н. Отново те смятат себе си за по-добър от другите?
Така че, ако гейовете искат да имат същите права, тогава нека има същите права. И всеки, който не се интересува от подробности за сексуалния си живот.
Но дъгата винаги е била символ на щастливо детство! И нищо от това някога гей взаимоотношения не са били.
Гей двойки не могат да имат деца.
 
Върнете деца на дъгата!!
 
Използвайте хеш тагове в социалните мрежи:
#ВернитеРадугуДетям #Returntherainbowtochildren #pridetobestraight #гордбытьнатуралом

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
BuyInCoins WW