1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Sanon etukäteen: Olen ehdottomasti välinpitämättömästi homoja. Ainakin, kunhan ne eivät häiritse minua.
Mutta mikä ärsyttää minua. Virallisesti homot haluavat yhdenvertaisuutta hetero. Mutta kukaan ei vastustanut. Työ, kuten kaikki muutkin, ja mitä ja kenen kanssa teet kotona - se on oman yrityksen. Mutta miksi he viettävät homo paraateja ja paljastava suudella julkisesti? Oletko koskaan nähnyt "osumia hetero", joka komeilla hänen heteroseksuaalisuus? En ole koskaan. Miksi sitten homot paremmin kuin toiset. Todellakin, tässä tapauksessa, on jo kyse ei ole tasa-arvoa.
Olet nähnyt Facebookissa avatarit kanssa "sateenkaaren" värisuodattimia? Mietitkö mitä keskustelukumppani seksuaalisen suuntautumisen? Ainoa asia, joka osoittaa tällaisen avatar - pakkomielteinen halu kertoa kaikille, että kukaan ei ole kiinnostunut. Usein nähty hetero merkintä "I - heteroseksuaalinen"? Ja en ole nähnyt. Vaikka vastauksena homo pakkomielle, tällainen järjestelmä on myös muotoutumassa, kuten Facebook.
Amerikassa ja Euroopassa, potkut työpaikkansa heteroseksuaalisen ei ole ongelma. Mutta monet ongelmat voidaan ampua, jos homo !!! Aloita pitkä tarinoita suvaitsemattomuuden viranomaisten, rikkoo homojen oikeuksia, jne Jälleen he pitävät itseään paremmin kuin toiset?
Joten jos homot haluavat olla samat oikeudet, anna on samat oikeudet. Ja kukaan ole kiinnostunut yksityiskohdista niiden sukupuolielämää.
Mutta sateenkaaren on aina ollut symboli onnellinen lapsuus! Eikä kukaan koskaan homo suhteita ei.
Homoparien eivät voi saada lapsia.
 
Return the rainbow to children!!
 
Käytä hash tunnisteet sosiaalisiin verkostoihin:
#ВернитеРадугуДетям #Returntherainbowtochildren #pridetobestraight #гордбытьнатуралом

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет