1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Eu spun în avans: Sunt absolut indiferenți la homosexuali. Cel puțin, atâta timp cât acestea nu mă deranjează.
Dar ceea ce ma irita. Oficial gay vreau egalitate cu heterosexualii. Dar nimeni nu sa opus. Lucru, la fel ca toți ceilalți, și ceea ce și cu cine ai face la domiciliu - e propria afacere. Dar de ce ei petrec parade gay și sărut revelator în public? Ai văzut vreodată "heterosexuali hit-uri" care au defilat heterosexualitatea lui? Niciodata nu am. Atunci de ce homosexualii se simt mai bine decât altele. Într-adevăr, în acest caz, deja nu este vorba despre egalitate.
Ați văzut în Facebook avatare cu "curcubeu" filtre de culoare? Vă întrebați ce interlocutorul orientarea sexuală? Singurul lucru care indică un astfel de avatar - o dorință obsesivă de a spune tuturor că nimeni nu este interesat. De multe ori ai văzut în heterosexuali inscripția "I - heterosexual"? Și nu am văzut. Deși, ca răspuns la obsesia gay, un astfel de sistem este, de asemenea, începe să apară, cum ar fi Facebook.
În America și Europa, tras de muncă heterosexual nu este o problemă. Dar multe probleme pot fi concediat dacă gay !!! Începe povești lungi despre intoleranța autorităților, o încălcare a drepturilor homosexualilor, etc. Din nou, ei se consideră mai buni decât alții?
Deci, dacă homosexualii doresc să aibă aceleași drepturi, atunci să aibă aceleași drepturi. Și oricine nu este interesat de detaliile viata sexuala.
Dar curcubeul a fost întotdeauna un simbol al o copilărie fericită! Și nimic nu relatii vreodată gay nu erau.
Cupluri de homosexuali nu sunt capabili de a avea copii.
 
Return the rainbow to children!!
 
Utilizați etichete de dispersie în rețelele sociale:
#ВернитеРадугуДетям #Returntherainbowtochildren #pridetobestraight #гордбытьнатуралом

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Taobao RU