1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Ја кажем унапред: Ја апсолутно равнодушан према хомосексуалцима. Барем, док ме не смета.
Али оно што ме нервира. Званично гејеви желе равноправност са хетеросексуалаца. Али нико противи. Рад, као и сви остали, и шта и са ким радите код куће - то је твоја ствар. Али зашто они троше геј параде и открива пољубац у јавности? Да ли сте икада видели "хитова" хетеросексуалци који парадирају своју хетеросексуалност? Никад нисам. Па зашто гејеви боље од других. Заиста, у овом случају, већ се не ради о једнакости.
Видели сте на Фацебоок аватара са "дугиних боја" филтера у боји? Питате се шта је ваш саговорник сексуална оријентација? Једина ствар која указује на такав аватар - опсесивна жеља да кажем свима да нико није заинтересован. Често виђен у хетеросексуалаца натписом "И - хетеросексуалац"? И нисам видела. Иако је, као одговор на геј опсесије, такав систем је такође почиње да се појављује, као што су Фацебоок.
У Америци и Европи, отпуштени са посла хетеросексуални није проблем. Али многи проблеми могу бити отпуштен ако геј !!! Бегин дуге приче о нетолеранцији власти, кршења права хомосексуалаца, итд Опет они сами размислите боље од других?
Дакле, ако желите да хомосексуалци имају иста права, онда нека имају иста права. И ко не интересују детаљи о њиховом сексуалном животу.
Али дуга је одувек био симбол срећног детињства! И ништа од тога икада геј односа нису били.
Геј парови не могу да имају децу.
 
Return the rainbow to children!!
 
Коришћење хасх ознаке у друштвеним мрежама:
#ВернитеРадугуДетям #Returntherainbowtochildren #pridetobestraight #гордбытьнатуралом

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Aliexpress WW