1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Pravim vnaprej: Sem absolutno brezbrižni do gejev. Vsaj, dokler me ne moti.
Toda tisto, kar me draži. Uradno geji želijo enakopravnost s heteroseksualci. Toda nihče nasprotoval. Delo, kot vsi ostali, in kaj in s kom delate doma - to je vaša stvar. Toda zakaj so porabili za gejevske parade in razkriva poljub v javnosti? Ali ste že kdaj videli "zadetkov heteroseksualci", ki jih odnesli heteroseksualnost? Nikoli nisem. Zakaj potem geji počutijo bolje kot drugi. Dejansko je v tem primeru, je že ni enakosti.
Videli ste v Facebook avatarji z "Rainbow" barvnih filtrov? Se sprašujete, kaj je tvoj sogovornik spolne usmerjenosti? Edina stvar, ki kaže tak avatar - obsesivna želja vsem povedati, da je nihče ne zanima. Vi pogosto videti v heteroseksualci napisom "I - heteroseksualne"? In še nisem videl. Čeprav v odgovoru na gejevsko obsesije, tak sistem je tudi povojih, kot facebook.
V Ameriki in Evropi, odpustili iz njihovih delovnih mest heteroseksualni ni problem. Vendar se lahko veliko težav odpustili, če gej !!! Začeti dolge zgodbe o nestrpnosti organov, kršitev pravic homoseksualcev, itd Spet sami menijo, boljši od drugih?
Torej, če geji želijo imeti enake pravice, potem naj imajo enake pravice. In kdorkoli ne zanimajo podrobnosti o svojem spolnem življenju.
Vendar pa je mavrica že od nekdaj simbol srečno otroštvo! In nič od tega kdaj homoseksualnih razmerij niso bili.
Gay pari ne morejo imeti otrok.
 
Return the rainbow to children!!
 
Uporabite hašiš oznake v socialnih omrežjih:
#ВернитеРадугуДетям #Returntherainbowtochildren #pridetobestraight #гордбытьнатуралом

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Sammydress WW