1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Azt mondom előre: én teljesen közömbös, hogy a melegek. Legalábbis, amíg azok nem zavar engem.
De mi bosszant. Hivatalosan melegek szeretnénk egyenlőség heteroszexuálisok. De senki sem ellenezte. Munka, mint mindenki más, és mit és kivel csinálni otthon - ez a saját üzlet. De miért ők töltik a meleg felvonulások és tanulságos csók a nyilvánosság előtt? Láttál "találatok heteroszexuálisok", aki parádézott a heteroszexualitás? Még soha. Akkor miért melegek jobban érzi magát, mint mások. Valójában, ebben az esetben, már nem az egyenlőség.
Láttad a Facebook avatarokat "szivárvány" színes szűrők? Ha tudnám, mi a beszélgetőpartner szexuális irányultság? Az egyetlen dolog, ami azt jelzi, mint egy avatar - egy megszállott vágy, hogy elmondja mindenkinek, hogy senkit nem érdekel. Ön gyakran látható a heteroszexuálisok felirat: "I - heteroszexuális"? És én még nem láttam. Bár, válaszul a meleg megszállottság, egy ilyen rendszer is kezd kialakulni, mint a Facebook.
Amerikában és Európában, kirúgták az állásából, heteroszexuális nem jelent problémát. De sok problémát meg lehet rúgva, ha meleg !!! Kezdje hosszú történeteket a türelmetlenség, a hatóságok, sérti a melegek jogai, stb Ismét tartják magukat jobban, mint mások?
Tehát, ha a melegek szeretné, hogy ugyanazokat a jogokat, akkor legyen azonos jogokkal bírnak. És senkit nem érdekelnek a részletek a szexuális életre.
De a szivárvány mindig is jelképe egy boldog gyermekkor! És egyik sem valaha homoszexuális kapcsolatok nem voltak.
Meleg párok nem képesek gyermeket.
 
Return the rainbow to children!!
 
Használja hash tag a társadalmi hálózatok:
#ВернитеРадугуДетям #Returntherainbowtochildren #pridetobestraight #гордбытьнатуралом

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет