1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Аз съм руски! И това не е само моя националност. Аз съм руски! I - руски! I - бивш гражданин на великата страна нарича Съветския съюз.
Аз съм роден и израснал в Съветския съюз. Аз се срамувам от това? Не, аз не се срамувам, че съм горд с това!
За съжаление, ако аз, защото на страната призова Съветския съюз не е повече? Да, аз съм тъжен, че сме позволили Америка, за да унищожи великата страна. Аз съм тъжен, но аз не се срамувам, защото аз живея в Русия. Трябва да се срамува за тези, които предал на паметта на предците си, които се бориха срещу нацистка Германия.
Срамно е, ако поляците, поради факта, че Полша подкрепя Украйна, което бе счетено за герой Бандера? Срам за германците за това, което те канцлер носи бира на президента на САЩ, въпреки че Съединените щати наскоро бе дочула мобилен телефон канцлер?
Лично аз се срамувах, само ако Русия е позволено Америка да действат в Европа, като у дома си с краката си на масата. Ме беше срам, че Русия е позволено НАТО да унищожат Югославия. Бих искал да се извиня на сърбите за това, което стана в Русия беше слаба и не може да ги защити. Но повечето от Русия няма да позволи да го направи. Няма да споря, че борбата със Съединените щати е трудно. Защото Русия изпълнява законите, и Америка вярва, че вътрешното законодателство на Америка изпълняват целия свят. Тъй като Русия се казва истината. И Америка лъже, ако Америка е печеливша. Но Русия ще победи.
И дали срамуват българи и поляци, които някога са били приятели на СССР? Тя се засрами от литовците и естонци, които са живели в СССР, а сега започна да се говори за съветската окупация? Дали източноевропейци срамува от факта, че те дадоха в ръцете на Югославия?

Аз - руски, и съм горд с това.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Sammydress WW