1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Ja sam Ruska! I to ne samo moje nacionalnosti. Ja sam Ruska! I - Ruski! I - bivši građanin velike zemlje koja se zove Sovjetskog Saveza.
Rođen sam i odrastao u Sovjetskom Savezu. Stidim ovoga? Ne, ja se ne stidim, ja sam ponosan na to!
Na žalost, ako sam zbog zemlje koja se zove Sovjetskog Saveza više nema? Da, ja sam tužna da smo dozvoljeno Americi da uništi velika zemlja. Ja sam tužna, ali se ne stidim, jer živim u Rusiji. Treba biti sramota za one koji su izdali memoriju svojih predaka koji su se borili protiv nacističke Njemačke.
To je sramota, ako su Poljaci, zbog činjenice da je Poljska podržava Ukrajine, koji je smatran herojem Bandera? Sram Nijemci za ono što kancelarka donosi pivo predsjedniku SAD-a, iako je SAD nedavno čuo mobitel kancelara?
Lično, ja sam bio sramota samo ako Rusija je dozvoljeno Ameriku da djeluju u Europi, kod kuće sa svojim nogama na stolu. Ja sam bio sramota da je Rusija dozvoljeno NATO-a da se uništi Jugoslaviju. Želio bih da se izvini Srbima za ono što je tada Rusija bila slaba, i nije mogao da ih zaštiti. Ali većina Rusije neće dopustiti da to uradi. Neću tvrditi da je borba sa Sjedinjenim Državama je teško. Jer je Rusija ispunjava zakone, i Americi smatra da je domaći zakoni Amerike obavlja cijeli svijet. Jer Rusija se govori istinu. I Americi laže ako Amerika je profitabilan. Ali Rusija će pobijediti.
I da li sramota Bugari i Poljaci, koji su nekada bili prijatelji SSSR-a? To je sramota Litvanaca i Estonci, koji su živjeli u SSSR-u, a sada su počeli govoriti o sovjetske okupacije? Bio istočne Evropljane stidi činjenice da su dali na milost i nemilost Jugoslavije?

Ja - ruski, i ja sam ponosan na to.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
BuyInCoins WW