1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Ja sam Rus! I to ne samo moja nacionalnost. Ja sam Rus! Ja - Ruski! Ja - bivši građanin velike zemlje zove Sovjetski Savez.
Rođen sam i odrastao u Sovjetskom Savezu. Stidim ovo? Ne, ja ne stidim, ja sam ponosan na to!
Nažalost, ako sam zbog zemlje zove Sovjetski Savez više nema? Da, ja sam tužan što smo dopustili Amerika uništiti veliku zemlju. Tužna sam, ali se ne stidim, jer ja živim u Rusiji. Treba stidjeti i za one koji su izdali uspomenu na svoje pretke koji su se borili protiv nacističke Njemačke.
To je sramota, ako Poljaka, zbog činjenice da je Poljska podržava Ukrajina, koja se smatrala junak Bandera? Sram Nijemaca za što su kancelar donosi pivo na američki predsjednik, iako Sjedinjene Države su nedavno čuo mobitel kancelar?
Osobno, bio sam posramljen samo ako Rusija je dopušteno Amerika djelovati u Europi, kod kuće s nogama na stolu. Bio sam posramljen što je Rusija dopušteno NATO uništiti Jugoslaviju. Želim se ispričati Srbima za ono što je tada Rusija bila slaba i nije ih mogla zaštititi. Ali najviše od Rusije neće dopustiti da se to učini. Neću tvrditi da je borba sa Sjedinjenim Američkim Državama je teško. Budući da je Rusija ispunjava zakone, a Amerika vjeruje da su domaći zakoni Amerike obavlja cijeli svijet. Budući da Rusija govori istinu. I Amerika laže li Amerika je isplativo. No, Rusija će pobijediti.
A je li stid Bugara i Poljaka koji su nekoć bili prijatelji SSSR? To se stidio Litvanci i Estonaca, koji su živjeli u SSSR-u, a sada je počeo govoriti o sovjetske okupacije? Je istočni Europljani stidi činjenice da je dao na milost i nemilost Jugoslavije?

Ja - ruski, i ja sam ponosan na njega.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет