1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Ја сам руски! И онда то није моја националност. Ја сам руски! Ја - Руски! Ја - бивши становник великог земљи која се зове Совјетски Савез.
Рођен сам и одрастао у Совјетском Савезу. Стидим се ово? Не, ја не стидим, поносан сам на то!
На жалост, ако сам због земљи која се зове Совјетски Савез више нема? Да, ја сам тужна да смо дозволили Америка да уништи велики земљу. Тужан сам, али се не стидим, јер живим у Русији. Требало би да буде срамота за оне који су издали успомену на своје претке који се борио против нацистичке Немачке.
То је срамота ако Пољаци, због чињенице да је Пољска подржава Украјина, која је важила херој Бандера? Срам Немцима за оно што канцеларка доноси пиво на америчког председника, иако Сједињене Државе су недавно чуо мобител канцелар?
Лично, ја сам био срамота само ако Русија је дозвољено Америка да делује у Европи, код куће са ногама на столу. Било ме је срамота да је Русија је дозволила НАТО да уништи Југославију. Желео бих да се извиним Србима за оно што је тада Русија била слаба, и није могао да их заштити. Али већина Русија неће дозволити да то уради. Нећу тврдити да борба са Сједињеним Америчким Државама је тешко. Јер, Русија испуњава законе, а Америка верује да ће домаћи закони у Америци обавља цео свет. Пошто Русија говори истину. И Америка је лагао ако Америка је профитабилан. Међутим, Русија ће победити.
И да ли је срамота Бугара и Пољака који су некада пријатељи СССР? То је срамота од Литванаца и Естонци, који су живели у СССР-у, а сада су почели да говоре о совјетске окупације? Да ли је источних Европљана стиди чињенице да су дали на милост и немилост Југославије?

Ја - руски, и ја сам поносан на њега.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Dx WW