1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса(ов)
Sem ruščina! In to ni samo moje državljanstvo. Sem ruščina! I - Russian! I - nekdanji državljan veliki državi imenuje Sovjetsko zvezo.
Rodil sem se in odraščal v Sovjetski zvezi. Sram me je to? Ne, nisem sram, da sem ponosen na to!
Na žalost, če bom zaradi države, ki se imenuje Sovjetska zveza ni več? Ja, jaz sem žalostna, da smo dovolili, Amerika, da se uniči veliko državo. Sem žalosten, vendar nisem sram, ker živim v Rusiji. Bi moralo biti sram za tiste, ki je izdal spomin svojih prednikov, ki so se borili proti nacistični Nemčiji.
To je sramota, če Poljaki, zaradi dejstva, da je Poljska podpira Ukrajina, ki je bil v obravnavanem junak Bandera? Sram Nemci za kaj so kanclerka prinese pivo za predsednika ZDA, čeprav ZDA v zadnjem času slišal mobitel kancler?
Osebno me je bilo sram, samo če je Rusija dovoljeno Amerika delujejo v Evropi, doma z nogami na mizi. Sram me je bilo, da je Rusija dovoljeno NATO uničiti Jugoslavijo. Rad bi se opravičil Srbom za to, kar je bilo takrat Rusija je bila slaba, in jih ni mogoče zaščititi. Vendar je večina od Rusije ne bo dovolil, da to stori. Ne bom trdijo, da je boj z Združenimi državami težko. Ker Rusija izpolnjuje zakone, in Amerika je prepričan, da se je domača zakonodaja Ameriki opravlja ves svet. Ker Rusija govori resnico. In Amerika laže, če Amerika je donosna. Vendar bo Rusija zmagala.
In ali je sram Bolgari in Poljaki, ki so bili nekoč prijatelji ZSSR? To je bilo sram, Litovci in Estonci, ki so živeli v ZSSR, zdaj pa je začel govoriti o sovjetsko okupacijo? Je bil vzhodni Evropejci sramuje dejstva, da je dal na milost in nemilost Jugoslavije?

Sem - ruski, in sem ponosen na to.

Оставьте свой комментарий

Оставить комментарий как гость

0
  • Комментариев нет
Aliexpress WW